Selam canımİyi akşamlar arkadaşlar ne kadar çok mesaj birikmiş oku oku bitmedi. Epey sayfa okuyup bitmeyince sonraya bırakayım dedim.
Kafama takılan birşey var bu verilen kiloların geri alınmaması için ne yapmak lazım. Günaydın çen gün görümc mlar konuşurken diuetisyene gidip sonra bıraktığında verdiğin kiloları alıyo Muş’un deri benim de kafama takıldı . Karatay diyetind kas olduğu için verilen kilolar geri alınmıyormuş doğru mu
Menüm
08:00
1 fincan sade kahve
9:30
2 haşlanmış yumurta
1 ceviz
7 zeytin
Çatal ucu ile peynir
Nane
Çay
18:30
1 kase mercimek çorbası
2 kepçe nohutlu pırasa
3 minik yöresel içli köfte
21:00
2 ceviz
Bi kaçtane yer fıstığı
5 badem
Kabak ve ayçekirdeği
(Hepsi bi avuç kadar)
Çay
Spor
40 dk yürüyüş
1000
Kitap
Kehribar dürbün
İyi akşamlar
Sabah
Biraz ekmek (kendim yaptım)
Yumurta peynir tereyağı bal
Ara 3 hurma 5 badem süt
Akşam
Tarhana çorbası-roka salatası- azcık yoğurt 1 dilim ekmek
1 lt su
Karışık bitki çayı
Spor yok
Kitap aynısıııbitmedi
Menüm
Sabah
3 dilim ekmek
2kk tulum peyniri
1 tatlı kaşığı Tereyağ
1 çay kaşığı bal
Ara
1 nescafe 1 fincan kadar fıstık ve fındık
Öğle
Kıymalı kapuska 1 tabak
4 kaşık falan ebegümeci kavurması(ot yimeği :))
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Akşam
4 kaşık ebegümeci
2 dilim ekmek kadar makarna
Yarım kase yoğurt
Ara
portakalın 3/4ü
Çeyrek armut
2 tane bisküvi çay
Spor yok
Su yaklaşık 2 litre
Kitap da yok ama film izledim.
Spor olmasada menü güzel
Canım kilo verirken sağlıklı beslenmeyi hayat düzenimiz yaparsak verdiğimiz kiloları geri almayız.İyi akşamlar arkadaşlar ne kadar çok mesaj birikmiş oku oku bitmedi. Epey sayfa okuyup bitmeyince sonraya bırakayım dedim.
Kafama takılan birşey var bu verilen kiloların geri alınmaması için ne yapmak lazım. Günaydın çen gün görümc mlar konuşurken diuetisyene gidip sonra bıraktığında verdiğin kiloları alıyo Muş’un deri benim de kafama takıldı . Karatay diyetind kas olduğu için verilen kilolar geri alınmıyormuş doğru mu
Ben kolay kolay teslim olmam pes etmem canım. Benim yerimde kim olsa yer yatardı..Kız sen nasıl spor yapabildin. Bravo valla. Bende yemeği zor yedim nefes alamadım. O yüzden platese gidemedim...
Dünkü menün çok güzel canım bugünse karbonhidratla doldurmuşsun.sadece 10 tane kestane 3 dilim ekmek yapar kuzum. Şifa olsun inşaallah
Bugün ki menün dünden çok daha iyi canım. Sporda var. Harikasın
Geçmiş olsun. Menünü beğendim :)
Ooow sporlar yapılmış harikasınmenüde güzel canım.
Miktar belirtmemişsin ama az yedin sanıyorum canım.
