Çok geçmiş olsun kuzum. Bu sene hasta olduğum kadar hiç hasta olmamıştım bende. Hala arada yokluyor. Sinüzit bu senenin modası.Selam kızlar naber? Boğazım bugün daha da kötüleşti her yutkunmada canım yanıyor ve öksürüyorumıhlamur yaptım şimdi bir yandan zencefilli bal yiyorum inşallah işe yarar, tabi spor da yalan oldu
Kendinden eminsin canım bak ne güzel. Hevesini kırma. Kafanı da karıştırma artık farklı diyetlerle. Bugün kilo bildiriminde verdiğin gözüküyor herkese çok sevindim ama sana bir ayrı sevindim. Tebrik ederimTahlillerimi yaptırdım bi problem yok D vitamini eksikliği için ilaçta kullanıyorum. Kalori hesabı yanlış olması mümkün değil tartarak gr la yiyorum. Diyetisyenler beni ciddiye almıyor vereceğin kilo yok diye. 2 kere gittim biri özel biri devlet çünkü onlara göre kilolu değilim boy 159-160 kilo 62,5 55 olmak istiyorum. Bence uğraşmak istemiyorlar son kiloların zor gideceğini bildikleri için. Bugün daha iyi hissediyorum. Bilmiyorum belkide farklı diyetler karmaşaya soktu. Hevesim çok kırıldı ama.
Oyyy geçmiş olsun tatlım. İnsanı dövüyor bu hastalık vallahi. Bi kaç güne toparlarsın inşaallahBen cumadan bu yana cebelleşiyorum.. Paçavra ya çevirdi bu hastalık beni
Harikasın maşaallahGünaydın
Ben hafta içi yoğun çalıştığım için sadece hafta sonu yürüyüşe çıkabiliyorum. Bu durumda hafta içi erken kalkıp interneti açıp spor yapıyorum. Yarım saat leslie denilen bayanın videosu ile ısınma birde ebru karadumanın 20dk 300 kalori videosu var onu yapıyorum. Arkadaşlar zorlamazsak olmuyor. Ben bunun için hafta içi 5 de kalıyorum. Evi toparlıyorum. Çocukların beslenmesi benim ara öğünlerim,sabah kahvaltısı,spor,duş derken anca yetişiyorum. 8 de evden çıkmak zorundayım. Herkez kendi hayat akışına göre ayarlama yapmalı. Sporu aksattiģım gün tartı pek oynamıyor. Akşamları da yatmadan önce spor yapılabilir bu da bir seçenek spor,duş, uyku süper.
kıyamam yaa... Bende varım bu sefer kaptanımDoktora gittim.. İlaçlarımı aldım.. Burnum tıkalı.. Tansiyonum çok düşükmüş.. Gece uyuyamadım.. Ayakta zor duruyorum..
..amaa spor yarışması başlatıyorum..
Kaç gündür atlıyamadığımm ipimi özledimm..
Katılmak isteyenler el kaldırsın
Canım nasıl gitmezsin.. Ben bi uzmana görünmez isem çok kötüyüm psikolojisinden çıkamıyorum..Ah kaptanım iyi gitmişsin doktora ben onu da yapamadım, ben de sporumu çok özledim yaaaa!!! İyileşelim de devam edelim artık duygularıma terüman olmuşsun
Tebrikler canım..Tartıldım
62.1 cuma günü
61.8 bugün
Çok tatlısınnKaptanım çok düşündüm katılsam mı katılmasam mı diye.
Sizin hatırınız için normal sporları ma ek olarak katılmaya karar verdim.
O zaman elimi kaldırıyorum.
Harikasın canım.Günaydın kızlar
Cuma:67
Bugün:66.8 aslında cumartesi 66.5 tum dünkü annemin yemeği mahvetti beni.cumaya kadar full kaçamaksız gideceğim
Harikasın canım.. Güldürdün beni.. Sen de hep gül emi..Herkesi tebrik ediyorum dostlar.hepiniz harikasınız...
Benim son olaylardan sonra hevesim kırılmıştı açıkçası. Gruplar kapandı diyecekler sandım vallahi.
Dün biraz kaçamaklı geçti.
