- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
Evetya valla diğer takımlar çok sıkı birde çok faaller bizim takım hiç konuşmuyor. İlk zamanlar her öğünümde yazıyordum baktım tek ben konuşuyorum o yüzden çok yazmıyorum.Çok haklısın arkadaşım. Bencede silkelenelim. Diğer takımları okuyorum arada. Çok sıkı tutuyorlar vallahi. Bizde bir şeyler yapalım.
Bırak o elindeki zararlı şeyleri 38 hatta 36 beden elbiseleri düşün..
Canım 10 da yemendense inş yolda sandviç felan bişey yersin. Geç yemek daha ağır ama salata tarzı bişeyle geçirirsende çok iyiGünaydın kızlar;
Epey yoğun bir gün olacak bugün. Kendi dersim ve özel dersim hepsi bugün. Ancak akşam 10 gibi evde olurum.
Sabah su
Müsli yemeyi düşünüyorum bu sabah hiç uğraşamam tek başıma..
Öğle okulda ne çıkarsa
Akşam ya yolda bir şey almam gerek o da sağlıklı olmayacak ya da 10 da yiyeceğim sizce hangisi?
Spor hedefi 250 ip 7000 adım eğer ayağım sorun yapmazsa..
Çarşafa dolanmaya çarşambalar diliyorum
Sevgiler
Yemedim canım yazdım menümü zaten. Birde hiç canım çekmedi cidden.Hep o misafirlikler bizi mahvediyor.ben çok stres oluyorum giderken
dün hakkımı yedim de bugün yeme canım
İyi akşamlar
Kahvaltım 2 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta
Öğlen 2 dilim ekmek bir tabak yoğurtlu havuç sote ( misafir olduğu halde yemedim ne pastadan ne börekten nede buhara pilavından)
Akşam 1 kase yoğurt çorbası 1 parça et
2 lt su
3 fincan şekersiz az süt filtre kahve
Spor 200 ip
Kitap halen aynı kitap simyacının sırrı bi bitmedi.
Bütün meşgul insanlar bizde galibaEvetya valla diğer takımlar çok sıkı birde çok faaller bizim takım hiç konuşmuyor. İlk zamanlar her öğünümde yazıyordum baktım tek ben konuşuyorum o yüzden çok yazmıyorum.
Öyle olunca motive oluyor insan.
akşamıda hafif geçirdin mi süper canımSelam kızlar dun o yorgunluğa akşam arkadaşımla dışarıdaydım akşam biraz sacmaladım şuan spordayım
Kahvaltı: 1,5 dilim tb az salça peynir zeytin tahinpekmez çay
Ara: turk kahve 1 ısırık çiko
Ara: yarım muz
Öğlen: tombiş döner menu ekmeğin yarısını yedim etlerini bir de, yarı patates ve ayran
Ara: spordan önce sade filtre kahve
Senin yaptığın spor o saçmalıkları eritir inşSelam kızlar dun o yorgunluğa akşam arkadaşımla dışarıdaydım akşam biraz sacmaladım şuan spordayım
Öğlen: tombiş döner menu ekmeğin yarısını yedim etlerini bir de, yarı patates ve ayran
Genede çok iyi menün bence.Selam canlar
Bugün listemin dışına çıkmak mecburiyetinde kaldım. Sonunda doğum param yattıonu çekmeye ptt ye gittik. Çok sıra vardı mecburen dışarıda yedim
Sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 çay kaşığı bal
Domates salatalık
5 zeytin
Öğle
2 kaşık bulgur pilavı
1 el kadar yufka
Izgara et
1 kaşık yoğurt
1 çiğ köfte
4 çatal tatlı
Ara 5 6 tane elma kurusu 1 badem 1 kaju
Tatlıyı uzun zamandır görmediğim okul arkadaşım ikram etti. Onların restorana gittiğimi sonradan anladım. Tatlı yermisin dedi yok rejim yapıyorum yiyemem dedim. Emzirmeye gittim. Bi geldim masada tatlıbaşka ikramlarıda oldu tatlı ikramını da yemezsen ayıp olur dedi annem. Yedim...
