Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kıbrıs tatlısı mııı

Ben çok başarılı buldum. Afiyet şifa olsun :) Spor da harika

Merhaba, umarim herkes sendromsuz bir Pazartesi ile baslamiştir haftaya :) üç aylar bugün itibari ile başladı, herkese hayır,huzur getirsin, Ramazan'a da ulaşmak nasip olsun inşaallah.

SABAH (09:00)
2 ince dilim t.b.ekmeği
1 parça beyaz peynir
5 dal roka
Domates&salatalık
1 yumurta ile omlet

ARA (12:00)
1 adet ceviz, 10 adet fındık

ÖĞLEN (14:00)
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt

AKŞAM (18:30)
4 adet etsiz çiğ köfte (marul ile)
1 bardak ayran

ARA (22:00)
6 adet çilek
1 küçük kivi
1 fincan yeşil çay

Spor: 40dk tempolu yürüyüş.
Su: 1,5 litre
Kitap bugün yok maalesef.

Aslında benim bir planim var ama saçma mi olur bilemedim. 1 arkadaşımla (ne zaman uyarsa tabi ) ayni listeyi pazartesi den cuma ya uygulasak kendi aramizda da ayrıca 1 hafta bu şekilde yarişsak faydali olmaz mi ??
Senin planını geliştirerek bi plan yaptım canım. Çünkü avantajlıyız mesela biz emzirdiğimiz için.o yüzden şöyle düşündük Seymasevde ile;kiloları birbirine yakın arkadaşları 2şerli gruplar halinde ayıralım. Ve takım içinde yarışalım. Yani birbirimizin badisi olacağız. Nasıl ama yarın bu grupları bildireceğim. Katılmak istemeyen olursa söylemesi yeterli
Çok iyisin canım her zaman ki gibi

Hepsi olur Allahın izniyle canım.biz burada birbirimizin hep arkasındayız. Sana da her türlü destek oluruz. Bu arada Bende tebrik ediyorum çok başarılı kilo vermişsin.
Süpersin
Ben az buldum canım menünü Baya acıkmış olmalısın.
Harika bir performans sergilemişsin canım. Öğle biraz az olmuş sadece
Tatlı hariç güzel canım

amin inşaallah canım. Biraz proteinden eksik kalmış menün ve sebzeden :)

Bana gelelim :))
Sabah
2 dilim ekmek
1 çay kaşığı bal
1 haşlanmış yumurta
Domates Yeşillik falan
6 zeytin
Ara 1 nescafe 2 hurma
Öğle
3 kaşık lahana sote
3 kaşık bezelye yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
Ara
1 türk kahvesi
Akşam
1 tabak taze fasulye yemeği
1 kepçe çorba
1 dilim ekmek
Az kızarmış hellim ve salata
3 kaşık süzme yoğurt
Ara
1 nescafe 2 hurma
Su 1buçuk litre belki... Unutuyorum içmeyi.
Spor 638 kalori mi ne yaktım bugün.yürüyüşüm birbuçuk saati geçti.
Kitap yok

Klavyem ne hikmetse siteye yazarken bozuluyor .canım çıktı yahu düzgün yazacağım diye

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

Güzel dileklerin için Amiiiiiin.gününde çok güzel geçmiş.

Çok güzel birgün olmuş.

Ben içtiğim çay kahveleri yazmıyorum bşr etkisi olmadığını düşündüğüm ve listemi kabarık gösterdiği için afiyet olsun canım çok güzel

Sanırım bir bakıma kader arkadaşıyız benimde doktorum tüp bebek yaptırmamı ama ondan önce kilo vermem gerektiğini söyledi. Sanırım tüp bebek fikrine alışıj olmamak beni sarstı da hemen spora yazıldım inşallah şuan evde leslie bazen pilates crunch yapıyorum bide yürüyüş arkadaşı arıyordum da sanırım artık eskisi gibi tek yürüyeceğim çok sağolun cevapladığınız için

