Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bı tık mı nefes alamıyorum sanki.. makarna yemeğe alışık değilim sevmem bi de üşüttüm sancıdan ölüyorum.baya bir fazla oldu bugün

çok saol canım benım :) motive olduguna da çok sevindim
sporunu arttır menun cok iyi bence :)
canım fazla kacırdıysan bile 2 öğün yapman çok iyi olmuş
biraz yoğun bir menu olmuş sanki ama yakmışsındır bence
harikasın canım spor da olsa müthiş olacak :)
karbonhidrat cok fazla olmuş kuzu ya

Kıvamında yemişsin canım afiyet olsun :)

yaşasıınnn buradasın yorumlarınla kuzum son derece haklısın ben yazıyorum buraya zaten sen de gayret göster diz buraya şunları şu kadar yaptım diye :))
Ah kuzum inş yapsam yazıcam da inanıyorum ama Birgün bende sportif bir insan olucam inş:)
Bı tık mı nefes alamıyorum sanki.. makarna yemeğe alışık değilim sevmem bi de üşüttüm sancıdan ölüyorum.baya bir fazla oldu bugün
Geçmiş olsun canım yarın protein ağırlıklı beslenip dengelersin

Kızlar şu spor için birbirimizi gaza getirsek keşke :) güya ben yapıyorum da görseniz gülersiniz çarşıda gezer gibi hareket ediyorum :) sıkı spor yapmam lazım ama hep eriniyorum
Günaydın
Ben hafta içi yoğun çalıştığım için sadece hafta sonu yürüyüşe çıkabiliyorum. Bu durumda hafta içi erken kalkıp interneti açıp spor yapıyorum. Yarım saat leslie denilen bayanın videosu ile ısınma birde ebru karadumanın 20dk 300 kalori videosu var onu yapıyorum. Arkadaşlar zorlamazsak olmuyor. Ben bunun için hafta içi 5 de kalıyorum. Evi toparlıyorum. Çocukların beslenmesi benim ara öğünlerim,sabah kahvaltısı,spor,duş derken anca yetişiyorum. 8 de evden çıkmak zorundayım. Herkez kendi hayat akışına göre ayarlama yapmalı. Sporu aksattiģım gün tartı pek oynamıyor. Akşamları da yatmadan önce spor yapılabilir bu da bir seçenek spor,duş, uyku süper.

Süper olmuş menü

Su böreği yenilmiş. Ama akşam az yenildiği için dengeler belki. Birde akşam 18.00 den önce yenildi ise kesin dengelenmiştir diye düşünüyorum.

Ya maşallah çok haklısın insan isterse herşeyi yapabilir bende yoğunum Yorgunum bahanelerine sığınıyorum ama herşeyin bi çözümü vardır mutlaka dediğin videoya bende bakayım

23.02.2018 cuma:82.60
26.02.2018 pztesi:82.10
Ben unuttum tartılmayı kahvaltıyı yaptım -500 çok güzel tebrikler canım
Günaydın kızlar,
23.02.2018 76,5
26.02.2018 pazartesi 76 (wc sonrası 76nın sol tarafı yani ama 76 diyeyim)
oh haftasonu kilo almadan geçmiş..
Çok güzel canım maşallah :)

Doktora gittim.. İlaçlarımı aldım.. Burnum tıkalı.. Tansiyonum çok düşükmüş.. Gece uyuyamadım.. Ayakta zor duruyorum..

..amaa spor yarışması başlatıyorum..

Kaç gündür atlıyamadığımm ipimi özledimm..

Katılmak isteyenler el kaldırsın

Günaydın canlar düne göre boğazım bir tık daha iyi ama ders anlatamıyorum tabi bugun öğrencilerin başında durmaya geldim okula her yutkunmada acıyor ve az konuşsam gıcık tutmasından göz yaşına bağlıyorum akşam spinning var guzel bi spor programım var aslında canım durmuyor çok gitmek istiyorum ama kendime guvenemıyorum açıkçası en iyisi bu akşam dinlenip yarın gideyim inşallah

Ay çok geçmiş olsun tansiyon düşüklüğü berbat bişey hayat kalitesini düşürüyor insanın.
Hadi başlatın ben varım

Ben jillian yapıyorumya 2. Levele geçtim 1 gün yaptım 2 gündür yapmadım. Şimdide canım istemiyor. Niye böyle bi insan oldum ben

Ah kaptanım iyi gitmişsin doktora ben onu da yapamadım, ben de sporumu çok özledim yaaaa!!! İyileşelim de devam edelim artık duygularıma terüman olmuşsun

Bence dinlen iice bu hastalık dinlenmekle geçiyor

Kaptanım çok düşündüm katılsam mı katılmasam mı diye.
Sizin hatırınız için normal sporları ma ek olarak katılmaya karar verdim.
O zaman elimi kaldırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…