Kıbrıs tatlısı mıııBenimde günüm şöyle
Kahvaltı
3 dilim ekmek peynir zeytin
Öğlen yemek değilde ara yaptım çok geç yedim çünkü. 2 hurma 4 fındık
Akşam 2 dilim ekmek 1 tabak ekşili köfte çorbası
Misafirliğe gittim ordada 1 dilim kıbrıs tatlısı yedim
Yeşil çay içtim
300 ip atladım
Kitap okumadım
Su 2 lt içtim
Ben çok başarılı buldum. Afiyet şifa olsun :) Spor da harikaBizim mesai 7 de başlıyor. Bazen 6 6 buçuk ta oluyor bugün 6 buçuktuuu... uyaninca büyükçe bir bardak limonlu ılık su ictikten sonra 45 dk lesli ile spor sonrada ogluşu uyutup kahvaltı yaptim.
Kahvalti 9:00
Soğanlı omlet. 7 zeytin. Domates sivri biber
Ara 11:00
Acı kahve ve beyaz leblebi
Öğle 15:00
1 kase sebzeli tarhana çorbası
Ara 17:00
1 fincan yeşil çay
Akşam 18.40
Et soteve kabak havuç haşlamiştim onu yedim yoğurtla..tabi 2 dilim tb ekmeği de oldu
Kitap Hz. MUHAMMED'IN HAYATI yeni başliycam kitaba :)
Su da 4 litreyi bulmuştur
Sevgiler :))
Senin planını geliştirerek bi plan yaptım canım. Çünkü avantajlıyız mesela biz emzirdiğimiz için.o yüzden şöyle düşündükAslında benim bir planim var amasaçma mi olur bilemedim. 1 arkadaşımla (ne zaman uyarsa tabi ) ayni listeyi pazartesi den cuma ya uygulasak kendi aramizda da ayrıca 1 hafta bu şekilde yarişsak faydali olmaz mi ??
Çok iyisin canım her zaman ki gibiİyi Akşamlar
Sabah 09.00
2 dilim mısır ekmeği,30 gr kadar peynir
Yeşil çay,salatalık, domates
Ara 11.00
Elma
Öğle 13.00
150 gr et sote, cacık ,3 kaşık kadar zeytin
Yağlı kabak
Ara 15.30
100gr yoğurt, 1 salatalık,bir tutam
Maydanoz karışımı
Akşam 18.30 da
Zeytin yağlı kabak yiyeceğim,1 dilim kepek ekmeği ile
3 litre su,1 saat leslie,kitap büyüleyici bağırsak
Hepsi olur Allahın izniyle canım.biz burada birbirimizin hep arkasındayız. Sana da her türlü destek oluruz. Bu arada Bende tebrik ediyorum çok başarılı kilo vermişsin.çok sağolun inşallah başarabilirim bi 6lı sayılara düşebilsem yarın
Öncelikle çok teşekkür ederim kuralları okudum inşallah bu on beş günde iyi bir şekilde kavrarım bu işi. Çok sağolun spor diyetle verdim ama vücudum şuan kendini çok saldı dördünü geri aldım şimdi istiyorum ki 6lı sayılaeı görebileyim birde benim hamile kalmam için zayıflamaya ihtiyacım varmış pkos hastasıyım yazın bebek tedavim olacak onun öncesi şansımı artırmak istiyorum şimdiden tüm grup arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum herşey için
Süpersinİyi akşamlar kızlar
Sabah:1yumurta sahanda,peynir,domates,1dlm ekmek,4zeytin
Öğle:tavuk dönerin Eti,3kaşık bulgur pilavı,ayran
Ara:1portakal
Akşam:5-6 kaşık barbunya,1kase yoğurt,salata
2lt su,spor yok çünkü zor yürüyorum dünkü yürüyüşten dolayı.hatta sabah baş ağrısıyla uyandım bir de majezik içtim.yarına ağrım geçerse spor yaparım
Ben az buldum canım menünü Baya acıkmış olmalısın.Bugünki menüm: kahvaltı bugun gece kaldı 12 de 1 adet sucuklu yumurta, 1 dilim peynir, 4 adet zeytin, salatalık domates, bir dilim kepek ekmeği Yeşilçay ara öğün 14.00 2 kayısı akşam 19.30 mercimek çorbası dört adet ızgara köfte gün içinde su çok içtiğim için akşam acıkmıyorum gece acıkmamak İçin yemek yiyorum 2 litre su içtim 1 saat yürüyüş yaptım. Kitap heyete devam
Harika bir performans sergilemişsin canım. Öğle biraz az olmuş sadeceBizim mesai 7 de başlıyor. Bazen 6 6 buçuk ta oluyor bugün 6 buçuktuuu... uyaninca büyükçe bir bardak limonlu ılık su ictikten sonra 45 dk lesli ile spor sonrada ogluşu uyutup kahvaltı yaptim.
