Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Selam canım
Diyetisyene gidip bırakınca kilo alınmasının sebebi cümlenin içindeki kelime. Yani bırakmak... Asıl amaç doğru yemeyi becerebilmek. Denge kurabilmek. Bunu beceremeyip ipin ucunu bırakırsan mide ameliyatı bile olsan kilo alırsın. Karatay diyeti kas yapmaz. Hiçbir yiyecek vücuda girip kas yapmaz sporla birleşmediği sürece. Protein yardımcı olur kas yapmada.fakat sporsuz bir işe yaramaz

Menüm
Sabah
3 dilim ekmek
2kk tulum peyniri
1 tatlı kaşığı Tereyağ
1 çay kaşığı bal
Ara
1 nescafe 1 fincan kadar fıstık ve fındık
Öğle
Kıymalı kapuska 1 tabak
4 kaşık falan ebegümeci kavurması(ot yimeği :))
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Akşam
4 kaşık ebegümeci
2 dilim ekmek kadar makarna
Yarım kase yoğurt
Ara
portakalın 3/4ü
Çeyrek armut
2 tane bisküvi çay
Spor yok
Su yaklaşık 2 litre
Kitap da yok ama film izledim. Vasata yakındı...

Canım kilo verirken sağlıklı beslenmeyi hayat düzenimiz yaparsak verdiğimiz kiloları geri almayız.

Ben kolay kolay teslim olmam pes etmem canım. Benim yerimde kim olsa yer yatardı..
İp çok eğlenceli ve artık hayatımın parçası oldu. Olmadığında eksiklik ve kötü hissediyorum..
Olmayan kıyafetlerimi giyebilmekse süper.

Giymem gereken bi sürü kıyafet var tabi. Henüz içine giremediğim..

Hedefime odaklanmışken, bunca yol gidip daha gitmem gereken yol varken, hastayım diye yangelip yatmak, hem yaptığım onca emeğe yazık olur hem de hedefimi geciktirir..

Yani özetle senin burnum tıkanıyor diye spor yapmıyor olmanı hayretle izliyorum.

Akşam sonrası arada komple şeker yüklemesi yapmışsın. Ee sonra bu kilolar neden gitmiypr?

Günaydın. Rica etsem beni de gruba dahil eder misiniz
Günaydın hoş geldiniz
Yaa öyle deme kaptanım ya yemek yerken nefes alamadım, bi zorlandım. Sporu hiç yapamam bu vaziyette dedim. Hasta olup duruyorum bi de Çok canım sıkılıyor artık. Yarın yine kulak burun boğaz doktoruna gidicem. Amaa söylediklerinde de o kadar haklısın ki. Hazır bugün martın biriyken spora başlayayım ben.
Akşam sonrası arada komple şeker yüklemesi yapmışsın. Ee sonra bu kilolar neden gitmiypr?
meyveyi ne hikmetse akşam yiyorum. Akşam bi boşluk hissi var. O boşluğu dolduramadım bir türlü. Bunu da çözeceğim artık. Yarın Diyetisyen randevum da var.

O boşluğu spor yaparak kitap okuyarak doldurabilirsin tatlım.

Teşekkur ederim. Hoşbulduk. Bu sefer cok kararliyım. Mitivasyon ve saglam irade için burada bulunmak istiyorum.

Günaydın kahvaltı konusunda yorum yapmak istemiyorum
Yükte hafif kaloride ağır olan bir şey yedim.
o yüzden akşam saf protein almalıyım ekmeksiz pilavsız vb
Dışarısı çok soğuk bugün yürüyebilir miyim bilmiyorum?

Ben de aynı eksiklikten bahsetmiştim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…