- 12 Aralık 2016
- 1.512
- 2.745
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam yaz canım. Evet her gün gruptaymışsın gibi menü paylaşmalı ve menüleri yorumlamalıyız. Beğenmediğini eksik bulduğunu söylemekten çekinme, eksiklerin söylendiğinde de alınma tamam mı canım. Hepimiz iyi niyetle tutuyoruz birbirimizin eliniTeşekkür ederim hoşbuldum.32 yaşındayım Ben 2 aydır diyetteyim spor falanda yapıyorum 69 dan 64 e düştüm ama bu aralar sabitledim kaldım malesef hedefim 50 kilo olmak . Kilomun tam küsüratını bilmiyorum ama yarın tartılıp yazarım cnm. 15 günlük deneme süresinde de ne yiyip içtiğimizi yazıyoruz demi cnm.
yokk öyle demedim canım. Bir tek sen ve ben emziriyoruz şu an.Emzirenler kendi aralarinda yarissin demiştin değil mi arkadaşim( daha fazla kalori yaktigimiz için) ben bilmiyorum ama kimlerin emzirdigini de yazabilir misin..
Kendi diyetine göre menün başarılı geçmiş canımTekrar merhaba; akşam yemeğinide yedim tüm gün menü liste :
Kahvaltı : 1 adet tuzsuz beyaz peynirli tost (tam buğday tost ekmeği ekmeği ) + 2 tatlı kaşığı şekersiz kayısı marmeladı ( kabız önleyici)
Ara : 1 adet muz
Öğle : bir küçük kase 1 kepçe kıymalı sebze yemeği
Ara : 3 adet kepekli bisküvi
Akşam : 200 ml protein tozu ( laktozsuz süt ile)
( gece acıkırsanız ya 1 bardak ayran ( ev yapımı yoğurt ile / Yada 1 adet ekşi yeşil elma )
Saat 9a kadar eşleşmeyen dostları ben eşleştireceğim canımKim olacak benim eşim![]()
Hani liste kuzumKızlar herkese merhababugün benim için çok karman corman bir gündü gerçekten. Disaridaydim, daha yeni geldim evime. Yani ne kahvaltım, ne öğlenim, ne ara öğünüm adam akıllı değildi. Hiç istediğim gibi geçmedi anlayacağınız.
Akşam sadece 1 kepçe çorba ile günü kapatmayı düşünüyorum ve biraz dinlendikten sonra yürüyüş haricinde egzersiz yapma planım var.
Harikasınİyi akşamlar kızlar
Sabah: peynir,haşl.yumurta,4zeytin,domates,1dlmtb ekmeği
Öğle:6 çilek,1 yulaf kepekli diyet bisküvi
Akşam:6kaşık bamye,4kaşık bulgur pilavı,salata,yoğurt,1dlm ekmek
1saat hııt cardio,2lt su
Kitap:mutluluk tuzağı
tam benim kafadan tam bana uygunsun canım ya. Maşaallah çok beğeniyorum seniİyi akşamlar
21.03.2018
sabah 09:30
2 kepek ekmeği,30 gr tulum peyniri,3 küçük salatalık
ara 11.00
2 gün kurusu kayısı,3 çiğ badem
öğle 13:00
tavuk ızgara, 5 kaşık kadar zeytin yağlı pırasa
ara 16:00
150 gr yoğurt,1 armut,trçın
akşam 19:00 da
5 kaşık kadar zeytin yağlı pırasa,1 kepek ekmeği yiyeceğim
3 litre su,2 kupa yeşil çay,30 dk yürüyüş
Çok iyi bir menü olmuşTekrar merhaba; akşam yemeğinide yedim tüm gün menü liste :
Kahvaltı : 1 adet tuzsuz beyaz peynirli tost (tam buğday tost ekmeği ekmeği ) + 2 tatlı kaşığı şekersiz kayısı marmeladı ( kabız önleyici)
Ara : 1 adet muz
Öğle : bir küçük kase 1 kepçe kıymalı sebze yemeği
Ara : 3 adet kepekli bisküvi
Akşam : 200 ml protein tozu ( laktozsuz süt ile)
( gece acıkırsanız ya 1 bardak ayran ( ev yapımı yoğurt ile / Yada 1 adet ekşi yeşil elma )
Kızlar herkese merhababugün benim için çok karman corman bir gündü gerçekten. Disaridaydim, daha yeni geldim evime. Yani ne kahvaltım, ne öğlenim, ne ara öğünüm adam akıllı değildi. Hiç istediğim gibi geçmedi anlayacağınız.
Akşam sadece 1 kepçe çorba ile günü kapatmayı düşünüyorum ve biraz dinlendikten sonra yürüyüş haricinde egzersiz yapma planım var.
Çok güzel gene gününİyi akşamlar kızlar
1saat hııt cardio,2lt su
Kusursuz günlerden birgün olmuş geneİyi akşamlar
21.03.2018
ara 11.00
Merhaba arkadaşlar
11.00 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim keçi peyniri
5 zeytin
1 domates
2 dilim tb
14.00 ara öğün 2 ceviz
16.00 ara öğün filtre kahve
19.00 akşam
Dışarı çıktık beğendili köfte ızgara
Ayran
3 litre su
Kitap: heyet 2 yürüyüş birazdan 1 saat yürüyeceğim inşallah
Ooo çok iyisin canımSabah uyaninca bir fincan filtre kahve 45 dk leslie ile spor...