Kahvalti 9:00
Soğanlı omlet. 7 zeytin. Domates sivri biber
Ara 11:00
Acı kahve ve beyaz leblebi
Öğle 15:00
1 kase sebzeli tarhana çorbası
Ara 17:00
1 fincan yeşil çay
Akşam 18.40
Et soteve kabak havuç haşlamiştim onu yedim yoğurtla..tabi 2 dilim tb ekmeği de oldu
Kitap Hz. MUHAMMED'IN HAYATI yeni başliycam kitaba :)
Su da 4 litreyi bulmuştur
Sevgiler :))
Tatlı hariç güzel canımBenimde günüm şöyle
Kahvaltı
Yeşil çay içtim
300 ip atladım
Kitap okumadım
Su 2 lt içtim
amin inşaallah canım. Biraz proteinden eksik kalmış menün ve sebzeden :)Merhaba, umarim herkes sendromsuz bir Pazartesi ile baslamiştir haftaya :) üç aylar bugün itibari ile başladı, herkese hayır,huzur getirsin, Ramazan'a da ulaşmak nasip olsun inşaallah.
SABAH (09:00)
2 ince dilim t.b.ekmeği
1 parça beyaz peynir
5 dal roka
Domates&salatalık
1 yumurta ile omlet
ARA (12:00)
1 adet ceviz, 10 adet fındık
ÖĞLEN (14:00)
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
AKŞAM (18:30)
4 adet etsiz çiğ köfte (marul ile)
1 bardak ayran
ARA (22:00)
6 adet çilek
1 küçük kivi
1 fincan yeşil çay
Spor: 40dk tempolu yürüyüş.
Su: 1,5 litre
Kitap bugün yok maalesef.
Güzel dileklerin için Amiiiiiin.Merhaba, umarim herkes sendromsuz bir Pazartesi ile baslamiştir haftaya :) üç aylar bugün itibari ile başladı, herkese hayır,huzur getirsin, Ramazan'a da ulaşmak nasip olsun inşaallah.
2 ince dilim t.b.ekmeği
1 parça beyaz peynir
5 dal roka
Domates&salatalık
1 yumurta ile omlet
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 bardak ayran
6 adet çilek
1 küçük kivi
1 fincan yeşil çay
Çok güzel birgün olmuş.Bana gelelim :))
Sabah
2 dilim ekmek
1 çay kaşığı bal
1 haşlanmış yumurta
Domates Yeşillik falan
6 zeytin
Ara 1 nescafe 2 hurma
Öğle
3 kaşık lahana sote
3 kaşık bezelye yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
Ara
1 türk kahvesi
Akşam
1 tabak taze fasulye yemeği
1 kepçe çorba
1 dilim ekmek
Az kızarmış hellim ve salata
3 kaşık süzme yoğurt
Ara
1 nescafe 2 hurma
Su 1buçuk litre belki... Unutuyorum içmeyi.
Spor 638 kalori mi ne yaktım bugün.yürüyüşüm birbuçuk saati geçti.
