• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Mahcup hissetme kendini yaa. Bazen hesap ettiğimiz gibi gitmiyor hayat. Olur bazen öyle. Valla sağ olsun yeni gelen arkadaşlar çok canlı tutuyor burayı. Ben de çok seviyorum, böyle olunca hepimize faydalı oluyor. İnşaallah listemiz yarın güzel olacak :KK36::KK5:
Teşekkür ederim canım :) hakikaten bazen istesende olmuyor yetişemiyorsun :( senin yüzden güzelmiş tebrik ederim bu sefer benimki de güzel :)

***2. Takım 558. Etap***

akrep33( 75 / 74,6 / 0,4 / 0,54%)
merrr(78,7 / 78 /0,7 /0,89 %)
Zereno( 81,3 /79,8 /1,5 / %1,85 )
Seymasevde (61,9 / 62,1 / -0,2 / %-0,32)

2.Takım ortalaması: %

Paylaşımda yine sorun var kızlar.. Takımları kapatma kararı verilmiş..

Listemiz yapıldı.
Ama..
Bildirim de yok galiba..
Bekliyorum..

Günaydın herkese.canım çok sıkıldı.2 haftadır sabitim hem de hiç bozmadığım ve düzenli spor yaptığım halde
8 şubat başlangıç 68kg
Geçen hafta:67
Bu hafta; 67
Hedef:58
Reglin 4. Günü acaba ondan mı? İlk günleri de ağrı kesici içtim .bahane bulmak istemiyorum ama vücudum direnişe geçti ben de inat ettim el mi yaman bey mi yaman gidecek o kilolar
Büyük bir ihtimalle o sebeptendir, Reglin 4 gün öncesinden vücut su tutmaya başlıyormuş. Şakın moralini bozma.

***2. Takım 558. Etap***

akrep33( 75 / 74,6 / 0,4 / 0,54%)
merrr(78,7 / 78 /0,7 /0,89 %)
Zereno( 81,3 /79,8 /1,5 / %1,85 )
Seymasevde (61,9 / 62,1 / -0,2 / %-0,32)

2.Takım ortalaması: %0,740

Ben 2 haftadır burdayım kaçamağım yok.hergün spor su vs uyguluyorum.bir tek regl dönemime denk geldi acaba ondan mı diyorum? Tahlil yaptırdım az önce .ama inat ettim bozmayacağım diyetimi.ben 3 hafta sabit kalıp sonra birden verdiğimi gördüğüm için sabrediyorum.sakın bozma moralini ve diyetini.
Tamam inş bozmadan yola devam

Ellssa Ellssa kaptanım listeye eklemek derken nasıl??
Bildirim yapıyorum
Pazartesi 61.9 çıkmıştım
Şuan 62.1 :KK43:
Bu kadar hastayım bide yemek yiyemiyorum iki gündür.
Benim problemim karbonhidrat kaloriyle alakası yok bu kilonun. Herkes şahit kalori alımım 1.300 geçmiyor çoğu gün 1.000 gibi kalıyor jillian 10 gündür yapıyorum :KK43:
Bıgün 2. Levele geçtim. Moralim çok bozuk.
S Sade01 sende bendensin seninde nekadar düzenli sporun yemeğin inş reglin bitince çok iyi düşüşler yaşarsın tartıda
hastayken ödem olur canım. ben bi ara diyetisyene gittim gripken ölçü almadı hiç

Merhaba kızlar şimdi girebildim
Benim de başlangıç 9 şubat sanırım..
77 idi
bugün sabah wcden sonra
76 ya yakındı ama 76 değildi. ama 77 de değildi
76.5un sol tarafı yani
76.300 filandır

Zaten bugün yarın regl olurum.
Hesabı biz mi yapıyoruz..

Back
X