Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Şimdi yaptım ama 45 dksını mahvoldum senin yaptığını da duydum ama hiç denemedim ay benim ortam Yok ki ya yaylana yaylana yapıyorum ya da tutup en ağırını yapıyorum ama dediğin gibi sebat önemli ya bi 21 gün sıkıcam kendimi internette dünya kadar vakit harcıyorum 1 saatcik kendime harcasam ne olur yani di mi ?

ilk defa başlıyor isen çok ağır olur. 15 dk dan başla yavaş yavaş artır. ben 1 aydır yapıyorum. yeni 1 saate çıka bildim. kendini çok zorlar isen kaslarına zarar verebilirsin
Daha önce denemiştim canım hareketlerde çok zorlamıyorum kendimi yapamadıgım yerde duruyorum zaten istesemde kalkmıyor :/ saati çok fazla biliyorum ama bi şekilde zorlamam lazım kendimi bugün 45 dksını yapabildim son 30 dksı da esneme yavaş yavaş çıkarırım inş dk olarak bende merak ediyorum ne kadar dayanıcam :/

Başlarken dedim ki kendime farzet ki spor salonuna gittin hocanın karşısında yapıyorsun en az 2 saatimi alacak evde 1 saat Allahım bize azim sabır ve güç versin :/
Ha bu arada bugün 79,6 çıktım cumaya göre eksideyim grlada olsa :)

ben haftanın 3 günü plates 2 gün eliptik yapmak istiyorum canım. Ama bu hayalden öteye gidemedi.bir türlü yakamdan düşmeyen üst solunum yolu hastalığım var. Her hafta yokluyor. Yine burnum tıkalı o kadar sinirimi bozuyor ki anlatamam. Yine de bu akşam gideceğim inşaallah platese. Zevkli ve çabuk sonuç alabilecek bir şey istiyorsan zumba yap canım. Yada platesini yaparken canlı disko müzikleri falan dinle. YouTube da fitness pump it up video var. Hem eğlenceli hemde hatunlar bombastik daha bi azimli oluyor insan gördükçe

Hayır beni beğeniyor beni
hepinizi beğeniyorum yavrııım

Günaydın kızlar kahvemi içip kitabımı okuyorum.hepinize benden kahve, Şakir'e yoook
oyyy alırım valla. Şu an istiyorum onu

Afiyet olsun kuzum da azıcık açlık çekmiş olmalısın. Azmine sağlık...
Olmayan ksımlar da olsa idii süper olcaktı
haklısın canım ya.,tembellik de var serde. Ama spor yarışması azmettirir. İçimde rekabetten hoşlanan biri var

Canım emzirirken hızlı kilo verme isteği yasakk.. Sen zaten çok bilinçli bir ilerleme kaydediyorsun bana göre.. Maşallah.
yasak mıı... Haklılar tabi. Öncelik bebişlerin.
O kadar mutlu oldum ki böyle düşündüğün için. Çok teşekkür ederim
Çok iyisin kaptanım. Tatlı yerine meyve olsaymış daha mı iyi olurmuş ne :) hasta olmana rağmen yürüyorsun ya bana da bi istek geliyor burnum akmasına rağmen.
ben inanıyorum sana yapabilirsin canım. Hemen kağıtta bi çizelge yap kendine. Bi zincir oluştur yaptığında işaretleyeceğin günlerden. Ve asla o zinciri kırma. Akşama bırakma sporunu bir de... Bi koşu gideyim ben de çizelge yapayım, o zaman daha iyi oluyor

Kızlar ben YouTube tan class popsugar diye bir site var sporumu ordan yapıyorum ortalama 30dklık egzersizler biri Yen'i başlayanlara göre gösteriyor hareketleri 2 si ağır formda yapıyor.ben hergün aynı sporu yapmaktan hoşlanmıyorum değişikliği seviyorum.

Oy kuzum Rabbim şifa versin iyileşince bomba gibi başlarsın Allah’ın izniyle kız ben çok fit kadınlara bakınca moralim daha çok bozuluyor göbeğimi yırtsam böyle olamam diye ama bugün kendimle güzelce konuştum yapabileceğimin en iyisini yapmaya çalışıcam inş gerisi Rabbime kalmış ama bırakmadan güzelce yapmaya devam edicem desteğin için çok saol canım bende inanıyorum kendime olsun artık hedeflerimizi tutturalım inş :)Valla moral oldun bana bi çizelge yapmıştım ama dolabıma yapıştırayım gözümün önünde olsun yarın ayın 1i yeniliklere başlamak için çok güzel bir zamanlama :) inş olabilecek en güzel en fit bir şekilde istediğimiz kiloya ulaşabiliriz :)

Birsürü video öğrendim sizden şu 21 gün bitsin deniycem hepiciğini inş bende Bikaç öneride bulunayım bodyproject, jessica smith ve fitçifitolur tv mutlaka inceleyin

Tüm gün baş ağrısı çektim ağrı kesici aldım şuan geçer gibi oldu.dünkü sporum kaslarımı baya yordu sanırım ondan.şimdi kendimle savaşıyorum bugün spor Yapıp yapmamayla ilgili.zumba tarzı eğlenceli birşeyler bakıyorum.bı arada canım tatlı çekti gidip 1avuç kuruvişne yedim

İyi yapmışın.
1 gün dinlen sporu öyle devam ettir.

Kızlar 17 den sonra yemeyen var mı yada deneyen
Normalde en son 19:00 da yemek yiyordum. Şimdi o saati öne çekmeye çalışıyorum. 17:00 denedim çok zor. bende yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum kendimi 18:00 yemek yemeye çalışıyorum. O saatte de hafif bir şeyler yiyorum.

Ben 17:30 18:00 arası yiyorum evdeysem
Çok etkilenirmiyim bilmiyorum
Gene meyve kuruyemiş yiyorum tabi çayla asıl onları bırakmam lazım

dünkü menüm

kahvaltı: 1 yumurta, 1 dilim tb, az peynir, yeşillik salça ve tahinpekmez ıhlamur
ara: çeyrek simit 1 adet bisküvi
öğlen:1 kase haşlanmış bulgur az fırın tavuk ve yoğurt
akşam: 1 kase çorba, biraz kereviz yemeği
ara: filtre kahve
ara: spordan gelince 2 mercimek köftesi ve bol limonlu yeşillik yedim

spora gittim sonra 40 dk kardiyo, ve alt bölge fitness çalıştım

bugün

kahvaltı: 2 dilim tb, zeytin peynir salça tahinpekmez ve çay
öğlen: kepçe çorba, 4 mercimek köftesi 1 kase bol limonlu yeşillik
ara: türk kahvesi 10 kestane
akşam: 3 kepçe yoğurt çorbası, 4 mercimek köftesi
ara: yeşilçay, bir de birazdan boğazım için süt içerim

bugün spor yok

Menüler gayet iyi afiyet olsun.

28.02.2018
SABAH 7:00
Menemen 2 dilim kepek ekmeği yeşil çay ile birlikte
ARA 10:30
1 gün kurusu kayısı,2 fındık,arkadaşımda 1 ceviz verdi kıramadım.Normalde ikisini karıştırmam
ÖĞLE 13:00
5 inegöl köfte, yoğurtlu havuç ,yarım porsiyon çorba
ARA 1 fincan Türk kahvesi, 1 minik bitter çikolata
ARA 1 portakal
AKŞAM 18:00
öğle yemek haneden aldığım yoğurtlu havuç karışımı
3 litre su
1 saat leslie
Eve gidince kitap okuyacağım sofinin dünyası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…