Canım kan tahlili yaptırıp hormon vitamin kan değerlerine baktırırmısın? Özellikle D vitamini.Günaydın herkese.canım çok sıkıldı.2 haftadır sabitim hem de hiç bozmadığım ve düzenli spor yaptığım halde
8 şubat başlangıç 68kg
Geçen hafta:67
Bu hafta; 67
Hedef:58
Reglin 4. Günü acaba ondan mı? İlk günleri de ağrı kesici içtim .bahane bulmak istemiyorum ama vücudum direnişe geçti ben de inat ettim el mi yaman bey mi yaman gidecek o kilolar
Hedef kilo ve geçen haftaki kilo nedir?Günaydın hayırlı nurlu cumalar herkese .
05.02.2018 tarihinde
Boy 167
Kilo 77.600
Güncel 76.500
Hemen gidip verdim kanımı.6 ay önce yaptırmıştım normaldi.bakalım ne çıkacakCanım kan tahlili yaptırıp hormon vitamin kan değerlerine baktırırmısın? Özellikle D vitamini.
Regli döneminiz yaklaştı ise kiloda artış oluyor. 2. günü sabahı eski haline dönüyor.Ellssa kaptanım listeye eklemek derken nasıl??
Bildirim yapıyorum
Pazartesi 61.9 çıkmıştım
Şuan 62.1
Bu kadar hastayım bide yemek yiyemiyorum iki gündür.
Benim problemim karbonhidrat kaloriyle alakası yok bu kilonun. Herkes şahit kalori alımım 1.300 geçmiyor çoğu gün 1.000 gibi kalıyor jillian 10 gündür yapıyorum
Bıgün 2. Levele geçtim. Moralim çok bozuk.
S Sade01 sende bendensin seninde nekadar düzenli sporun yemeğin inş reglin bitince çok iyi düşüşler yaşarsın tartıda
Ben 2 haftadır burdayım kaçamağım yok.hergün spor su vs uyguluyorum.bir tek regl dönemime denk geldi acaba ondan mı diyorum? Tahlil yaptırdım az önce .ama inat ettim bozmayacağım diyetimi.ben 3 hafta sabit kalıp sonra birden verdiğimi gördüğüm için sabrediyorum.sakın bozma moralini ve diyetini.Ellssa kaptanım listeye eklemek derken nasıl??
Bildirim yapıyorum
Pazartesi 61.9 çıkmıştım
Şuan 62.1
Benim problemim karbonhidrat kaloriyle alakası yok bu kilonun. Herkes şahit kalori alımım 1.300 geçmiyor çoğu gün 1.000 gibi kalıyor jillian 10 gündür yapıyorum
S Sade01 sende bendensin seninde nekadar düzenli sporun yemeğin inş reglin bitince çok iyi düşüşler yaşarsın tartıda
Bende :) haklısın canım kaçtı birazPlatese başlamana sevindim. Kaçamaklar olmamış :)
Nefsime uydum ya. Daha dikkatli olmalıyımO ara olmasaymış süper olurmuş.ben arada kaçırırsam internetten kısa kısa video bulup yapıyorum.biraz vicdanım rahatlıyor
hiç sıkma canını. Regl de büyük etken. Bende güveniyorum sana. Çok iyisin canım. Tahliller de tsh hormonuna da bakmıştır inşaallah doktorGünaydın herkese.canım çok sıkıldı.2 haftadır sabitim hem de hiç bozmadığım ve düzenli spor yaptığım halde
8 şubat başlangıç 68kg
Geçen hafta:67
Bu hafta; 67
Hedef:58
Reglin 4. Günü acaba ondan mı? İlk günleri de ağrı kesici içtim .bahane bulmak istemiyorum ama vücudum direnişe geçti ben de inat ettim el mi yaman bey mi yaman gidecek o kilolar
Moralini bozma canım, belki kas ağırlığın artmıştır. Jillian yapmak kolay değil. Mezurayla ölçüm yapsaydın keşke. Orda da farkı daha iyi anlardınEllssa kaptanım listeye eklemek derken nasıl??
Bildirim yapıyorum
Pazartesi 61.9 çıkmıştım
Şuan 62.1
Kaptanım ben haftaya cuma mı etaplara katılacağım acaba***2. Takım 558. Etap***
akrep33( 75 / / / %)
merrr(78,7 / / / %)
Zereno( 81,3 / / / % )
Seymasevde (61,9 / / / %)
2.Takım ortalaması: %
15 günü doldu isen listedesin canım. Dışardayım hesap yapamıyorum şu an.Kaptanım ben haftaya cuma mı etaplara katılacağım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?