EBRUM ANAM TÜM VUKUATLAR SENİ BULUYOR GİBİ ANAM ÇEKİM GÜCÜN MÜ VAR NE.... AMA HAVA RÜZGARLI BUGÜN ONDAN SİZE KADAR ULAŞMIŞTIR KOKUSU....mehtabımmmmmmmmmmmmm canım dn yemin ediyorum snein adını zikredecektim ama dedim okumazki :SSSSSSSSSSS
canım arkadaşım snei de coooook seviyorum ben sana nasıl küseyim ki birtanemmmmmm
kızlar sabahtan bu yana okuldayım okuldan gelirken birden bire acayip bir koku sardı ortalıgı genzim yanmaya başladı gözlerimden akmaya başladı cok kötü oldum ölcem sandım ben ya
meger seeeeeeeeeeeeeeeeeeee egitim alanında cevik kuvvet egitim yapıyormuş bizede yakın mesafe mahvoldum ya bize kadar o kokuymuş gelen biber gazı atmışlar((((((( olacak işmi çok sinirlendim ama ben :S cocuklarda bahçede etkilenmişler şimdi arkadaş aradı allahım diyorum ya bu koku neeeeeeeeeee zehirli bir gazmıdır nedir :S
zümrütcüm çok geçmiş olsun canım. umarım tekrar yaşamazsın. rabbim sana da tüm hastalara da şifa versin inşallah. moralin düzeldiğine göre artık diyete tam olarak uyarsın dimi canımcım. gerçi bahsettiğin kadarıyla menülerin güzel
jujucum sen de bu kilolarda olabilirsin. bizim viva derdi ki çok zayıf olanlarla iskelet sistemimiz aynı. öyle olmak mümkün. sadece kafaya koyup istemek lazım. hiçbirşey bizi yolumuzdan döndürmemeli ama nefsimiz bazen söz dinlemiyor.
aslında bu hafta gerçekten hiç beklemiyordum. reglim bitiyor biraz da onun etkisi var. bu hafta poğaçaları, makarnaları, dürümleri götürdüm. ama sabah tartıya çıkınca çok pişman oldum. keşke yemeseydim de 50'li rakamlarda olsaydım diye...
ikracım benden önce maytap söylemiş. yumurtayla ekmek yenmiyor montide. aeben bunu kafamıza vura vura anlatmıştı o zamanlar. ben dün montiye uygun beslendim. sandım ki artık olacak. ama bugün öğle yemeğinde maalesef biber dolma vardı. sanırım ben yapamıcam bu diyeti
ebrucum sana bugün de geçmiş olsun diyorum. sen bir nazar duası falan okut. herşey seni buluyor
EBRUM ANAM TÜM VUKUATLAR SENİ BULUYOR GİBİ ANAM ÇEKİM GÜCÜN MÜ VAR NE.... AMA HAVA RÜZGARLI BUGÜN ONDAN SİZE KADAR ULAŞMIŞTIR KOKUSU....
DOĞRU SÖYLÜYORSUN ASICİM... :sinifsinif:HEP BENİM HATALARIM YÜZÜNDEN BU KİLODAYIM ŞİMDİDE KARA KARA DÜŞÜNÜYORUM BEN KEMER DE NE GİYECEM DİE... OFFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFFF:gitme:
asicim elmalı kurabiyeyi yemediğin içi tebrik ediyorum alkisalkisalkis seni haklsıın nasıl olsa biliyosun tadını işyerinde yapamaman çok doğal canım ama gerçekten yapmak istiyosan yoğurt ve salatyla geçiştirebilirsin anca tabi sen bilirsin yinede
Canım başın sağolsun,Rabbim ailesine sabırlar versin,yapacağımız birşey yok ki,verendeAllah ,alan da ....slm kızlar. sabah beri nete gitmiye çalıştım ama giremedim. bu 2 haftadır çok üzücü olaylar oldu hayatımda.
yinede beterinden korusun rabbim diyorum. daha dün küçüklük arkadaşımı akciğer kanserinden kaybettim.:sinifsinif: hep o eski hali gözümün önüne geliyor içim kanıyor :
samanylum seni şimdi dhaa daha daha cok cok iyi anlıyorum canm şimdi biz kocişle hiç ayrılmadık ya bütün işler zaten benim üzerimdeydi de :)))))))))))) yinede banka alışveriş işleri ondaydı en azından gelirken şunu al diyordum şimdi herşeye ben koşturuyorum ahanda dedim kafa dinlicem herifte yok valla daha cok başım agrıdı
mrb kızlar a.s.
oğluşum ameliyatını oldu,bugün eve geldik çok şükür! kendimi biraz yorgun hissediyorum,dinleneyim gelirim a.s.
samanyolucum sen montiyi daha önce uygulamıştın. tecrübelisin. bize yardımcı olabilirsin. bence sen de uygula mutlaka
leylacım facede yazdım ama tekrar geçmiş olsun canım
Uygulamaz mıyım Asicim sizinle daha zevkli olacak.....:dance:ön hazırlıklara başladım bile,pazartesi tam tekmil hazırım,ama bugün öğlen yemeği ile başladım,çünkü sabah kahvaltıda kefir içmiştim...:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?