• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ne kusuru canım benim oluyor öylr şeyler :)) ben Karatay ın kitabını okumuştum. 1ay kadar yaptım ama alışamadım mutlu olamadım. Konuya biraz da olsa hakimim yani. Şimdi diyetisyene gidiyorum. Başlangıç noktam 85,4. Emziriyorum. Toplamda 10 kilo verdim. 32 yaşındayım.
Benim hikayemi okumuşsundur canım. Bende aksime karatayda kendimi buldum iki öğün beslenme ara öğün derdimi ortadan kaldırdı ben öyle olduğunda bilinçsiz beslendiğimi düşünüyordum hem karatayda kaçamak yapıo leptinimi çalıştırdığımda en azıdnan kilo almıyordum karatayı bırakıp düzensiz beslenince aldım ama inanıyorum başaracağız. Rabbim çocuğunu sana bağışlasın herşey onlar için bende onun için kilo veriyorum

Seymasevde Seymasevde >>> kilo 61
@Sade01 >>>kilo 64,9
@Boncuk6161 >>>kilo 65
@Perina >>>kilo 69,6
Ellssa Ellssa >>>kilo 74,6
@cyd86 >>>kilo 86
@Asmii >>>kilo 82
U Umutlarlabir >>>kilo 74
@Cavidancg >>>kilo 79,6
Kedili0983 Kedili0983 >>>kilo 78
@askts >>>kilo 80,3
Z Zynpelf38 >>>kilo 92,5

Ve ben merrr >>>kilo 75,5
Canlar kilo bilgilerimiz böyle.2şerli takımlara ayrılacağız.birbirimize müdahale edip birbşrimizden sorumlu olacağız.ama takım arkadaşını herkes kendi seçecek. Yarın akşama kadar belirleyelim bir an önce başlayalım.bu cuma değil sonraki cuma yarışma sonuç açıklama günü olacak. Hadi bakalım :dondurma:

Kızlar ben bilemedim ki kim istiyorsa rakip olabilitim.
Ama dişli rakibimdir.
Baştan belirteyim.

Öyle güzel bi menüydü taaki o pastaya o çatal uzanmasaydı:olamaz:

Eee onca ekmeği vermese diyetisyenler, uzun vadede nasıl para kazanıcaklar:KK66:

:KK15::KK15:

Duran sadece boğazımdı ama leptinim çalışıyordu çalışıyordu:KK71::rolleyes:

Kilomun yüzüme yüzüme vurduğu anlardan bi an daha:KK17:

Ama ben bayıldım bu kibarlığa:KK15:

Ahhhh keşke uzanmayaydım kaptanım.
Ama bu gün güzel bir menü gelecek emin ol.
Bir de yürüşü de katacağım.
Bu gün tam motiveyim.

Günaydınlarrrr.
Herkese mutlu sabahlar.
Günayyydıııın
Eee onca ekmeği vermese diyetisyenler, uzun vadede nasıl para kazanıcaklar:KK66:
:oha: hiç aklıma gelmemişti aydınlandım bi an :KK45:
Kilomun yüzüme yüzüme vurduğu anlardan bi an daha
:KK48:
Ama ben bayıldım bu kibarlığa:KK15:
:KK19:
Benim hikayemi okumuşsundur canım. Bende aksime karatayda kendimi buldum iki öğün beslenme ara öğün derdimi ortadan kaldırdı ben öyle olduğunda bilinçsiz beslendiğimi düşünüyordum hem karatayda kaçamak yapıo leptinimi çalıştırdığımda en azıdnan kilo almıyordum karatayı bırakıp düzensiz beslenince aldım ama inanıyorum başaracağız. Rabbim çocuğunu sana bağışlasın herşey onlar için bende onun için kilo veriyorum
Zaten asıl başarı kendine uygun beslenmeyi bulmakta arkadaşım. :KK9: bu açıdan ikimizde şanslıyız demek ki. Hadi bakalım gösterelim diğerlerine günlerini birlikten kuvvet doğar :KK5:
Ama dişli rakibimdir.
Baştan belirteyim.
harikasınnn :rapci:

:KK57::KK57::KK57: Tek yeşil elma kaptanım çok az yoğunluktan mı yiyemediniz?

İyi geceler canım valla listen bence güzel 3-4 kaşık çatal pasta bile o saatte olmazsa göze batmazdı.
Acelem vardı canım elmayı yedim acele ile.
Menünüz çok güzel biraz geç oldu amaa afiyet olsunnn
Teşekkürler canım
10 dan 19 30 a kadar hiç bir şey yemedin mi kaptanimmm :işsiz:
Yemedim canım
Günaydınlarrrr.
Herkese mutlu sabahlar.
Günaydın
Ama dişli rakibimdir.
Baştan belirteyim.

Ahhhh keşke uzanmayaydım kaptanım.
Ama bu gün güzel bir menü gelecek emin ol.
Bir de yürüş katacağım.
Bu gün tam motiveyim.
Hadi bakalım bekliyoruss:eğlence:

Günayyydıııın

Zaten asıl başarı kendine uygun beslenmeyi bulmakta arkadaşım. :KK9: bu açıdan ikimizde şanslıyız demek ki. Hadi bakalım gösterelim diğerlerine günlerini birlikten kuvvet doğar :KK5:
Şimdii canikommm

Bu iki kişi birbirine mi rakip olucak yoksaaaa diğerlerine mi rakip olucak:hamarat:

Günayyydıııın

Vuhuuuu önümüzdeki hafta cumamı tarto günümüz valla o listefe 74ü kendi karşımda görmeyi bidaha hiç istemiyorum başaralım arkadaşımm

