güzel bir gün olmuşGünaydın tekrar kızlar,
Yürüyüş yapacaktım ama dışarısı öyle rüzgarlı ki başım ağrıdı. Ben de evdekiler kalkana kadar alt katı dip köşe girdim temizledim mutfağı kırkladım iyi oldu in çık dolaplara filan. yaklaşık 1lt de su içtim kahvaltıdan önce
Kahvaltı
1,5 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 tatlı kaşığı acı acıka
8 zeytin
1 avuç maydanoz
1,5 dilim ekmek
çay
Şimdi yeşil çay içiyorum.
Yemeklerimi pişirdim
Akşam
kıymalı bezelye
Yoğurt çorbası
Yoğurtlu kabak salatası
Belki bulgur pilavı yaparım
Spor hedef 8000 ama inşallah 10bin olur
valla çok ihtiyacm var sağlam motivasyon destek vb. kaptan da tamam derse burdayım ozamanGel arkadaşım grup kalabalıklaşıyor çok iyi motivasyon bol olur.
İnşallah canım.Grubumuz kalabalıklaşıyor.tüm Yen'i katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.düzenli bir şekilde her akşam menünüzü yazıp (kaçamaklar dahil) bildirim günü de kg yazarsanız oldu bu iş.tabi hepimiz birbirimizi nazik bir dille kırmadan eleştiriyoruz.inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız.amin
Her sabah limonlu ılık su, uyumadan önce kayısı ve filtre kahve bana iyi geliyor ozellikle kahveBagırsak problemi yaşıyorum bunun İçin bir detoks öneriniz varmıdır acaba.
O zaman düşünen arkadaşlar yazsin isterlerse birlikte yapariz..Fikir güzel canım.. Uygulama kısmını ayarlayalım.. Neden olmasın?
Uyan arkadaşlar olursa birlikte yapariz..Benim çok hoşuma gitti fikir.
Arkadaşlar hoşgeldiniz.. Beni baya etkiliyor takım sanırım doyamama problemim azaliyor..
Arkadaşlar hoşgeldiniz.. Beni baya etkiliyor takım sanırım doyamama problemim azaliyor..
çok sağolun inşallah başarabilirim bi 6lı sayılara düşebilsem yarınHoş geldin canım. 15 günlük deneme süren var. Kurallarım7z ilk sayfamızda..
Beyaz ekmek ve şeker, bağırsaklarda çimento görevi yapmakta.
Detoks değilde bol lifli gıdalar tüketirsen çözersin sorunu.. Açlık otunu da öneririm canım.
Ooo kimler gelmiş hoşgelmiş..
Onyüzbin defa tamam
Hoşgeldin canım..
Maşallah sana 25 kiloyu devirmişsin
Kim tutar seni..
Motivasyon için tam yerine geldin o zaman. Kurallarımız ilk sayfamızda canım.
Öncelikle çok teşekkür ederim kuralları okudum inşallah bu on beş günde iyi bir şekilde kavrarım bu işi. Çok sağolun spor diyetle verdim ama vücudum şuan kendini çok saldı dördünü geri aldım şimdi istiyorum ki 6lı sayılaeı görebileyim birde benim hamile kalmam için zayıflamaya ihtiyacım varmış pkos hastasıyım yazın bebek tedavim olacak onun öncesi şansımı artırmak istiyorum şimdiden tüm grup arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum herşey içinHoş geldin canım. 15 günlük deneme süren var. Kurallarım7z ilk sayfamızda..
Beyaz ekmek ve şeker, bağırsaklarda çimento görevi yapmakta.
Detoks değilde bol lifli gıdalar tüketirsen çözersin sorunu.. Açlık otunu da öneririm canım.
Ooo kimler gelmiş hoşgelmiş..
Onyüzbin defa tamam
Hoşgeldin canım..
Maşallah sana 25 kiloyu devirmişsin
Kim tutar seni..
Motivasyon için tam yerine geldin o zaman. Kurallarımız ilk sayfamızda canım.
Çok sağolun hoşbulduk inşallah bizde başarırızArkadaşlar hoşgeldiniz.. Beni baya etkiliyor takım sanırım doyamama problemim azaliyor..
Saol canım deneyeceğimHer sabah limonlu ılık su, uyumadan önce kayısı ve filtre kahve bana iyi geliyor ozellikle kahve
Hoşgeldin canım.Herkese iyi akşamlar
Bende uzun zamandır katılmak istiyordum bu takımlardan birine, bugüne kısmetmiş.
Beni de aranıza alırsanız mutlu olurum, şuan motivasyona çok ihtiyacım var
BeeennnO zaman düşünen arkadaşlar yazsin isterlerse birlikte yapariz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?