Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama eileşme öneren bi arkadaş vardı emziriyordu onun dediği aslında bi listeyi iki aynı kişi uygulasak demişti.İşte bu ikili konusu tam da böyle ikiye bölünmüş durumda![]()
@Seymasevdemerrr kimler eşleşti kimler beklemede bi etiketlermisin?
benimde hayalim 69Çok heycanlandım bakalım cuma kaç kilo olacağım aklıma kaçamağın zerresi gelmiyor eşime pasta yaptım hemen su içtiö şimdide kiraz saplı çay içiyorum bu arada leptinde çalışıyor sabah 7.45de yedim şuan 4 saati bitirmek üzereyim akşam üç buçuk dört gibide akşam yemeğimi yiyip günü bitireceğim. Ben haftada bir gün kaçamak günü yapıyorum diyelim sabah pasya yiyorum ama akşam dengeli oluyor bakalım inşallah veririrz kilo da ben 69u görmeyi çok istiyorum![]()
ben ikimiz birbirimizi kollayalım daha yakından takip edelim diye düşündüm canım.hani tek kişi rakiptense daha çok rakibin olur özellikle takım arkadaşını gazlarsın falanİşte bu ikili konusu tam da böyle ikiye bölünmüş durumda![]()
evet iyi fikir kaptanım.bütün hafta haftasonu yediklerimi kapatmaya çalışıyorum sonraBi fikir sunmak istiyorum canım..
Kendi içimizdeki yarış sonucuna pazartesi bakalım mı?
En azından hafta sonu karanlığını da aydınlatmış oluruz![]()
merrr kimler eşleşti kimler beklemede bi etiketlermisin?
hemen hurmadır kuru incirdir bir şey ye canım sonra bi daha düşünslm kızlar
bugunku menum:
sabah: omlet,peynir zeytin domates salatalık 2dilim ekmek bir parça simit az bal
ara: bir parça ekmekle bal yedim az fındık
akşam: tavuk ,2kş bulgur pilavı,yoğurt salata.
feci tatlı istiyor canım regl oldum ballar o yüzden.
su 3lt içerm spor henuz yok.
açılın tutman benianamm iyice gaza gelmiş buu
![]()
gözünü de çıkarmayalım canııım.Amaa yaaa rakip olarak gördüğüm şahıs kişisine de güzel şeyler yazılmıyoki.. Çok zorladım ama kendimi![]()
Yaaa ama biz takım kardeşiyiz bu ayrı nüffenn şimdi kuzenime geldim sekizinci katta oturuyor yürüyerek çıktım yürüyerek ineceğim buradada bişe yemiyorum su içiyorum sadece akşam yemeğini sanırım bugün normaşden geç yapacağım daha pazara gidicem çok güzel leptinler halay çekiyoranamm iyice gaza gelmiş buu
Bi fikir sunmak istiyorum canım..
Kendi içimizdeki yarış sonucuna pazartesi bakalım mı?
En azından hafta sonu karanlığını da aydınlatmış oluruz
Harikasın bebeğimm
Amaa yaaa rakip olarak gördüğüm şahıs kişisine de güzel şeyler yazılmıyoki.. Çok zorladım ama kendimi
Hadi kim kimle eş olcak çabuk seçin bakiim.. Heycanlandımmm![]()
Yaaa ama biz takım kardeşiyiz bu ayrı nüffenn şimdi kuzenime geldim sekizinci katta oturuyor yürüyerek çıktım yürüyerek ineceğim buradada bişe yemiyorum su içiyorum sadece akşam yemeğini sanırım bugün normaşden geç yapacağım daha pazara gidicem çok güzel leptinler halay çekiyor![]()
Afiyet olsunn canımmWaaoow harikasın vallahi bende Öğle yemeğimi yiyorum yummy yummy![]()
3. Haftadan sonra yiyorsunuz. Mide ameliyatı sadece sürekli tok olmanızı sağlıyor vede çok küçük porsiyonlarla doymanızınoluyorus bee
korkutmayın beni
![]()
merrr aydınlat beni aciillll
Mide ameliyatına göre daha az yediğini düşünmüştüm ben![]()
Yooo. Benim diyetisyenim veriyor. Çünkü benim vermem gereken kilo miktarı az. Ona göre liste veriliyor. Fazla kilo vermesi gereken insanlara farklı listeler veriliyor .Canım ekmek türü hiç bişey yememen gerekiyor diye biliyorum benim annemde oldu ameliyat 3 ay oluyor. Morbit obezdi annem 143 boy kilo 105 çok vahimdi yani. Onun mu şartları farklı acaba?