Çok iyi idare etmişsin canım tebrik ederim
Menü ve Spor güzel olmuş. Siz hastayken nasıl spor yapabiliyorsunuz yaben tembelim galiba biraz
Akşam sonrası arada komple şeker yüklemesi yapmışsın. Ee sonra bu kilolar neden gitmiypr?Menüm
Sabah
3 dilim ekmek
2kk tulum peyniri
1 tatlı kaşığı Tereyağ
1 çay kaşığı bal
Ara
1 nescafe 1 fincan kadar fıstık ve fındık
Öğle
Kıymalı kapuska 1 tabak
4 kaşık falan ebegümeci kavurması(ot yimeği :))
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Akşam
4 kaşık ebegümeci
2 dilim ekmek kadar makarna
Yarım kase yoğurt
Ara
portakalın 3/4ü
Çeyrek armut
2 tane bisküvi çay
Spor yok
Su yaklaşık 2 litre
Kitap da yok ama film izledim. Vasata yakındı...
Günaydın canım.Günaydın. Rica etsem beni de gruba dahil eder misiniz
Günaydın hoş geldinizGünaydın. Rica etsem beni de gruba dahil eder misiniz
Yaa öyle deme kaptanım yaBen kolay kolay teslim olmam pes etmem canım. Benim yerimde kim olsa yer yatardı..
İp çok eğlenceli ve artık hayatımın parçası oldu. Olmadığında eksiklik ve kötü hissediyorum..
Olmayan kıyafetlerimi giyebilmekse süper.
Giymem gereken bi sürü kıyafet var tabi. Henüz içine giremediğim..
Hedefime odaklanmışken, bunca yol gidip daha gitmem gereken yol varken, hastayım diye yangelip yatmak, hem yaptığım onca emeğe yazık olur hem de hedefimi geciktirir..
Yani özetle senin burnum tıkanıyor diye spor yapmıyor olmanı hayretle izliyorum.
Akşam sonrası arada komple şeker yüklemesi yapmışsın. Ee sonra bu kilolar neden gitmiypr?
O boşluğu spor yaparak kitap okuyarak doldurabilirsin tatlım.Günaydın hoş geldiniz
Yaa öyle deme kaptanım yayemek yerken nefes alamadım, bi zorlandım. Sporu hiç yapamam bu vaziyette dedim. Hasta olup duruyorum bi de Çok canım sıkılıyor artık. Yarın yine kulak burun boğaz doktoruna gidicem. Amaa söylediklerinde de o kadar haklısın ki. Hazır bugün martın biriyken spora başlayayım ben.
meyveyi ne hikmetse akşam yiyorum. Akşam bi boşluk hissi var. O boşluğu dolduramadım bir türlü. Bunu da çözeceğim artık. Yarın Diyetisyen randevum da var.
Günaydın canım. Hoş geldin.Kaptanımız seni bilgilendirir. Benimde 15 gün oldu. 15 günlük deneme süreci var anladığım kadarıyla. Kaptanımız uygun görürse ben de yarın etaplara katılabileceğimGünaydın. Rica etsem beni de gruba dahil eder misiniz
Günaydın kaptancm ben buraya kabul edilmiştim ama sonra netim bitti gelemedim tekrar devam edebilir mıyımmmO boşluğu spor yaparak kitap okuyarak doldurabilirsin tatlım.
zaman olarak boşluk değil kaptanım, hani bi şeyin eksikliğini hissedersin ya. Çayını aldın yanında bir şey ararsın haniO boşluğu spor yaparak kitap okuyarak doldurabilirsin tatlım.
Teşekkur ederim. Hoşbulduk. Bu sefer cok kararliyım. Mitivasyon ve saglam irade için burada bulunmak istiyorum.Günaydın canım. Hoş geldin.Kaptanımız seni bilgilendirir. Benimde 15 gün oldu. 15 günlük deneme süreci var anladığım kadarıyla. Kaptanımız uygun görürse ben de yarın etaplara katılabileceğim
Tabiki canımGünaydın kaptancm ben buraya kabul edilmiştim ama sonra netim bitti gelemedim tekrar devam edebilir mıyımmm
Ben de aynı eksiklikten bahsetmiştim zatenzaman olarak boşluk değil kaptanım, hani bi şeyin eksikliğini hissedersin ya. Çayını aldın yanında bir şey ararsın hani
Spor ve kitap da çok güzel oyalar aslında. Ama hepsine bahanem hazır bi yatmaya bahanem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?