Şimdi yaptım ama 45 dksını mahvoldumValla canım çok etkilidir mutlaka
Önemli olan sebat etmen. Sürekli yapabilmen
Jillian yaptım 10 gün 2. Levele geçtim 1 gün yaptım pes ettim canım istemiyor. Zor geldi
Sen kendini bi dene bakalım
Birde seçtiğin spor çok uzun saati bana göre yani.
Şevkini kırmak için söylemiyorum bunları sadece kendimden yola çıkarak fikrimi belirttim
Daha önce denemiştim canım hareketlerde çok zorlamıyorum kendimi yapamadıgım yerde duruyorum zaten istesemde kalkmıyor :/ saati çok fazla biliyorum ama bi şekilde zorlamam lazım kendimi bugün 45 dksını yapabildim son 30 dksı da esneme yavaş yavaş çıkarırım inş dk olarak bende merak ediyorum ne kadar dayanıcam :/ilk defa başlıyor isen çok ağır olur. 15 dk dan başla yavaş yavaş artır. ben 1 aydır yapıyorum. yeni 1 saate çıka bildim. kendini çok zorlar isen kaslarına zarar verebilirsin
ben haftanın 3 günü plates 2 gün eliptik yapmak istiyorum canım. Ama bu hayalden öteye gidemedi.bir türlü yakamdan düşmeyen üst solunum yolu hastalığım var. Her hafta yokluyor. Yine burnum tıkalıMesajın içimi rahatlattı gerçekten bugün bunu düşündüm bu şekilde ömrümün sonuna kadar yaşayabilirim o zaman doğru yoldayız kalori açığını sporla yapıcaz dediğin gibi, şu an spor daha sevimli geldi gözüme :) spor olarak ne yapmayı düşünüyorsun ? Çok kararsız kalıyorum beni çok sıkmayan zevkli ama çabuk sonuç alacağım bir şeyler olsun istiyorum
hepinizi beğeniyorum yavrııımHayır beni beğeniyor beni
oyyy alırım valla. Şu an istiyorum onuGünaydın kızlarkahvemi içip kitabımı okuyorum.hepinize benden kahve, Şakir'e yoook
Afiyet olsun kuzum da azıcık açlık çekmiş olmalısın. Azmine sağlık...GÜNAYDIN
27.02.2018
SABAH 7:00
1 yumurta, 2 fındık,1 kepek ekmeği,bir lokma bal ve tereyağı, 2 dilim kaşar
ARA yapmadım
ÖĞLE 13:00
zeytin yağlı pırasa, bol yeşillik, 2 kaşık yoğurt
ARA 1 fincan Türk kahvesi
ARA 1 elma
AKŞAM 20:00
1 haşlanmış yumurta
3 litre su
1 saat leslie
kitap sofinin dünyası
haklısın canım ya.,tembellik de var serde. Ama spor yarışması azmettirir. İçimde rekabetten hoşlanan biri varOlmayan ksımlar da olsa idii süper olcaktı
yasak mıı... Haklılar tabi. Öncelik bebişlerin.Canım emzirirken hızlı kilo verme isteği yasakk.. Sen zaten çok bilinçli bir ilerleme kaydediyorsun bana göre.. Maşallah.
Çok iyisin kaptanım. Tatlı yerine meyve olsaymış daha mı iyi olurmuş ne :) hasta olmana rağmen yürüyorsun ya bana da bi istek geliyor burnum akmasına rağmen.Dünkü menüm
08:00
1 fincan sade kahve
13:00
2 kepçe nohutlu bol limonlu pırasa
3 kaşık bulgur pilavı
Turp
18:30
1 fincan sade kahve
1 dilim tiramisu
19:00
3 kaşık bulgur pilavı
2 kepçe nohutlu pırasa
1 közlenmiş biber ve turp
Spor
1 saat yürüyüş
Kitap
Kehribar dürbün
ben inanıyorum sana yapabilirsin canım. Hemen kağıtta bi çizelge yap kendine. Bi zincir oluştur yaptığında işaretleyeceğin günlerden. Ve asla o zinciri kırma. Akşama bırakma sporunu bir de... Bi koşu gideyim ben de çizelge yapayım, o zaman daha iyi oluyorKızlar sporumu buldum ama desteğe ihtiyacım var çok eringecim çünkü :/ Ebru şallı 21 günde yağlarınıza veda edin isimli bi videosu var 90 dk filan sürüyor çok etkili ama bir o kadar da zor sonuçta ağır pilates yapıyorsunuzayın 24ünde de Allah kısmet ederse tatile gidicez en azından o zamana kadar güzel bi sıkılaşma sağlarsam süper olur belki bir beden inceltir ve tatilden kıyafet filan alırım o hevesle :) nolur beni gazlayın Canlar bugün 1.günüm ölçülerimide bugünden alıcam akşam yazarım inş bakalım sonuç nasıl olacak :)
Baya bir açlık çektim. Su içip bastırmaya çalıştım. Birde erkenden yatıyorum.Afiyet olsun kuzum da azıcık açlık çekmiş olmalısın. Azmine sağlık...