Kitap yok
Klavyem ne hikmetse siteye yazarken bozuluyor .canım çıktı yahu düzgün yazacağım diye
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Salata var zaten akşamMenüyü beğendim, aksam salata da ekleyebilirmişsin. Afiyet,şifa olsun :)
Ben içtiğim çay kahveleri yazmıyorum bşr etkisi olmadığını düşündüğüm ve listemi kabarık gösterdiği içinBana gelelim :))
Sabah
2 dilim ekmek
1 çay kaşığı bal
1 haşlanmış yumurta
Domates Yeşillik falan
6 zeytin
Ara 1 nescafe 2 hurma
Öğle
3 kaşık lahana sote
3 kaşık bezelye yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
Ara
1 türk kahvesi
Akşam
1 kepçe çorba
1 dilim ekmek
3 kaşık süzme yoğurt
Ara
1 nescafe 2 hurma
Kitap yok
Klavyem ne hikmetse siteye yazarken bozuluyor .canım çıktı yahu düzgün yazacağım diye
Sanırım bir bakıma kader arkadaşıyız benimde doktorum tüp bebek yaptırmamı ama ondan önce kilo vermem gerektiğini söyledi. Sanırım tüp bebek fikrine alışıj olmamak beni sarstı da hemen spora yazıldım inşallah şuan evde leslie bazen pilates crunch yapıyorum bide yürüyüş arkadaşı arıyordum da sanırım artık eskisi gibi tek yürüyeceğim çok sağolun cevapladığınız içinHayatınıza ssporu epey dahil etmişsiniz süper birşey bu. Benim de insülin direncim var ve tüp bebek tedavisine başlayacağım. Doktorum tedavi önce zayiflamamin iyi olacağını söyleyince diyetisyene gittim ve spor yapmaya başladım ama benimki çok hafif kalıyor tabi sizin yazdıklarınızın yanında. Bence aynı azimle yine istediğiniz kiloya donersiniz.
Bi anda 80 dakika yapıyordum. İlk başta beş dakika duramadım çok üzülmüştüm. Bir gün baktım kadın 40 dakika durdı yanımdaki neden yapamayasın dedim başladım sevdiğim müzikleri indirdim telefonuma hepsinin tamamı 80 85 dk ediyordu kendime diyordum bı müzikler bitene kadar durmak yok. Bazen telefonda sohbeti koyu bir arkadaşla konuşuyordum kulaklık takıp oda unutturuyordu. Ama acayip faydasını gördüm zumba pilates ve crunch la da sıkılaştım yoksa sarkması gerekirdi vücudumun.. Aman işte sırf hamile kalmak için girmiştim bu yollara annelik adını koyduğun an başlıyor dahada nasip olmadı ama istiyorum ki bir an önce nasip olsun da hayırlısı ile. Bende o duyguyu tadayım isteyen herkes deMaşallah sana çok iyi kilo vermişin. Eliptik 80 dk biranda mı yapıyordun yoksa gün içinde setler halindemi. Karatay şekliyle beslenebilirsin tabiki burda kimse belli bi diyeti yapıcak diye bir kural yok.
Öğle çok hafif olmuş sadece onun dışında gayet iyi ben 4 litreye yakın su tuketiyorum yinede açım :))Bugünki menüm: kahvaltı bugun gece kaldı 12 de 1 adet sucuklu yumurta, 1 dilim peynir, 4 adet zeytin, salatalık domates, bir dilim kepek ekmeği Yeşilçay ara öğün 14.00 2 kayısı akşam 19.30 mercimek çorbası dört adet ızgara köfte gün içinde su çok içtiğim için akşam acıkmıyorum gece acıkmamak İçin yemek yiyorum 2 litre su içtim 1 saat yürüyüş yaptım. Kitap heyete devam
kahvaltı ve öğle az olmuş ahhh tatlı ahhh bitiriyorsun biziii..Benimde günüm şöyle
Kahvaltı
Yeşil çay içtim
300 ip atladım
Kitap okumadım
Su 2 lt içtim
Çok geçmiş olsun bıgün dinlenmekle iyi yapmışın canım. Gününde güzel geçmiş
Çok güzel bigün olmuş beğendim
