Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

çok ilgincime gitti ya neyse okulunu okuyan öyle diyorsa doğrudur. üşenmeyip yazdığın için teşekkür ederim canım

Menüm

10:00
1 yeşil elma

19:30
5 kaşık etli patatesli bezelye
3 kaşık pirinç pilavı
Yarım ev yapımı poğaça

Spor
30 dk yürüyüş
100 ip atlama

Kitap: Kehribar Dürbün
Tek yeşil elma kaptanım çok az yoğunluktan mı yiyemediniz?

İyi geceler canım valla listen bence güzel 3-4 kaşık çatal pasta bile o saatte olmazsa göze batmazdı.

Hoşgeldin aslı geçmiş olsun umarim hedefine ulaşirsin..

U Umutlarlabir canım ben seni seçmek istiyorum. Karatay yapıyorsun sen gerçi. Faydalı olabilir miyim sana acaba? Senin aklında başka biri varsa o seçeneğini de değerlendirebilirsin.
Olurmu öyle şey o kadar kişi arasında beni seçmişsiniz. Kusura bakmayın akşam erken yattım yeni gördüm. Birbirimize faydamızkn dokunacağına çok eminimme merhaba arkadaşım

Allah kabul etsin çok iyi günün

Menüm

10:00
1 yeşil elma

19:30
5 kaşık etli patatesli bezelye
3 kaşık pirinç pilavı
Yarım ev yapımı poğaça

Spor
30 dk yürüyüş
100 ip atlama

Kitap: Kehribar Dürbün
10 dan 19 30 a kadar hiç bir şey yemedin mi kaptanimmm

Olurmu öyle şey o kadar kişi arasında beni seçmişsiniz. Kusura bakmayın akşam erken yattım yeni gördüm. Birbirimize faydamızkn dokunacağına çok eminimme merhaba arkadaşım
ne kusuru canım benim oluyor öylr şeyler :)) ben Karatay ın kitabını okumuştum. 1ay kadar yaptım ama alışamadım mutlu olamadım. Konuya biraz da olsa hakimim yani. Şimdi diyetisyene gidiyorum. Başlangıç noktam 85,4. Emziriyorum. Toplamda 10 kilo verdim. 32 yaşındayım.

Öyle güzel bi menüydü taaki o pastaya o çatal uzanmasaydı
Eee onca ekmeği vermese diyetisyenler, uzun vadede nasıl para kazanıcaklar

Ağlamak istiyorum bu nasıl bir irade

Akşama kadar 1 elmayla nasıl durdun canım ya. Yoğurt yeseydin en azından.
yaş pasta dışında menün süper canım
Duran sadece boğazımdı ama leptinim çalışıyordu çalışıyordu
Kilomun yüzüme yüzüme vurduğu anlardan bi an daha
Listede unuttuğum arkadaşım varsa özür diler kendini hatırlatmasını rica ederim. Saygılar efenim
Ama ben bayıldım bu kibarlığa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…