Buna rağmen bende vermişim
Cuma 78
Bugün 77,4
Her yanım ağrısa bacağımı kaldıramasam da yaptığım bir tanecik spor bende işe yaradı şükürler olsun
Bugünden sonra çok daha dikkatli olacağım. (böyle dediğimde hep bir şeyler ters gidiyor. Lafımla sınama yarabbimamin )
Ooo çok düşükmüş..Kızlar tahlil yaptırmıştım ya d vitaminim 6.5 çıktı.ampullere başlıyoruz
amanın baya düşükmüş canım, bundan sonra daha güzel olacak senin için inşaallahKızlar tahlil yaptırmıştım ya d vitaminim 6.5 çıktı.ampullere başlıyoruz
TiramisuDünkü menüm
12:00
4 zeytin
1 minnak parça deri peyniri
3 lokmalık tereyağı
1 kaşık sucuklu yumurta
1 kaşık pişmiş domates
1 dilim kepek ekmeği
17:00
Domatesli köfte
Marul
Turşu turp
22:30
1 minik kase kabak ve ayçekirdeği 3 badem
1 dilim tiramisu
Gece de hiç uyuyamadım. 2 gibi yatağa gittim ama burnum tıkanınca yatmak ne mümkün.. Ne ara sızdım bilmiyorum.. Sabah ezanla ayaklandım..
Birazdan izin alıp gidicem kaptanım gitmeden olmayacakCanım nasıl gitmezsin.. Ben bi uzmana görünmez isem çok kötüyüm psikolojisinden çıkamıyorum..
E nasıl iyi olucaksın. İlaçların varmı?
Tebrikler canım..
Uyanır uyanmaz 600 gr artıdaydım.. Doktor sonrası 100 gr eksideydim..
İçtiğim kahve ödemin gitmesini sağladı sanırım.. İlaçlar fena ödem yapıyor. Yzüm gözüm şiş kalkıyorum sabah yataktan.
Çok tatlısınn
İnşallah kaptanımHarikasın canım.
Harikasın canım.. Güldürdün beni.. Sen de hep gül emi..
Ooo çok düşükmüş..
Kullanmaya başlayınca kilolar tıkır tıkır gidecek inşallah..
Çok geçmiş olsun tüm hasta olan arkadaşlarDünkü menüm
12:00
4 zeytin
1 minnak parça deri peyniri
3 lokmalık tereyağı
1 kaşık sucuklu yumurta
1 kaşık pişmiş domates
1 dilim kepek ekmeği
17:00
Domatesli köfte
Marul
Turşu turp
22:30
1 minik kase kabak ve ayçekirdeği 3 badem
1 dilim tiramisu
Gece de hiç uyuyamadım. 2 gibi yatağa gittim ama burnum tıkanınca yatmak ne mümkün.. Ne ara sızdım bilmiyorum.. Sabah ezanla ayaklandım..
İnşallah.çok teşekkür ederimamanın baya düşükmüş canım, bundan sonra daha güzel olacak senin için inşaallah
Sağol canımÇok geçmiş olsun tüm hasta olan arkadaşlar
Çok güzel birgün olmuşİYİ AKŞAMLAR
26.02.2018
SABAH 07:00
Kepek ekmeğinden karışık tost
2 fındık , yeşil çay
ARA 10:00
3 ceviz
ÖĞLE 13:00
Tavuk saç kavurma, karışık yeşillik,4 tane zeytin yağlı brokoli
ARA 15:30
elma,yoğurt.tarçın,1 kaşık yulaf
AKŞAM 18:30
Haşlanmış karnabahar ile yoğurt yiyeceğim
3 litre su ,2 Türk kahvesi,1 kupa form çayı
sabah 1 saat leslie
kitap sofinin dünyası
Çok beğendim afiyet olsun canımİYİ AKŞAMLAR
26.02.2018
SABAH 07:00
Kepek ekmeğinden karışık tost
2 fındık , yeşil çay
ARA 10:00
3 ceviz
ÖĞLE 13:00
Tavuk saç kavurma, karışık yeşillik,4 tane zeytin yağlı brokoli
ARA 15:30
elma,yoğurt.tarçın,1 kaşık yulaf
AKŞAM 18:30
Haşlanmış karnabahar ile yoğurt yiyeceğim
3 litre su ,2 Türk kahvesi,1 kupa form çayı
sabah 1 saat leslie
kitap sofinin dünyası
Afiyet olsun canım 9000 adım çok iyiSabah: 2 haşlanmış yumurta, maydanoz, 1 dilim kepek ekmeği, yeşil çay
Ara: kahve badem
Öğle: yayla çorbası, 1 dilim ekmek
Ara: yeşil çay, meyveli bar
Akşam: etli nohut yemeği, havuç mor lahana salatası
9000 adım
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?