Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın tekrar kızlar,
Yürüyüş yapacaktım ama dışarısı öyle rüzgarlı ki başım ağrıdı. Ben de evdekiler kalkana kadar alt katı dip köşe girdim temizledim mutfağı kırkladım iyi oldu in çık dolaplara filan. yaklaşık 1lt de su içtim kahvaltıdan önce
Kahvaltı
1,5 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 tatlı kaşığı acı acıka
8 zeytin
1 avuç maydanoz
1,5 dilim ekmek
çay
Şimdi yeşil çay içiyorum.
Yemeklerimi pişirdim
Akşam
kıymalı bezelye
Yoğurt çorbası
Yoğurtlu kabak salatası
Belki bulgur pilavı yaparım
Spor hedef 8000 ama inşallah 10bin olur

Süpersin arkadaşım çok beğendim

Gününü beğendim kaçamaksız bir oazar olmuş tebrikler

Senin gğnünde gayet dengeli kaçamaksız olmuş.

Beğendim senin gününüde. Bende çok mutluyum iyki geldiniz.
Patates kızartma tahin pekmek var ama abartmamışın dengelemişsin.

Çok iyi geçmiş bence günün. Yürüyüş efsane gene. Amiiinn seninde mübarek olsun canım

Çok güzel birgün planlamışın. İnş kaçamaksız gönlüne göre olur

Kuzum tahinpekmez öğün olarak fazla olmuş bence onun dışında güzel

İyi ki sevmiyorsun bence de :) amin inş güzel dusların için saolasın canım, akşamki ekmek çok gereksiz geldi sadece
Aynen çok haklısın sadece haftasonu ve cok az yerim..

Aynenn tartiya korkarak çıktım ama neyse ki fena değil di...

Kızlar dünki günümü yazayım
Kahvaltı:
2 dilim ekmek peynir zeytin domates salatalık biraz biraz
Öğlen 1 tane nutellalı poğça (kötü oldu)
Akşam 1 porsiyon ızgara kuzu eti azcık salata 1 bardak ayran.
Yemeğe geç çıktık geç yedim yani sabahta lavaboya çıkamadım. O yüzden tartıldım ama 61.3 çıktım +300 çıkmış oldum.

Aslında benim bir planim var ama saçma mi olur bilemedim. 1 arkadaşımla (ne zaman uyarsa tabi ) ayni listeyi pazartesi den cuma ya uygulasak kendi aramizda da ayrıca 1 hafta bu şekilde yarişsak faydali olmaz mi ??

Aslında çok bir şey yememişsin normal bence ama sanırım geç saatte yemek biraz etkilemiş.. kilo vermen mi durmuş acaba farkli şeyler mi denesen

slm kızlar geçen sene izne çıkmıştım 59.7 idim o zamanlar. o kiloya inmeden dönemiyorum malum uğraştım ama hala inemedim

liste dışı oluyor mu takılsam burda sizinle irademi kontrol etmek adına grup çok iyiydi. 63 civarı kilom şu anda.

Gel arkadaşım grup kalabalıklaşıyor çok iyi motivasyon bol olur.

Aslında benim bir planim var ama saçma mi olur bilemedim. 1 arkadaşımla (ne zaman uyarsa tabi ) ayni listeyi pazartesi den cuma ya uygulasak kendi aramizda da ayrıca 1 hafta bu şekilde yarişsak faydali olmaz mi ??
Fikir güzel canım.. Uygulama kısmını ayarlayalım.. Neden olmasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…