Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canım harikasın benim yürüyüş ile yaktığım 160 cal sadece.
Bir de eliptik bisiklet senin ise resmini atar mısın? memnun musun?

Günün çok başarılı geçmiş canım çok iyisin.
Kitabının adında film vardı sanki...

Canım harikasın benim yürüyüş ile yaktığım 160 cal sadece.
Bir de eliptik bisiklet senin ise resmini atar mısın? memnun musun?
Cardio ile alakalı canım da ondan. Bi hızlı bi yavaş tempo yürürsen daha çok yağ yakarsın
Ben eliptik bisikletimden memnunum. Decathlon dan almıştım domyos ve730. Yine resim istersen atarım canım

Enejik hatun yürü beeeee

Planın yürümemiş ama gününde gayet iyi geçmiş canım

Kızlar çok pis gaza geldim valla nisan 15 te 73 e düşersem eşim arkadaşımı ziyaret etmem için uçak bileti ısmarlıyor..yani 3 kilo vermem lazım 5 haftada...Kolay değil ama zor da değil..
Şimdi bu haftaki hedefim porsiyon küçültmek tabağı doldurmamak değil ama küçük tabaklara geçeceğim gözüm doysun en azından hatta 2 tabak yesem bile zarar olmasın. çerez tabaklarım vardı karacadan çok şık onlara geçeceğim inşallah..

5 haftada 3 kilo rahat verirsin valla sen dikkatte ediyorsun maşallah

Harika
Verirsin canım hiç zor değil. Ben inanıyorum sana. Strateji de geliştirmişsin ne güzel.

Kahvaltıyı uyandıķtan en geç bir saat sonra yemek gerekiyormuş. Geç kahvaltı kilo vermeyi zorlaştırıyormuş canım bilgin olsun. Bazen bende koşuşturmadan geciktiriyorum. Bu durumlarda ağzıma fındık veya ceviz gibi birşey atıyorum ki metebolizmam çalışsın diye

Menü harika

Günaydin
07.03.2018
Sabah 7.00
1 haşlanmış yumurta,5 zeytin, 4 dilim peynir,1 kepek ekmeği,salatalık,domates
Ara elma
Öğle 13.00
Tavuk ızgara,yarım porsiyon çorba,2 çatal zeytin yağlı pazı
Ara elma
Akşam 18.30
Zeytin yağlı pazı,150 gr yogurt,1 dilim kepek ekmeği
30 dk öğle molasında yürüyüş
Kitap okuyamadim
2 kupa yeşil çay
4 litre su

08.03.2018 tarihli menüm ise
Bugün oruç tutacağım. Sahurda kepek ekmeği ile yapılmış tost yedim yanında ayran ,1litreye yakın yavaş yavaş su içtim
İftarda da balık salata düşünüyorum ,yarım porsiyonda çorba,öğle arası halim olursa hafif tempolu yürüyüş yapacağım. Bu aralar haftada 1 veya 2 defa oruç tutmayı düşünüyorum. 30 oruç adağım vardı. 15 ini tuttum 15 tane kaldı. Haftada bir iki tutarım işallah. Gününüz aydın olsun. Bol mutluluklu bir gün diliyorum herkeze sevgiler

Valla bugününde çok iyi geçmiş hiç kaçamak yok cıs yok

Allah kabul etsin şimdiden. Akşam yemeği fikrin çok güzel.

Günaydın kahvaltımı yapıyorum şuan
Peynir -acuka- ekmek bu kadar canım bunları istedi ekmek 3 dilim den fazla yemem.
Farkettimde gene çok hızlı yemeye başlamışım.
Yavaş yemek çok çok önemli aslında.

Sana katılmamak elde değil
afiyet olsun canım
çok güzel canım afiyet olsun
Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…