Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Seninle aynı fikirdeyim.sürdürülebilir diyeti savundum hep.ömür boyu sevdiğimiz yiyeceklerden mahrum kalamayacağımıza göre ya nefsimizi köreltecek kadar yiyeceğiz ölçülü ya da diğer öğünler günler dengeleyeceğiz

GÜNAYDIN

27.02.2018
SABAH 7:00
1 yumurta, 2 fındık,1 kepek ekmeği,bir lokma bal ve tereyağı, 2 dilim kaşar
ARA yapmadım
ÖĞLE 13:00
zeytin yağlı pırasa, bol yeşillik, 2 kaşık yoğurt
ARA 1 fincan Türk kahvesi
ARA 1 elma
AKŞAM 20:00
1 haşlanmış yumurta
3 litre su
1 saat leslie
kitap sofinin dünyası

O cevabı zereno ya vermiştim.. Seni o sanarak
Tatlım hemen bi çalışma yapayım ama bunun için bi kaç bişgiye ihtiyacım olacak. Özelden telini yazarsan daha kişiye özel iletişim kurabiliriz.

Olmayan ksımlar da olsa idii süper olcaktı

Canım emzirirken hızlı kilo verme isteği yasakk.. Sen zaten çok bilinçli bir ilerleme kaydediyorsun bana göre.. Maşallah.

Dünkü menüm

08:00
1 fincan sade kahve

13:00
2 kepçe nohutlu bol limonlu pırasa
3 kaşık bulgur pilavı
Turp

18:30
1 fincan sade kahve
1 dilim tiramisu

19:00
3 kaşık bulgur pilavı
2 kepçe nohutlu pırasa
1 közlenmiş biber ve turp

Spor
1 saat yürüyüş

Kitap
Kehribar dürbün

Hayır beni beğeniyor beni
He heee

Günaydın canım bende kahvaltımı hazırlıyorum yavaştan annem hergün kahve içince kızıyor çay içsem ben olar mı
La bu anneler niye kahveye düşman koca kadın oldum rastlarsa kahvaltıda felan kahve içtiğimi
Hemen “o ne gızım gatran garası içiyon zabah zabah mideni delecek allah gorusun. Mısmıl çayını iç gahvaltını yap gahve sonra içiler “ der

Ooo çok iddalı menüler valla süpersin

Çok hojdur herşey maşallah
Tiramisuu

Günaydın kızlar
Okula gideceğin mesajları okuyamadım.
Sabah kahvaltıdan önce yarım litre su.
Kahvaltı:
1 dilim ekmek
pastırmalı yumurta
3-4 küp kaşar
6 zeytin
çay
Kahvaltıyı 9:30 da yaptım 1 saat mutfak banyolar çocuk odası vb temizledim şimdi çıkıyorum.
Dünden kalan yeşil mercimek var ama yanına ne yaparım bilmiyorum..

Ölçüler gayet iyi. Tiramisu bir kaç saat önce yenirse daha iyi olur diye düşünüyorum.

Güzel başlangıç. Kolay gelsin

Kızlar sporumu buldum ama desteğe ihtiyacım var çok eringecim çünkü :/ Ebru şallı 21 günde yağlarınıza veda edin isimli bi videosu var 90 dk filan sürüyor çok etkili ama bir o kadar da zor sonuçta ağır pilates yapıyorsunuz ayın 24ünde de Allah kısmet ederse tatile gidicez en azından o zamana kadar güzel bi sıkılaşma sağlarsam süper olur belki bir beden inceltir ve tatilden kıyafet filan alırım o hevesle :) nolur beni gazlayın Canlar bugün 1.günüm ölçülerimide bugünden alıcam akşam yazarım inş bakalım sonuç nasıl olacak :)

Ama bu menü Harika maşallah canım :)

Çok sevdim menüyü afiyet olsun :)

Günaydın kızlar
Günaydın Bebişim
Yanına yoğurt yersin ya da cacık yapabilirsin çok güzel olur :)

Valla canım çok etkilidir mutlaka
Önemli olan sebat etmen. Sürekli yapabilmen
Jillian yaptım 10 gün 2. Levele geçtim 1 gün yaptım pes ettim canım istemiyor. Zor geldi
Sen kendini bi dene bakalım
Birde seçtiğin spor çok uzun saati bana göre yani.
Şevkini kırmak için söylemiyorum bunları sadece kendimden yola çıkarak fikrimi belirttim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…