Esas ben seni tebrik ederim,geçen haftanın kilosu da olsa üzerine almayıp,korumayı başarmışsın....kaydirigubbakcemile5Ayrıca listeyi hazırladığın için ayrıca teşekkürler....doğru yapmışsın samanyolucum
tebrik edeim bu arada :hooray:
İkracı tebrik ederim canım,bende bu hafta daha çok veririz diye umutluyum....Bugün alışverişe gittim,diyete başlamadan 42 beden etek giyiyordum.Sonra 40 oldu,bugün baktım 38 e giriyorum.Bende hafif dar olsa da 38 beden aldım,çok mutluyum çok... Bir süre sonra içine rahat gireceğimi biliyorum....zemuszemusevet asicim pazartesi montiye başlıycam diye tartldım 83,5 tabi hafta sonunun verdiği abartıda var ne bulduysam yemiştim şimdi 83 olmuşum tekrar ve hiç kaçamak yapmadım gerçekten 500 gr süper inşallah haftaya daha çok vermiş olurum
özür dilerim
gerçekten cok özür dilerim
ben kafayı yicem ama ne zman bilmiyorum
kilomda zatne önemli bir degişiklik yokta asicim
Esas ben seni tebrik ederim,geçen haftanın kilosu da olsa üzerine almayıp,korumayı başarmışsın....kaydirigubbakcemile5Ayrıca listeyi hazırladığın için ayrıca teşekkürler....
İkracı tebrik ederim canım,bende bu hafta daha çok veririz diye umutluyum....Bugün alışverişe gittim,diyete başlamadan 42 beden etek giyiyordum.Sonra 40 oldu,bugün baktım 38 e giriyorum.Bende hafif dar olsa da 38 beden aldım,çok mutluyum çok... Bir süre sonra içine rahat gireceğimi biliyorum....zemuszemus
Canım kolay gelsin,sen iyi ol da uğrama ben razıyım....opuyorumnanaktan
samanyolucum bende seni tebrik ederim canım bi bedeb küçük almakla en iyisini yapmışsın bende dün beyaz bi pantolon aldım normalde 44 giyoyodum ama zorladıyodum onuda giyerken dün 42 aldım biraz sıkıca oldu ama değiştirmedim nasıl olsa zayıflayacağız ve onun içine çok da rahat olacağım
afiyet olsun ikra..canım sabah tam buğday ekmek 2,5 dilim yağsız peynir 6 zeytin yarım domates yağsız süt
öğlen tavuk haşlama 1,5 domates ve 1,5 bardak ayran
akşamada ya yağsız türlü veya menemen düşünüyorum bakalım yanına yoğurt
senin menün nasıl
günaydın kızlar
doracım sorunu kökten halletmiş oldunuz artık gitmez netin
öğlenki menün montiye uygun değil canım ama sonra bırakmaman güzel kaydirigubbakcemile5