ebrucuğum senin bu unutulma sahnen bana hiç yabancı gelmedi. acaba bendedemi var bu tip çocukkki acaba:roflol::roflol::roflol:
pembecik hoşgeldin canım aramıza. hadi bakalım bol kilo vermeler diliyorum. buranın müdavimi ikradır. onu her açışta burda görür kendini yalnız hissetmezsin. bizler ara ara gelip yoklarız.alsanaalsanasmile
bu arada ne kadar bol paylaşım o kadar giden kilodur. bakk ikra daha çok olmamasına rağmen aramıza katılalı 6 kiloyu verdi bilemmmmhihoyyythihoyyyt
bende şu an 75 le başlamış maratonuma 70 le devam etmekteyim.
eskilere hiç girmeyim utanıyorum
daha öncesinde 81le başladım 63 le mezun olmuştum. pis boğazlığım yüzünden düştüm çile deryasına yeniden:kedi::kedi:
boyumada gelince güdüğüm ben güdük. 1.65yerimseniben
doracım bana eskilerinden hiç bahsetmemiştin ohaoldumsmile
ben ebruyla jujuyu sadece mezun oldu biliyodum
ozman sen hayli hayli verirsin canım bi kere deneyimin var
doracım ben pazartesi başlıycam ama yarından itibarende alışmaya çalışmak için ön hazırlık gibi yani uymaya çalışıcam listeye
yaa bahsetmemişmiydim ikracığımm. bunun daha önceside var tabi
6 sene önce 83 ten 70 e indim. hamile kalınca obur gibi yedim.
bebek doğuncada 83 ten 90 a çıktım ve şok oldum. 81 e kadar inince buraya üye oldum. kalanını burdaki şu an gördüğün arkadaşlarım ve 6. takımdaki arkadaşlarım sayesinde vermiştim ve mezun olmuştummmmm
bende inanıyorum canım. 63 e inmesemde 65 olacağım günleri özlemle bekliyorumturkbayragi
tamam canım bende yarın seninle alıştırma yapayım. son bi çikolata yesemmiki bu gün. haftalarca tadını bile unutacağım:çok üzgünüm:
Merhaba arkadaşlar ben mistik;
173 boyundayım 75 kiloyum.Başlangıçta 83 kiloydum.Şu anda diyet yapıyorum.Bu tarışmanın motivasyonumu arttıracağına inanıyorum.Hepinizi öpüyorum ve tabi ki tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ama şimdi akşam yaklaşıyr ve korkuyorum çok fazla yemekten kendimi nasıl durduracagım bilmiyorum yürüyüşten sonra bir acıkma oluyor.Ve ben ekmeği sadece sabahları tüketmeyi düşünüyorum sizcede doğru mu?Birde abur cuburu,hamur işlerini,beyaz ekmeği ,şekeri ve tatlıları kesmeyi düşünüyrum sizce nasıl yalnış mı?
ebrucuğum senin bu unutulma sahnen bana hiç yabancı gelmedi. acaba bendedemi var bu tip çocukkki acaba:roflol::roflol::roflol:
pembecik hoşgeldin canım aramıza. hadi bakalım bol kilo vermeler diliyorum. buranın müdavimi ikradır. onu her açışta burda görür kendini yalnız hissetmezsin. bizler ara ara gelip yoklarız.alsanaalsanasmile
bu arada ne kadar bol paylaşım o kadar giden kilodur. bakk ikra daha çok olmamasına rağmen aramıza katılalı 6 kiloyu verdi bilemmmmhihoyyythihoyyyt
bende şu an 75 le başlamış maratonuma 70 le devam etmekteyim.
eskilere hiç girmeyim utanıyorum
daha öncesinde 81le başladım 63 le mezun olmuştum. pis boğazlığım yüzünden düştüm çile deryasına yeniden:kedi::kedi:
boyumada gelince güdüğüm ben güdük. 1.65yerimseniben
pembecik ve mistikmor ikinizde hoşgeldinizzzz
mstik cim arkadaşlar güzelce yazmış bir iki sayfa geriden okumaya başlarsan cok sevinirim
şimdi buraya ne yiyorsan ne yapıyorsan düzenli yazıyorsun bu hata deneme süreniz olacak canm katılım ve paylaşıma göre takıma alınacaksınız
ama ben eminim sizin takıma gireceginize :))))))))) hadi bakalım kolay gelsin
ben size kendimi tanıtayım kısaa yaşım 30 -31 :))))))))) ( kimi öyle diyo kimi öyle ) evliyim 2 oğluşum var biri 11 biri 8 yaşında ev hanımıyım
bu kadarrrrrrrr
hadi bakalım bol paylaşıma varmısınız????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?