Bende akşam yemeğimi yedim akşama misafirim var bayanlar aktif olamayacağım o yüzden tüm gün yediklerimi yazayım.Waaoow harikasın vallahi bende Öğle yemeğimi yiyorum yummy yummy![]()
merhabaa hoşgeldin tabi katılabilirsin.kaç kilosun hedefin kaç?bize kendin hakkında bilgi verebilir misin?2 hafta uyum sürecin var canım.buraya yazdığın tarihi mutlaka not al.bu sürecin sonunda takım arkadaşı olmaya hak kazınıyorsunuz.hepimiz aynı yoldan geçtik.takımla gerçekten başarılı olunuyorMerhaba arkadaşlar bende katılabilirmiyim takımınıza kuralları da okudum da geldim![]()
günün başarılı geçmiş canım.ben de yürüyüşe gideceğim az sonra...Bende akşam yemeğimi yedim akşama misafirim var bayanlar aktif olamayacağım o yüzden tüm gün yediklerimi yazayım.
Sabah bir haslanmış yumurta
Bir dilim tulum peyniri
Bir domates
Bir kapya biber
Bir çay bardağı çiğ fındık
7.45de yendi.
Akşam dün ki tavuk sotem beş yemek kaşığı idi
Bir kase yoğurt hepsi bitti
Üç tanede kornişon turşu yedim
Spor olarak 3 km yürüdüm sekizinci kata asansör kullanmadan inip çıktım
Kitap:Kristin Hannah Kış Bahçesini okudum
Suyumuda içiyorum 3 lt yapıcam
Bir bardakda kiraz saplı çay içtim.
Teşekkür ederim hoşbuldum.32 yaşındayım Ben 2 aydır diyetteyim spor falanda yapıyorum 69 dan 64 e düştüm ama bu aralar sabitledim kaldım malesef hedefim 50 kilo olmak . Kilomun tam küsüratını bilmiyorum ama yarın tartılıp yazarım cnm. 15 günlük deneme süresinde de ne yiyip içtiğimizi yazıyoruz demi cnm.merhabaa hoşgeldin tabi katılabilirsin.kaç kilosun hedefin kaç?bize kendin hakkında bilgi verebilir misin?2 hafta uyum sürecin var canım.buraya yazdığın tarihi mutlaka not al.bu sürecin sonunda takım arkadaşı olmaya hak kazınıyorsunuz.hepimiz aynı yoldan geçtik.takımla gerçekten başarılı olunuyor
Emzirenler kendi aralarinda yarissin demiştin değil mi arkadaşim( daha fazla kalori yaktigimiz için) ben bilmiyorum ama kimlerin emzirdigini de yazabilir misin..Seymasevde >>> kilo 61
@Sade01 >>>kilo 64,9
M Muallimeli >>>kilo 65
@Perina >>>kilo 69,6
@akrep33 >>>kilo 74,6
@cyd86 >>>kilo 86
A Asmii >>>kilo 82
U Umutlarlabir >>>kilo 74
@Cavidancg >>>kilo 79,6
Kedili0983 >>>kilo 78
@askts >>>kilo 80,3
Z Zynpelf38 >>>kilo 92,5
Ve ben merrr >>>kilo 75,5
Canlar kilo bilgilerimiz böyle.2şerli takımlara ayrılacağız.birbirimize müdahale edip birbşrimizden sorumlu olacağız.ama takım arkadaşını herkes kendi seçecek. Yarın akşama kadar belirleyelim bir an önce başlayalım.bu cuma değil sonraki cuma yarışma sonuç açıklama günü olacak. Hadi bakalım![]()
Hosgeldin aramiza canim burasi gerçekten iyi geliyor zamanla farkedeceksin..Teşekkür ederim hoşbuldum.32 yaşındayım Ben 2 aydır diyetteyim spor falanda yapıyorum 69 dan 64 e düştüm ama bu aralar sabitledim kaldım malesef hedefim 50 kilo olmak . Kilomun tam küsüratını bilmiyorum ama yarın tartılıp yazarım cnm. 15 günlük deneme süresinde de ne yiyip içtiğimizi yazıyoruz demi cnm.
Hoşbuldum cnm. Geriye dönük biraz okudum birbirinize çok güzel destek olmuşsunuz gerçekten, benimde tam ihityacım olan şey bu şu aralar iradem birazcık zayıftaHosgeldin aramiza canim burasi gerçekten iyi geliyor zamanla farkedeceksin..
İnşallah cnm. Ben de iki aydır diyetteyim aslında diyette değilde sağlıklı beslenme abur cubur şeker unlu gıdaları falan çıkardım hayayımdan ama zor valla vucut alışmış istiyo sürekli şimdilik şeytana uymuyorum ama bakalımBende haftasonu başladim ve gerçekten 2 gün zorlandim ama şu an iyi gidiyor.. zaten bu kilolarin sebebi irademiz ama birliktegetiricez şu iradeyi
![]()