Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yukarıda ki liste bugüne kadar kim kaç kilo verdi
görüldüğü üzre 3 senedir kilo ile mücadele ediyoruz ve bir arpa boyu ilerleyememişiz tü banaaaaaaaa
günaydın balllarımmmmmmmmmmm
efet
bir dilim ekmek kadar ekmek
yarım domates
bir tutam maydanoz
yedi,m
şimdideeeeee yeşil çayımı içiyorummmmm bu haftaaaa cok güzel kilo vercem hiç yerimde durmayacgım bakın görün yaglar nasıl eriyecek
samanyolum canm 180 i aşmak gerekiyor cok şükür onuda ben gectim yani
ama bundan sonrası ne nasıl bende anlayabilmiş degilim
evet durumumuz içler acısı ya zayıflıcaz ya zayıflıcaz
ebrucuğum sen kendi kendine motivasyon veriyorsan bu iş için çalışmalara başlamışın demektir. çünkü bende bu şekil montiye başlamıştımsırnaşık şeyzümrütcüm sana da tüüüüüü banada tüüüüüüü :)))))))))))
ama yokkkkkkkkkkkkk görcen bak ne hale gelcemmmmmm incecik olcam
( biz bu lafları cok duyduk dediğinizi duyar gibiyim )
moralime bakma sen ben bir iyi olurum bir kötü tam adımı yaşıyorum ebru gibi karışık :)
:kedi::kedi::roflol::roflol::roflol: samanyolum hadi biz 5 kiloyla yırttık ama haketen seninkisi çok komik olmuş:roflol::roflol::roflol: wc de bile verilirdi o 400 gr.:roflol::roflol:Yani ben 2 yıldır sadece 400 gr için mi uğraşmışım.....:çok üzgünüm:Ayyyy kendimi nerelerden atsam,utandım valla,hatta rezil oldum ve de kaçtım....:tomato::tomato::tomato:
günaydın kızlar
ebrucum tam motive harika görünüyo burdan
samanyolucum bende canım dün montiyle alakalı hiç bişet yapmadım
çünkü kuzumun doğum günüydü normal de bugun de dün kutladık sene önce bu saatlerde fena halde sancı çekiyodum 2,15 de de meleğimi kollarıma aldım rabbim isteğen herkese tattırsın bu duyguyu
dün öyle abartmadım sadece tatlarına baktım
bugun montiye devam herkesi montiye bekleriz (ebruya duyuran smıyle)
İYİKİ DOĞDUN İKRAAa.s. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN. ALLAH ANANA BABANA LAYIK EVLAT OLARAK YETİŞMEYİ NASİP ETSİN. UZUNNN UZUZNNN ÖMÜRLER VERSİNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bende dün montiyi aştım ikracığım. sabah iyiydim ama öğle dondurma öğleden sonra
kepek ekmekli döner köfte yeşillik veeee kötü olan burası rus salatasından aldım:kedi::kedi:
akşam yemek yemedim.
zaten öğleyi 4 te filan yapmıştık....
akşamda kuruyemiş yedim...:kedi: fındık ve badem olmak üzere.
baktım yedikçe yiyorum. alın bunu benim önümden dedim.delikafadulden