• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

:KK200::KK60:
Bende yapayım aynen şifasına inanırım ölçüsü var mı nekadar zeytinyağı eklenicek
Ölçü yok canım incirlerin üstünü geçecek kadar kafi, yapılışı da 2 inciri (ben biraz ortadan ayırıyorum zeytinyağı içine işlesin diye) zeytinyağına bırakıyorsun sabah kalktığında incirleri yiyip yerine yenilerini koyuyorsun çok kolay başta zeytinyağı incir biraz tuhaf geldi ama şimdi çok seviyorum :)

Kızlar çok özür dilerim menümü yazıp kaçıyor gibi oluyorum ama biraz idare edin beni :KK43::KK43:bi hafta sonra bol bol aktif olurum inş
UYANINCA
2 incir (zeytinyağında bekletilmiş)meğerse 2 incirmiş kür yeni farkettim :KK70:)

KAHVALTI(07.30)
1 dilim tb ekmek salçalı
2 yk lor
1 portakal
Yeşilçay

ARA
3 ceviz
4 günkurusu
1 kare kadar albeni

ÖĞLE(16.30)
1 dilim börek
1 biber dolması
1 dilim muhallebili kek
1 Elmalı kurabiye

AKŞAM(19.45)
1 bardak ayran
1 tabak kıymalı sebze yemeği
Kuru soğan

Spor: yok
Kitap : var
Öğleni saymazsak güzel olmuş.öğlen biraz fazla olmuş sanki.afiyet olsun canım

Canım incir kürünü neden yapıyorsun paylaşırmısım.
Öğlen yemeğinde kalorili yiyecekler tüketmişin akşamı hafif geçirmişin çok güzel. Bende cumadan sonra öyle yapıcam inş. Çünkü bu sefer akşam çok canım çekiyor.
Bu arada bende çok aktifim çok konuşuyorum hakkınızı helal edin vaktinizi alıyodur mesajlarım
Tüm yoğun arkadaşlara iletiyorum :KK200:
:KK70:

bugün menumu sevmedim çok

sabah: 2 dilim tb peynir salça bir avuç maydonoz, biraz tahinpekmez ve çay
Ara: 1 muz
Öğlen: okuldan gelince 2 yumurtadan patatesli omlet
Arkasından yarım dilim ekmekle tahinpekmez yedim :KK43:
Ara: yeşilçay ve soda
Akşam: 1 kepçe çorba, 1 kase sulu köfte yemeği
Ara: sade kahve 1 cocostar çiko
Ara: yeşilçay
Aslında çiko olmasaymış yine de kurtarırmışsın gibi geldi bana.tahinpekmez benim de favorim özellikle keçiboynuzu pekmezi :kk77:

Sabah
3 dilim ekmek
2 kk tulum peyniri
2 ceviz
Azıcık beyazı bol omlet
Tereyağ ve bal 1 tatlı kaşığı
Ara 1 nescafe biraz kuru üzüm
Öğle
7 kaşık bezelye
1 kase yoğurt
1buçuk dilim ekmek
Ara
1 muz
Akşam
5 kaşık kereviz yemeği
1 porsiyon fırında sıfır yağla pişmiş tavuk
Yarım dilim ekmek
1 kase yoğurt
Su yaklaşık 2buçuk litre
Afiyet olsun canım güzel olmuş

Canım incir kürünü alerjik astımım için yapıyorum ama farklı şeyler içinde yapıyorlar zayıflamadan kadın hastalıklarına kadar Kuranı Kerim de incir ve zeytin aynı ayette geçiyor her derde deva Allah’ın izniyle hem de sabah kahvaltıdan önce iyi geliyor :) bir iki saat tutuyor :) bağırsakları çalıştırdığını söylüyorlar ama ben öyle ekstra bi etki görmedim
Ya aktifliğin kusuru mu olur canım sayenizde takım canlandı asıl ben yetişemediğim için çok mutsuz oluyorum iyiki varsınız:KK15:
Geçmiş olsun canım benim de astımım var nefes ilaçları kullanıyorum .faydasını gördün mü ?

Sabah 500 ml su
Nescafe
Yumurta görmek istemediğim için :kk77::KK12::KK12: 1 muz tarçın ceviz nesfit ve süt karışımı yedim .artık bıktım :KK43::KK53::olamaz:proteinden dikkat ederek yine asla çikolata tatlı yemeyerek kilo vermeye gayret edecegim:sopa:ve tabi :spor: sporla :KK70:
Hadi bakalım canım. Kolay gelsin sana.

Ben de dün güya sabah sonrası hiç karbon tüketmicektim ama öğle saatim zamanını çok geçince menüye ekmek de girdi plansız besinler de girdi ve ipi de sadece 100 atlıyabildim korkunç baş ağrısı ile başbaşaydım akşam..

13.02.2018
SABAH: 07: 00
1dilim tambuğday ekmeği
menemen
ARA : 10:00
1 dilim börek
öğle : 13:00
yarım porsiyon tarhana çorbası
zeytin yağlı bamya
cacık
ara : 16:00
3 dilim ayva
150gr yoğurt,tarçın
akşam:17:00
shake
4litre su
30dk lesli
2 kupa form çayı
2 fincan türk kahvesi

Ben de dün güya sabah sonrası hiç karbon tüketmicektim ama öğle saatim zamanını çok geçince menüye ekmek de girdi plansız besinler de girdi ve ipi de sadece 100 atlıyabildim korkunç baş ağrısı ile başbaşaydım akşam..
günde 2 dilim doktorlarda öneriyor ekmeği. 2 dilim ekmeğe denk gelen diğer karbonhidratlarda yenilebilir.

Back
X