Akşamı yoğurt la geçiştirmeyi düşünüyorum ve eliptik yapıcam.
harikasın canım ya maşallah sana, iradeni kutluyorum :)İyi akşamlar
Öğlen 2 dilim ekmek bir tabak yoğurtlu havuç sote ( misafir olduğu halde yemedim ne pastadan ne börekten nede buhara pilavından)
2 lt su
Spor 200 ip
kesinlikle öyle yarın baya önemlitebrik ederim seni canım bravo.
Bütün meşgul insanlar bizde galiba
. Yarın özellikle bizim için çok önemli. Perşembeleri daha dikkatli olmalıyız akşamıda hafif geçirdin mi süper canım
bazen mecbur kalıyor insan bence yemen, diyet yapıyorum demenden daha iyi olmuş ben böyle konuları ulu orta konusmayı hiç sevmem zaten yakmıssındır afiyet olsun :)Selam canlar
Bugün listemin dışına çıkmak mecburiyetinde kaldım. Sonunda doğum param yattıonu çekmeye ptt ye gittik. Çok sıra vardı mecburen dışarıda yedim
Sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 çay kaşığı bal
Domates salatalık
5 zeytin
Öğle
2 kaşık bulgur pilavı
1 el kadar yufka
Izgara et
1 kaşık yoğurt
1 çiğ köfte
4 çatal tatlı
Tatlıyı uzun zamandır görmediğim okul arkadaşım ikram etti. Onların restorana gittiğimi sonradan anladım. Tatlı yermisin dedi yok rejim yapıyorum yiyemem dedim. Emzirmeye gittim. Bi geldim masada tatlıbaşka ikramlarıda oldu tatlı ikramını da yemezsen ayıp olur dedi annem. Yedim...
inş fıstıgımm :)Senin yaptığın spor o saçmalıkları eritir inş
kesinlikle yaa kiloluyken baharın gelmesi bile mutsuz ediyor insanı giyemedıklerini düşününceKızlar bahar geldi.bir silkelenip kendimize gelelim lütfenben eski pantolonlarımın içine sığmak istiyorum artık, pantolonun üstünden göbeğimin çıkmasını istemiyorum
Bravo sanaİyi akşamlar
2 lt su
Spor 200 ip
bugün olmamış yarın çok dikkat etmelisin perşembeSelam kızlar dun o yorgunluğa akşam arkadaşımla dışarıdaydım akşam biraz sacmaladım şuan spordayım
yine de iyi atlatmışsın yarın toparlarsınSelam canlar
Sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 çay kaşığı bal
Domates salatalık
5 zeytin
Öğle
2 kaşık bulgur pilavı
1 el kadar yufka
Izgara et
1 kaşık yoğurt
1 çiğ köfte
4 çatal tatlı
harikasın canım :)İyi akşamlar kızlar
Sabah:tb ekmeğine tost,omlet,4zeytin,domates,1çk diyet reçel
Öğle:1tabak terbiyeli köfteli çorba,1kase yoğurt
Ara:1elma,1ceviz
Akşam:ızgara levrek,roka,pancar turşusu,şalgam suyu
2lt su,30dk oğlumla dansjust Dance diye bir uygulama buldu, yarışıyoruz hem çok eğlenceli hem de baya terletti
Kitap; hala mutluluk tuzağı
Balla sen yazı güzel karşılıycan bu tempoylaselam kızlar spordan gelince 3-4 kaşık bulgur pilavı yedim şimdi yeşilçay içiyorum..
30 dk kardiyo sonra alt bölge çalıştım
Negüzelll hemde birlikte oyun oynamış oluyorsun. Bende bakayım uygulamayaİyi akşamlar kızlar
2lt su,30dk oğlumla dansjust Dance diye bir uygulama buldu, yarışıyoruz hem çok eğlenceli hem de baya terletti
Gerçekten miGenede çok iyi menün bence.
Bende özledim kaptanımı... En son hastaydı, ona rağmen azimle spor yapıyordu maşaallah...
Ben de sevmem ama kestirmeden söyleyeyim dedim. Bide erkek arkadaşa söylemek daha kolay oluyor bazenbazen mecbur kalıyor insan bence yemen, diyet yapıyorum demenden daha iyi olmuş ben böyle konuları ulu orta konusmayı hiç sevmem zaten yakmıssındır afiyet olsun :)
Hadi inşaallah. Spor yaptım zatiiiyine de iyi atlatmışsın yarın toparlarsın
oh lalaaaaİyi akşamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?