Sanirim biraz da hormon ilaçları kilo almaniza sebep olmuş.. valla sadece sporla bu kadar kilo vermeniz mükemmel.. Ben hep diyet olmazsa olmaz diye düşünürdüm sadece sporla olmaz diyodum da oluyor muş... peki Karatay diyeti etkili oluyor mu gerçektenBenim sürecim çok farklı ben pkosum ve tiroidim var üatüne üstlük halime kalmakta sıkıntı yaşadığımdan hormon ilaçları iğneleri kullanıyordum doktor en son tüp bebek dedi. Ama şansımı artırmak için kilo vermem gerektiğinden de bahsedince ertrsi gün spora yazıldım ilk başta beş dakika eliptik üzerinde duramıyordum, instagramda herkes eliptikle zayıflıyordu ben duramıyordum inat ettim 80 dk eliptik yapıyordum haftanın üç günü, 6 km beş gün yürüyor iki günde zumba pilates crunch yapıyordum vücudum alışık olmadığından hızlıca bi kilo verimi başladı 95 ken bi baktım 85m sonra 80 sonra 75 en son 70. Daha sonra kayınvalidem bize geldi bizle kalmaya sporda bitmişti zaten ama kilo vermeye devam ediyordum o ara hamur işi düzensiz beslenme edilen davetler derken dördünü geri aldım oldum 74. Dikişde bi yerden kopunca tutturamadım ben karatay tarzı beslendim son günler hariç. İnşallah grupla beraber 6lı sayıları görüp yazın tedavim de şansımı attırırım
çok teşekkür ederim :))Ben çok başarılı buldum. Afiyet şifa olsun :) Spor da harika
Aminn inşallah. .. evet gerçekten yediklerin hafif kalıyor ama bi süre sonra insan alisiyor..Merhaba, umarim herkes sendromsuz bir Pazartesi ile baslamiştir haftaya :) üç aylar bugün itibari ile başladı, herkese hayır,huzur getirsin, Ramazan'a da ulaşmak nasip olsun inşaallah.
2 ince dilim t.b.ekmeği
1 parça beyaz peynir
5 dal roka
Domates&salatalık
1 yumurta ile omlet
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 bardak ayran
6 adet çilek
1 küçük kivi
1 fincan yeşil çay
her saat başı içmeye çalışsan ona odaklansan yada su için hatirlatma lar var onlardan yuklesen belki faydasi olur..Bana gelelim :))
Sabah
2 dilim ekmek
1 çay kaşığı bal
1 haşlanmış yumurta
Domates Yeşillik falan
6 zeytin
Ara 1 nescafe 2 hurma
Öğle
3 kaşık lahana sote
3 kaşık bezelye yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
Ara
1 türk kahvesi
Akşam
1 kepçe çorba
1 dilim ekmek
3 kaşık süzme yoğurt
Ara
1 nescafe 2 hurma
Kitap yok
Allah im isteyen herkese nasip etsin inşallah..Bi anda 80 dakika yapıyordum. İlk başta beş dakika duramadım çok üzülmüştüm. Bir gün baktım kadın 40 dakika durdı yanımdaki neden yapamayasın dedim başladım sevdiğim müzikleri indirdim telefonuma hepsinin tamamı 80 85 dk ediyordu kendime diyordum bı müzikler bitene kadar durmak yok. Bazen telefonda sohbeti koyu bir arkadaşla konuşuyordum kulaklık takıp oda unutturuyordu. Ama acayip faydasını gördüm zumba pilates ve crunch la da sıkılaştım yoksa sarkması gerekirdi vücudumun.. Aman işte sırf hamile kalmak için girmiştim bu yollara annelik adını koyduğun an başlıyor dahada nasip olmadı ama istiyorum ki bir an önce nasip olsun da hayırlısı ile. Bende o duyguyu tadayım isteyen herkes de
Diyet de çok öneemli çünkü günün 2-3 saati spor yaparken kalan 21-22 saat diyet yapıyorsun. Sporun en büyük avantajı sıkılaşmammı ve incelmemi sağlamasıydı. Benim komşum 98 kgda idi evde leslie ve yürüyüş yaparak altı yedi ayda 65e indi tabi spora gidemediğinden sarktı vücudu ama. Karataya birebir uyarak başardı. Ben onda gördüm ilk çok etkilendim çünkü çok zayıfladı. Yürüyüşle suyla destekleyince ortaya çok güzel şeylr çıkarıyor diyet bende şimdi bugün itibari ile yine paylaştım ayrıca kürlerde yapıyorum benÖğle çok hafif olmuş sadece onun dışında gayet iyi ben 4 litreye yakın su tuketiyorum yinede açım :))
kahvaltı ve öğle az olmuş ahhh tatlı ahhh bitiriyorsun biziii..
