Ebrucummmmm
canım benim ben hiç bu boyutu bilmiyordum canm hiç söylemedin k,i :S biliyordum rahatsız oldugunu ama bu şekilde degil
sen benim tandııgım en kıymetli insanlardan birsiin bunu unutma
senin ne kadar güçlü oldugunu ben biliyorum seni çok seviyorum ebrucum ne olursa olsun hep senin yanındayım ben tatlım dostlugumuzun ömrümüz boyunca süremsi temennisiyle allahım yar ve yardımcın olsun daha çok iyi ol inşallah canım benim
evet ne hatatlar var biizm bilmediğimiz ama hayatımızdan hala hoşnut degiliz
belki çok tuhaf gelecek size ama ben hep söylemişimdir cok eski zmanlrada belki osmanlı dönemdinde yada daha eki evnden dışarı çıkmayan hiç bir şey bilmeyen bir kadın profili olmak isterdim
bazen cocuklarımıza söylüyoruz mutlu edemiyoruz diye ama biz de mutlu olmasını bilmiyoruzzzzzz
allahım herkese şifalar versin mutluluklar versin elimizdeki degerlerin farkına vardırsın inşallah
hepinizi çok seviyorum kızlar/B]
oyyyyyyyyyyyy canım benimmmmm opuyorumnanaktanŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bakın iki ebru arasında kalaklır ezilirsiniz sıkışırsınız sonra :roflol: :roflol: biraz eli oklavalıyımdır da :roflol: :roflol: :roflol:hihoyyytpembecik ve mistikmar hoş geldiniŞenizz aramıza ama siz biraz küçüksünüz CADIARZU(kıskandım da) bizden daha şanslısınız çünkü sizin metobolizmanız daha hızlı çalışır aman dikkat ederseniz ebru hocasınızı kızdırmamış olursunuzklava:
canım sende yeni katılan üyemizsin sanırım aramıza hoş geldin....İkracım tavsiyelerin için çok teşekkürler evet tavuk bende çok seviyrum bende tavuk yemeyi düşünüyorum bu akşam evet un hamur işi yok yaza mükemmel giricem inanıyorum tabi sayenizde olacak:)ben çok sevdim sizi:)
valla dora bende sen gibiyim ya okudukça utanıyorum 62 lerden gele gele nerelere geldikebrucuğum senin bu unutulma sahnen bana hiç yabancı gelmedi. acaba bendedemi var bu tip çocukkki acaba:roflol::roflol::roflol:
pembecik hoşgeldin canım aramıza. hadi bakalım bol kilo vermeler diliyorum. buranın müdavimi ikradır. onu her açışta burda görür kendini yalnız hissetmezsin. bizler ara ara gelip yoklarız.alsanaalsanasmile
bu arada ne kadar bol paylaşım o kadar giden kilodur. bakk ikra daha çok olmamasına rağmen aramıza katılalı 6 kiloyu verdi bilemmmmhihoyyythihoyyyt
bende şu an 75 le başlamış maratonuma 70 le devam etmekteyim.
eskilere hiç girmeyim utanıyorum
daha öncesinde 81le başladım 63 le mezun olmuştum. pis boğazlığım yüzünden düştüm çile deryasına yeniden:kedi::kedi:
boyumada gelince güdüğüm ben güdük. 1.65yerimseniben
aman ikracım gözüme gözüme sokma mezun olduğumu utanıyom valladoracım bana eskilerinden hiç bahsetmemiştin ohaoldumsmile
ben ebruyla jujuyu sadece mezun oldu biliyodum
ozman sen hayli hayli verirsin canım bi kere deneyimin var
canım sende aramıza hoş geldinMerhaba arkadaşlar ben mistik;
173 boyundayım 75 kiloyum.Başlangıçta 83 kiloydum.Şu anda diyet yapıyorum.Bu tarışmanın motivasyonumu arttıracağına inanıyorum.Hepinizi öpüyorum ve tabi ki tavsiyelerinizi bekliyorum.
