Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

güzel bir gün olmuş

Grubumuz kalabalıklaşıyor.tüm Yen'i katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.düzenli bir şekilde her akşam menünüzü yazıp (kaçamaklar dahil) bildirim günü de kg yazarsanız oldu bu iş.tabi hepimiz birbirimizi nazik bir dille kırmadan eleştiriyoruz.inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız.amin

İnşallah canım.

Herkese iyi akşamlar
Bende uzun zamandır katılmak istiyordum bu takımlardan birine, bugüne kısmetmiş.
Beni de aranıza alırsanız mutlu olurum, şuan motivasyona çok ihtiyacım var

İyi Akşamlar
Sabah 09.00
2 dilim mısır ekmeği,30 gr kadar peynir
Yeşil çay,salatalık, domates
Ara 11.00
Elma
Öğle 13.00
150 gr et sote, cacık ,3 kaşık kadar zeytin
Yağlı kabak
Ara 15.30
100gr yoğurt, 1 salatalık,bir tutam
Maydanoz karışımı
Akşam 18.30 da
Zeytin yağlı kabak yiyeceğim,1 dilim kepek ekmeği ile
3 litre su,1 saat leslie,kitap büyüleyici bağırsak

Arkadaşlar hoşgeldiniz.. Beni baya etkiliyor takım sanırım doyamama problemim azaliyor..
hoşbuldum canım
Bende de doyamama sorunu var, insulin direncim falanda yok ama sanırım alışkanlıktan kaynaklanıyor. Umarım banada faydası olur

çok sağolun inşallah başarabilirim bi 6lı sayılara düşebilsem yarın
Öncelikle çok teşekkür ederim kuralları okudum inşallah bu on beş günde iyi bir şekilde kavrarım bu işi. Çok sağolun spor diyetle verdim ama vücudum şuan kendini çok saldı dördünü geri aldım şimdi istiyorum ki 6lı sayılaeı görebileyim birde benim hamile kalmam için zayıflamaya ihtiyacım varmış pkos hastasıyım yazın bebek tedavim olacak onun öncesi şansımı artırmak istiyorum şimdiden tüm grup arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum herşey için

İyi akşamlar kızlar
Sabah:1yumurta sahanda,peynir,domates,1dlm ekmek,4zeytin
Öğle:tavuk dönerin Eti,3kaşık bulgur pilavı,ayran
Ara:1portakal
Akşam:5-6 kaşık barbunya,1kase yoğurt,salata
2lt su,spor yok çünkü zor yürüyorum dünkü yürüyüşten dolayı.hatta sabah baş ağrısıyla uyandım bir de majezik içtim.yarına ağrım geçerse spor yaparım

Bugünki menüm: kahvaltı bugun gece kaldı 12 de 1 adet sucuklu yumurta, 1 dilim peynir, 4 adet zeytin, salatalık domates, bir dilim kepek ekmeği Yeşilçay ara öğün 14.00 2 kayısı akşam 19.30 mercimek çorbası dört adet ızgara köfte gün içinde su çok içtiğim için akşam acıkmıyorum gece acıkmamak İçin yemek yiyorum 2 litre su içtim 1 saat yürüyüş yaptım. Kitap heyete devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…