Sanirim biraz da hormon ilaçları kilo almaniza sebep olmuş.. valla sadece sporla bu kadar kilo vermeniz mükemmel.. Ben hep diyet olmazsa olmaz diye düşünürdüm sadece sporla olmaz diyodum da oluyor muş... peki Karatay diyeti etkili oluyor mu gerçekten
çok teşekkür ederim :))
Aminn inşallah. .. evet gerçekten yediklerin hafif kalıyor ama bi süre sonra insan alisiyor..
her saat başı içmeye çalışsan ona odaklansan yada su için hatirlatma lar var onlardan yuklesen belki faydasi olur..
Allah im isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Leslie işe yaramadi mi ki neden sarkti vücudu.. Karatay diyetine bi bakayım o zaman hiç fikrim yok.. Ayrıca yaptığın kürleri de paylasirsan sevinirimDiyet de çok öneemli çünkü günün 2-3 saati spor yaparken kalan 21-22 saat diyet yapıyorsun. Sporun en büyük avantajı sıkılaşmammı ve incelmemi sağlamasıydı. Benim komşum 98 kgda idi evde leslie ve yürüyüş yaparak altı yedi ayda 65e indi tabi spora gidemediğinden sarktı vücudu ama. Karataya birebir uyarak başardı. Ben onda gördüm ilk çok etkilendim çünkü çok zayıfladı. Yürüyüşle suyla destekleyince ortaya çok güzel şeylr çıkarıyor diyet bende şimdi bugün itibari ile yine paylaştım ayrıca kürlerde yapıyorum ben
Amiin canım Allah gönlüne göre versin herkesin.Bi anda 80 dakika yapıyordum. İlk başta beş dakika duramadım çok üzülmüştüm. Bir gün baktım kadın 40 dakika durdı yanımdaki neden yapamayasın dedim başladım sevdiğim müzikleri indirdim telefonuma hepsinin tamamı 80 85 dk ediyordu kendime diyordum bı müzikler bitene kadar durmak yok. Bazen telefonda sohbeti koyu bir arkadaşla konuşuyordum kulaklık takıp oda unutturuyordu. Ama acayip faydasını gördüm zumba pilates ve crunch la da sıkılaştım yoksa sarkması gerekirdi vücudumun.. Aman işte sırf hamile kalmak için girmiştim bu yollara annelik adını koyduğun an başlıyor dahada nasip olmadı ama istiyorum ki bir an önce nasip olsun da hayırlısı ile. Bende o duyguyu tadayım isteyen herkes de
Dukan birasını biliyorsunuzdur ilk başta onu yaptım o ara sporda yapıyordum on beş günde 3 kg verdim kürün etkisimi bilmiyorum ama ödemi attığından eminim bugünde şöyle bir küre başladım bir şişe maden suyunu bardağa boşaltıp yarım limon suyu sıktım sonra üç yemek kaşığı ev yoğurdu katıp bir çay kaşığıda zencefil ekledim karıştırıp kahvaltıdan önce içtim on günde bunu yapacağım göbek ve basen de incelme yapıyormuş deneyenlerin yorumlarını okudumdaLeslie işe yaramadi mi ki neden sarkti vücudu.. Karatay diyetine bi bakayım o zaman hiç fikrim yok.. Ayrıca yaptığın kürleri de paylasirsan sevinirim
Aminn inşallahhhAmiin canım Allah gönlüne göre versin herkesin.
Dukan birasını biliyorsunuzdur ilk başta onu yaptım o ara sporda yapıyordum on beş günde 3 kg verdim kürün etkisimi bilmiyorum ama ödemi attığından eminim bugünde şöyle bir küre başladım bir şişe maden suyunu bardağa boşaltıp yarım limon suyu sıktım sonra üç yemek kaşığı ev yoğurdu katıp bir çay kaşığıda zencefil ekledim karıştırıp kahvaltıdan önce içtim on günde bunu yapacağım göbek ve basen de incelme yapıyormuş deneyenlerin yorumlarını okudumda[/QUOTE evet duymuştum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?