Merhaba
Sabah : 1 adet tuzsuz beyaz peynirli tam buğday ekmeğine tost + 2 tatlı kaşığı şekersiz ev yapımı kayısı marmeladı ( kabız olmamak İçin)
Ara : 1 adet muz
Not : dün yazdım ben mide küçültme ameliyatı oldum. Bu konuda sorusu olanlara her zaman yardımcı olurum. ( 2,5 yaşında oğlum var )

Vuhuuuu önümüzdeki hafta cumamı tarto günümüz valla o listefe 74ü kendi karşımda görmeyi bidaha hiç istemiyorum başaralım arkadaşımm
:KK57:noluyorus bee :KK57:korkutmayın beni:KK17: merrr merrr aydınlat beni aciillll:mad:
Merhaba
Sabah : 1 adet tuzsuz beyaz peynirli tam buğday ekmeğine tost + 2 tatlı kaşığı şekersiz ev yapımı kayısı marmeladı ( kabız olmamak İçin)
Not : dün yazdım ben mide küçültme ameliyatı oldum. Bu konuda sorusu olanlara her zaman yardımcı olurum. ( 2,5 yaşında oğlum var )
Mide ameliyatına göre daha az yediğini düşünmüştüm ben:KK58:

Merhaba
Canım ekmek türü hiç bişey yememen gerekiyor diye biliyorum benim annemde oldu ameliyat 3 ay oluyor. Morbit obezdi annem 143 boy kilo 105 çok vahimdi yani. Onun mu şartları farklı acaba?

Şimdii canikommm

Bu iki kişi birbirine mi rakip olucak yoksaaaa diğerlerine mi rakip olucak:hamarat:
Birbirimizi kollayıp birbirimizden sorumlu olup diğerlerine karşı yarışacağız
Oooo yeaaah :rapci:
Birbirine rakip olacak bence bide aynı listeyi uygulayacaklar. :eğlence:
Yooo. Allah iyiliğinizi versin emi :KK48: birbirimizi kollayıp diğerlerini ezip geçeceğiz. Bi tane rakip beni kesmez şekerim nütfen yaani :KK53:
Ben ikimiz bir olup birbirmize destek motive olup bidahaki hafta cumaya kilo vermiş olacağız diğer kişilere karşı diye anladım
aynen canım :KK15:

Yooo. Allah iyiliğinizi versin emi :KK48: birbirimizi kollayıp diğerlerini ezip geçeceğiz. Bi tane rakip beni kesmez şekerim nütfen yaani :KK53:
Süperr heycanla bir dahaki hafta cumayı bekliyorum peki bu cuma tartılacakmıyız

Süperr heycanla bir dahaki hafta cumayı bekliyorum peki bu cuma tartılacakmıyız
tabiii.zaten genel kural cuma sabahı kilo bildirimi var. En önemlisi o. Pazartesileri de kilo bildiriminde bulunuyoruz. Genel gidişata bakıyoruz. Bu aramızdaki yarışma ayrı. Onuda hazır tartılmışken cuma yapalım diye düşündüm ben.

tabiii.zaten genel kural cuma sabahı kilo bildirimi var. En önemlisi o. Pazartesileri de kilo bildiriminde bulunuyoruz. Genel gidişata bakıyoruz. Bu aramızdaki yarışma ayrı. Onuda hazır tartılmışken cuma yapalım diye düşündüm ben.
Çok heycanlandım bakalım cuma kaç kilo olacağım aklıma kaçamağın zerresi gelmiyor eşime pasta yaptım hemen su içtiö şimdide kiraz saplı çay içiyorum bu arada leptinde çalışıyor sabah 7.45de yedim şuan 4 saati bitirmek üzereyim akşam üç buçuk dört gibide akşam yemeğimi yiyip günü bitireceğim. Ben haftada bir gün kaçamak günü yapıyorum diyelim sabah pasya yiyorum ama akşam dengeli oluyor bakalım inşallah veririrz kilo da ben 69u görmeyi çok istiyorumo_O

:KK57:anamm iyice gaza gelmiş buu:KK17:
Bi fikir sunmak istiyorum canım..
Kendi içimizdeki yarış sonucuna pazartesi bakalım mı?
En azından hafta sonu karanlığını da aydınlatmış oluruz:KK66:
Çok heycanlandım bakalım cuma kaç kilo olacağım aklıma kaçamağın zerresi gelmiyor eşime pasta yaptım hemen su içtiö şimdide kiraz saplı çay içiyorum bu arada leptinde çalışıyor sabah 7.45de yedim şuan 4 saati bitirmek üzereyim akşam üç buçuk dört gibide akşam yemeğimi yiyip günü bitireceğim. Ben haftada bir gün kaçamak günü yapıyorum diyelim sabah pasya yiyorum ama akşam dengeli oluyor bakalım inşallah veririrz kilo da ben 69u görmeyi çok istiyorumo_O
Harikasın bebeğimm:KK9:

Amaa yaaa rakip olarak gördüğüm şahıs kişisine de güzel şeyler yazılmıyoki.. Çok zorladım ama kendimi:KK53:

Hadi kim kimle eş olcak çabuk seçin bakiim.. Heycanlandımmm :confused::KK70:

slm kızlar
bugunku menum:
sabah: omlet,peynir zeytin domates salatalık 2dilim ekmek bir parça simit az bal

ara: bir parça ekmekle bal yedim az fındık

akşam: tavuk ,2kş bulgur pilavı,yoğurt salata.

feci tatlı istiyor canım regl oldum ballar o yüzden.:olamaz:

su 3lt içerm spor henuz yok.

Back