Kahvaltı 9:30
2 haşlanmış yumurta 3 kaşık yoğurt 6 zeytin çok minik bir peynir.. ekmek yok
Öğle 15 :00
bir kase yoğurt ve nesfit
Aksam18:40
Etli sebze yemeği ayran 2 tb ekmeği
Aralarda yeşil çay ve kahve
Güzel menü..İyi akşamlar kızlar
1saat hııt cardio,2lt su
Güzel menüİyi akşamlar
21.03.2018
ara 11.00
SüpersinMerhaba arkadaşlar
11.00 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim keçi peyniri
5 zeytin
1 domates
2 dilim tb
14.00 ara öğün 2 ceviz
16.00 ara öğün filtre kahve
19.00 akşam
Dışarı çıktık beğendili köfte ızgara
Ayran
3 litre su
Kitap: heyet 2 yürüyüş birazdan 1 saat yürüyeceğim inşallah
Kaptanım biri daha eşleşti. Saat 9 gibi nihai listeyi paylaşayım diyorum.Evet canım liste halinde olsun.
Kuzum sabah ekmek ye mutlaka öğlen nesfit yerine daha besleyici bir şeyler ye. Tabi bazen fırsat bulamazsın. Akşamını çok beğendim. Bizim önceliğimiz bebişlerimiz. Sütümüzü etkilememesi lazım. Eğer istersen ben sana benim diyet listemi yazabilirimSabah uyaninca bir fincan filtre kahve 45 dk leslie ile spor...
Kahvaltı 9:30
2 haşlanmış yumurta 3 kaşık yoğurt 6 zeytin çok minik bir peynir.. ekmek yok
Öğle 15 :00
bir kase yoğurt ve nesfit
Aksam18:40
Etli sebze yemeği ayran 2 tb ekmeği
Aralarda yeşil çay ve kahve
Aynenn bahar temizliği yaptimmm o yüzden biraz duzensizim ama menüler gittikçe düzeliyor.. bana da liste verdi diyetisyen ama uyamadim daha ona da pazartesi başliycam..paylaşırsan sevinirim yaa bi karşılaştırayim..Süpersin
Kaptanım biri daha eşleşti. Saat 9 gibi nihai listeyi paylaşayım diyorum.
Kuzum sabah ekmek ye mutlaka öğlen nesfit yerine daha besleyici bir şeyler ye. Tabi bazen fırsat bulamazsın. Akşamını çok beğendim. Bizim önceliğimiz bebişlerimiz. Sütümüzü etkilememesi lazım. Eğer istersen ben sana benim diyet listemi yazabilirim
Pastayi yemedin demii :))Çok heycanlandım bakalım cuma kaç kilo olacağım aklıma kaçamağın zerresi gelmiyor eşime pasta yaptım hemen su içtiö şimdide kiraz saplı çay içiyorum bu arada leptinde çalışıyor sabah 7.45de yedim şuan 4 saati bitirmek üzereyim akşam üç buçuk dört gibide akşam yemeğimi yiyip günü bitireceğim. Ben haftada bir gün kaçamak günü yapıyorum diyelim sabah pasya yiyorum ama akşam dengeli oluyor bakalım inşallah veririrz kilo da ben 69u görmeyi çok istiyorum![]()
8 kat çıkıp indiysen ve misafirlikte de bir şey yemediysen favorimsinn :))Yaaa ama biz takım kardeşiyiz bu ayrı nüffenn şimdi kuzenime geldim sekizinci katta oturuyor yürüyerek çıktım yürüyerek ineceğim buradada bişe yemiyorum su içiyorum sadece akşam yemeğini sanırım bugün normaşden geç yapacağım daha pazara gidicem çok güzel leptinler halay çekiyor![]()
Metabolizmani şaşırtacak şekilde mi beslensen bu aralar.. belki işe yarar kilon iyi yaa keşke bende 64 olabilsemmmTeşekkür ederim hoşbuldum.32 yaşındayım Ben 2 aydır diyetteyim spor falanda yapıyorum 69 dan 64 e düştüm ama bu aralar sabitledim kaldım malesef hedefim 50 kilo olmak . Kilomun tam küsüratını bilmiyorum ama yarın tartılıp yazarım cnm. 15 günlük deneme süresinde de ne yiyip içtiğimizi yazıyoruz demi cnm.
Boy kısa olunca o kilo baya çok oluyo yaMetabolizmani şaşırtacak şekilde mi beslensen bu aralar.. belki işe yarar kilon iyi yaa keşke bende 64 olabilsemmm
Eşimi büyük merakla bekliyorumSaat 9a kadar eşleşmeyen dostları ben eşleştireceğim canım
Hani liste kuzum
Saol tatlım çok şükürAfiyet olsun canım günün güzel geçmiş