önce onu ye beni yeme ebrucuğumkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilesempatiksalakcinni hem o çıtır. ben midene batarımdelikafadulden
aaaaaaaaa estağfuruAllah...
hepimiz çıtırızzz Allah'a şükürrrr :lepi: :1hug:
Aaa çok iyi olmuş ceydacım yanında birde yürüyüş yaptın mı tamamdır,bu arada mayonezli yumurtanın tadı nasıl olur düşünemiyorum...sempatiksalakcinniBen mayonezi sadece yoğurtla karıştığında o da az olursa yiyebiliyorum da....canlarım buarada eşim eve mekik sehpası almış dün ve bugün çok düzenli olmasa da mekik çalışmaları yaptım yaza çok sıkı gireceğim inş. çookkk zemuszemus
Valla bu formülü tuttum ben Doracım süper....iyide geceleri niye sayıyorsunki samanyolum o zamanlar uykuda geçiyor.sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
buda demek oluyor ki daha 20.5 yaşındasındelikafaduldensırnaşık şey:teytey:
Sağol İkracım ama benim oğlum 21 yaşında....Sen yine aynı şekilde davran canım yaşıtmışız gibi,moral oluyor bana....:roflol:41 yaşındamısın ben sizi hep 30 hayal ediyorum seni dorayı ebruyuki o 30 yaşında zümrüdü ozman biz size abla diyelim ya ayıp oluyo boyle yaşıtınızmış gibi seslenmek tabi sizde uygun görürseniz
Kızlaaaaaar!!!!!!!!! Misafirleri yolcu ettik, offffffff şükürler olsun bitti. Heralde toparlanmamız bikaç gün sürer. Evin ilk asamada görülen özeti: yanmamış tencere ve tencere kulbu hatta yanmamış cezve bile kalmamış durumda ayrıca çizilmedik teflonda yok evde. Dün gider ayak mutfak robotumuda kırdı, hemde daha alalı 1 ay olmustu hiç kullanmamıştım bile. Paketini açtım eline verdim daha kullanmadan yıkarken pervaneleri çalıştıran parcayı kırdı. Bide sonrasında demesinmi ne narin aletmiş diye... Bari 1 kere kullansaydım offff neyse kavgasız dövüşsüz gittiler ya oda birsey........
41 yaşındamısın ben sizi hep 30 hayal ediyorum seni dorayı ebruyuki o 30 yaşında zümrüdü ozman biz size abla diyelim ya ayıp oluyo boyle yaşıtınızmış gibi seslenmek tabi sizde uygun görürseniz
tamam samanyolucum anlaştık kaydirigubbakcemile5Ya bir yemek yapmaya gittim,takım coşmuş.....opuyorumnanaktan
Aaa çok iyi olmuş ceydacım yanında birde yürüyüş yaptın mı tamamdır,bu arada mayonezli yumurtanın tadı nasıl olur düşünemiyorum...sempatiksalakcinniBen mayonezi sadece yoğurtla karıştığında o da az olursa yiyebiliyorum da....
Valla bu formülü tuttum ben Doracım süper....
Sağol İkracım ama benim oğlum 21 yaşında....Sen yine aynı şekilde davran canım yaşıtmışız gibi,moral oluyor bana....:roflol:
ne güzel işte canım bu gazla devam sağlıklı beslenmeye dersen daha çok motive olursun zemuszemusKızlarr ben geldimmm beni görürsünüz inşallah:):):) çk sıkı bir diyet yapmamam ragmen etrafımdakiler bana zayıflamışsın diyorlar:)buda moralimi düzellti şimdi diyete devammmm
evet canım haklısın kaydirigubbakcemile5ikraacım ben ce hepimiz aynı yaştayız kimseye abla demeye gerek yokkkkyerimseniben
selam kızlar
muhabbetleri kaçırdım ama okumak ayrı keyifliydi
bugün başım acayip ağrıyor. çok uykusuzum. dün tatildi ama veletle bir iş yapmak çok zor. gece ütü yaptım. saat 1'e geliyordu yattığımda. bir de gece kabus gördüm uyandım. uykum kaçtı. 6:30 da da kalkıp ütülüleri yerleştirdim kafamçokkarıştı
oğlumun odasını yeni ayırdık. bizle yatıyordu hala. gerçi gece yine uyanıp çağrıyor ama alışacak zamanla. ben alışacak mıyım o ayrı eyvahedigeldismile gece uyanıp uyanıp aklıma geliyor. hırsız falan girerse de çocuğa bir şey yaparsa diye korkuyorum :1ninca: nasıl kutarırım diye planlar yapıyorum kafamda :bbo:
böyle işte. gözlerimi açık tutmaya mecalim yok bugün
samanyolucum ve zümrütcüm doğum gününüz kutlu olsun. allah nice seneler nasip etsin sevdiklerinizle beraber inşallah
martcım senin de gözün aydın. 1 sene görmezsin artık :kedi:
ikracım isin de mevlüdünüz hayırlı olsun. allah diğer askerlere de sağ salim gelmeyi nasip etsin inşallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?