ay canım ya valla deli oldum dolmuş duragında bir sürü adamın içinde herkes bön bön bakıyor hee birde sabah gittiğim dolmuşçuda ordaydı biz geldiğimiz dolmuşu arıyoruz adam durup duruurp abla benle gitmişti diyo yaaaaaaa sinir oldum sinirden gülesim tuttu valla manyak herif ben geldiğimi arıyorum ya herkes güldü adama tamam senlik bişi yok diyo adam diyoki abla benle gitti :))))))))))))))))))))))))9:roflol:
neyse buldum da problem bitti
ha bu arada bir sürü eşya unutlmuş dolmuşta onları gösterdiler bunların içinde mi diye ay bu millet te varya montuna varana kadar dolmuşta unutmuş bebekçantaları falan hayret etttim doğrusu benim ilk başıa geliyor onunda sebebi benim oğlan işte
sana nolmuştu anlatsanda gülsek :roflol: :roflol:
bizde bu cocuklar varken daha cok şey görecegiz kanımca :roflol: :roflol:
dora hanım ışıgınız yanıyor birde baktım ki özel mesajlardasınız ne iş huuuuuu
ha bu arada ellerinizde calışıyor başka tpiklerde görüyorum sizi :))))))))))))))
takipçi ebruuuuuuuuuu
ya jujuma bir telefn edeyim ben en iyisi msn de acmadım bugün göremedim onu
zümrüttttttttttttttttttt ne oldu tahliller cıkmadı dhaa dimi sen nerdesin
anam herkesi iteliyoum yaaaaaaaaaaa beni kim iteleyecekDDDDDDDDDDDDDDD
leyloşumunda durumu vahim koptu koacak yavrucum ameliyat ne zmandıı artık topla hadi fıstıkım ben leyloşumu cok özledimmmmmm
samanylum seni şimdi dhaa daha daha cok cok iyi anlıyorum canm şimdi biz kocişle hiç ayrılmadık ya bütün işler zaten benim üzerimdeydi de :)))))))))))) yinede banka alışveriş işleri ondaydı en azından gelirken şunu al diyordum şimdi herşeye ben koşturuyorum ahanda dedim kafa dinlicem herifte yok valla daha cok başım agrıdı
sagolsun herkesler arıyor ebru bir şeye ihtiyacın varı diye )))))))) de ben ne diyem
eeeeeeeee bu kadar arkadaş misafir olurda aramazlarsa ayıp dimi :))))))
şaka bir yana gerçekten harika dostluklarımız var her ne kadar da yoruluyorsamda üst üste geliyorsa bazı şeyler yinede yanımda oldukları için mutluyummmmmmmmmm
herpinizi öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gittim ben arkadaş çagırıyor hehehehhehehe onunda kocişi benimki ile gitti de :)))))))))))
dora hanım ışıgınız yanıyor birde baktım ki özel mesajlardasınız ne iş huuuuuu
ha bu arada ellerinizde calışıyor başka tpiklerde görüyorum sizi :))))))))))))))
takipçi ebruuuuuuuuuu
ya jujuma bir telefn edeyim ben en iyisi msn de acmadım bugün göremedim onu
zümrüttttttttttttttttttt ne oldu tahliller cıkmadı dhaa dimi sen nerdesin
anam herkesi iteliyoum yaaaaaaaaaaa beni kim iteleyecekDDDDDDDDDDDDDDD
leyloşumunda durumu vahim koptu koacak yavrucum ameliyat ne zmandıı artık topla hadi fıstıkım ben leyloşumu cok özledimmmmmm
samanylum seni şimdi dhaa daha daha cok cok iyi anlıyorum canm şimdi biz kocişle hiç ayrılmadık ya bütün işler zaten benim üzerimdeydi de :)))))))))))) yinede banka alışveriş işleri ondaydı en azından gelirken şunu al diyordum şimdi herşeye ben koşturuyorum ahanda dedim kafa dinlicem herifte yok valla daha cok başım agrıdı
sagolsun herkesler arıyor ebru bir şeye ihtiyacın varı diye )))))))) de ben ne diyem
eeeeeeeee bu kadar arkadaş misafir olurda aramazlarsa ayıp dimi :))))))
şaka bir yana gerçekten harika dostluklarımız var her ne kadar da yoruluyorsamda üst üste geliyorsa bazı şeyler yinede yanımda oldukları için mutluyummmmmmmmmm
herpinizi öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gittim ben arkadaş çagırıyor hehehehhehehe onunda kocişi benimki ile gitti de :)))))))))))
inanmıyorum
ben bugün cuma sanıyorum laelaelaelaelae
diyorum kimse niye kilosunu yazmıyor
daha da sevindim şimdi
sabah tartıldım 60.0
yarın 59.x olur sanırım :sm_cool:
çok şaşırdım bu sonuca hiç beklemiyordum. ben sanıyorum 62,0 falan gelecek :bbo:
zar zor girdim. birazdan gelicem yine
tüm arkadaşlarımın iyi dilekleri için çok ama çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız sizi seviyorum
ama lütfen şu montiyi tam olarak yazın çünkü ben hiç bilmiyorum
sabah kahvaltısında kornfreks yedim 1 çay kaşığı bal koydum yeşil çay içtim canım yeşil biber çok istedi bir de onu yedim
ASİCİM GERÇEKTEN TEBRİK EDERİM... BENİM GÖRMEYİ BİLE HAYAL EDEMEDİĞİM :gitme:KİLOLARDA İLERLİYORSUN....
jujucum niye hayal edemiyesin ki sen daha önce vermedin mi o kilolara düşmedin mi kedin soyledin yazlık kıyafetlerim 62 kiloma uygun diye ben valla senden daha çok eminim gör bak bi başladın mı devamı nasıl gelicek montiyi yapalım diyicem ama işyerinde olduğun için snaa uyarmı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?