Ben açken zor uyuyorum ya. Birde sinirlerim bozuluyorBaya bir açlık çektim. Su içip bastırmaya çalıştım. Birde erkenden yatıyorum.
Oy kuzum Rabbim şifa versin iyileşince bomba gibi başlarsın Allah’ın izniyle kız ben çok fit kadınlara bakınca moralim daha çok bozuluyorben haftanın 3 günü plates 2 gün eliptik yapmak istiyorum canım. Ama bu hayalden öteye gidemedi.bir türlü yakamdan düşmeyen üst solunum yolu hastalığım var. Her hafta yokluyor. Yine burnum tıkalıo kadar sinirimi bozuyor ki anlatamam. Yine de bu akşam gideceğim inşaallah platese. Zevkli ve çabuk sonuç alabilecek bir şey istiyorsan zumba yap canım. Yada platesini yaparken canlı disko müzikleri falan dinle. YouTube da fitness pump it up video var. Hem eğlenceli hemde hatunlar bombastik daha bi azimli oluyor insan gördükçe
ben inanıyorum sana yapabilirsin canım. Hemen kağıtta bi çizelge yap kendine. Bi zincir oluştur yaptığında işaretleyeceğin günlerden. Ve asla o zinciri kırma. Akşama bırakma sporunu bir de... Bi koşu gideyim ben de çizelge yapayım, o zaman daha iyi oluyor
Açken çok su içince benim midem bulanıyorBaya bir açlık çektim. Su içip bastırmaya çalıştım. Birde erkenden yatıyorum.
Birsürü video öğrendim sizden şu 21 gün bitsin deniycem hepiciğini inş bende Bikaç öneride bulunayım bodyproject, jessica smith ve fitçifitolur tv mutlaka inceleyinKızlar ben YouTube tan class popsugar diye bir site var sporumu ordan yapıyorum ortalama 30dklık egzersizler biri Yen'i başlayanlara göre gösteriyor hareketleri 2 si ağır formda yapıyor.ben hergün aynı sporu yapmaktan hoşlanmıyorum değişikliği seviyorum.
İyi yapmışın.Tüm gün baş ağrısı çektim ağrı kesici aldım şuan geçer gibi oldu.dünkü sporum kaslarımı baya yordu sanırım ondan.şimdi kendimle savaşıyorum bugün spor Yapıp yapmamayla ilgili.zumba tarzı eğlenceli birşeyler bakıyorum.bı arada canım tatlı çekti gidip 1avuç kuruvişne yedim
bir kaç kere denedim. zor oluyorKızlar 17 den sonra yemeyen var mı yada deneyen
Geç yatan için zor olur heraldebir kaç kere denedim. zor oluyor
Normalde en son 19:00 da yemek yiyordum. Şimdi o saati öne çekmeye çalışıyorum. 17:00 denedim çok zor. bende yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum kendimi 18:00 yemek yemeye çalışıyorum. O saatte de hafif bir şeyler yiyorum.Kızlar 17 den sonra yemeyen var mı yada deneyen
Erken yatmak bu durumda şart tabikiGeç yatan için zor olur heralde
Ben 17:30 18:00 arası yiyorum evdeysemNormalde en son 19:00 da yemek yiyordum. Şimdi o saati öne çekmeye çalışıyorum. 17:00 denedim çok zor. bende yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum kendimi 18:00 yemek yemeye çalışıyorum. O saatte de hafif bir şeyler yiyorum.
Menüler gayet iyi afiyet olsun.dünkü menüm
kahvaltı: 1 yumurta, 1 dilim tb, az peynir, yeşillik salça ve tahinpekmez ıhlamur
ara: çeyrek simit 1 adet bisküvi
öğlen:1 kase haşlanmış bulgur az fırın tavuk ve yoğurt
akşam: 1 kase çorba, biraz kereviz yemeği
ara: filtre kahve
ara: spordan gelince 2 mercimek köftesi ve bol limonlu yeşillik yedim
spora gittim sonra 40 dk kardiyo, ve alt bölge fitness çalıştım
bugün
kahvaltı: 2 dilim tb, zeytin peynir salça tahinpekmez ve çay
öğlen: kepçe çorba, 4 mercimek köftesi 1 kase bol limonlu yeşillik
ara: türk kahvesi 10 kestane
akşam: 3 kepçe yoğurt çorbası, 4 mercimek köftesi
ara: yeşilçay, bir de birazdan boğazım için süt içerim
bugün spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?