Maşallah sana çok iyi kilo vermişin. Eliptik 80 dk biranda mı yapıyordun yoksa gün içinde setler halindemi. Karatay şekliyle beslenebilirsin tabiki burda kimse belli bi diyeti yapıcak diye bir kural yok.
Bi anda 80 dakika yapıyordum. İlk başta beş dakika duramadım çok üzülmüştüm. Bir gün baktım kadın 40 dakika durdı yanımdaki neden yapamayasın dedim başladım sevdiğim müzikleri indirdim telefonuma hepsinin tamamı 80 85 dk ediyordu kendime diyordum bı müzikler bitene kadar durmak yok. Bazen telefonda sohbeti koyu bir arkadaşla konuşuyordum kulaklık takıp oda unutturuyordu. Ama acayip faydasını gördüm zumba pilates ve crunch la da sıkılaştım yoksa sarkması gerekirdi vücudumun.. Aman işte sırf hamile kalmak için girmiştim bu yollara annelik adını koyduğun an başlıyor dahada nasip olmadı ama istiyorum ki bir an önce nasip olsun da hayırlısı ile. Bende o duyguyu tadayım isteyen herkes de

Öğle çok hafif olmuş sadece onun dışında gayet iyi ben 4 litreye yakın su tuketiyorum yinede açım :))

kahvaltı ve öğle az olmuş ahhh tatlı ahhh bitiriyorsun biziii..
Çok geçmiş olsun bıgün dinlenmekle iyi yapmışın canım. Gününde güzel geçmiş

Çok güzel bigün olmuş beğendim

Sanirim biraz da hormon ilaçları kilo almaniza sebep olmuş.. valla sadece sporla bu kadar kilo vermeniz mükemmel.. Ben hep diyet olmazsa olmaz diye düşünürdüm sadece sporla olmaz diyodum da oluyor muş... peki Karatay diyeti etkili oluyor mu gerçekten

Ben çok başarılı buldum. Afiyet şifa olsun :) Spor da harika
çok teşekkür ederim :))

Aminn inşallah. .. evet gerçekten yediklerin hafif kalıyor ama bi süre sonra insan alisiyor..
her saat başı içmeye çalışsan ona odaklansan yada su için hatirlatma lar var onlardan yuklesen belki faydasi olur..

Allah im isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Diyet de çok öneemli çünkü günün 2-3 saati spor yaparken kalan 21-22 saat diyet yapıyorsun. Sporun en büyük avantajı sıkılaşmammı ve incelmemi sağlamasıydı. Benim komşum 98 kgda idi evde leslie ve yürüyüş yaparak altı yedi ayda 65e indi tabi spora gidemediğinden sarktı vücudu ama. Karataya birebir uyarak başardı. Ben onda gördüm ilk çok etkilendim çünkü çok zayıfladı. Yürüyüşle suyla destekleyince ortaya çok güzel şeylr çıkarıyor diyet bende şimdi bugün itibari ile yine paylaştım ayrıca kürlerde yapıyorum ben

Leslie işe yaramadi mi ki neden sarkti vücudu.. Karatay diyetine bi bakayım o zaman hiç fikrim yok.. Ayrıca yaptığın kürleri de paylasirsan sevinirim

Amiin canım Allah gönlüne göre versin herkesin.

Ben daha çok bit listemiz olsun ve birlikte aynı listeyi uygulayabilelim diye düşünmüştüm ama tabi bu da güzel.. emzirmek bende hiç kalori yakmiyor gibi yaaa neden acaba

Leslie işe yaramadi mi ki neden sarkti vücudu.. Karatay diyetine bi bakayım o zaman hiç fikrim yok.. Ayrıca yaptığın kürleri de paylasirsan sevinirim
Dukan birasını biliyorsunuzdur ilk başta onu yaptım o ara sporda yapıyordum on beş günde 3 kg verdim kürün etkisimi bilmiyorum ama ödemi attığından eminim bugünde şöyle bir küre başladım bir şişe maden suyunu bardağa boşaltıp yarım limon suyu sıktım sonra üç yemek kaşığı ev yoğurdu katıp bir çay kaşığıda zencefil ekledim karıştırıp kahvaltıdan önce içtim on günde bunu yapacağım göbek ve basen de incelme yapıyormuş deneyenlerin yorumlarını okudumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…