Singingim ne güzel artık bıcır bıcır konuşur her şeyi sorar Tancık..ben anlamıyorum. kilo almıyorum ama gene göbek kısmım büyüyüp göğüslerimle aynı hizzaya geldiler nerdeyse. bu nasıl oluyor..
[kocaelicm iyiydim bne böyle ya sırnaşık şey ben senn yardımıcn olsma olamz mı?nolar nolaaaar? Şeniz
ben yürüyüş yaparken karnımı 200 kere içime çekip bırakıyorum.
faydasını henüz göremedim ama bir gün inşallah.
Silviş takıma ilk girdiğim zaman gibi hissetim karşımda çıtır çıtır kurabiyeleri yediler.
ucundan azıcık baktım.
ve bugün 1 noyu uyguladım.
sebze yiyeceğim motivem tam olsun diye gittim. kahana aldım. kapuskamı yedim.
yalnız doymadığım için biraz ekmek ilavesi yaptım.
ama olsun bugün hiç tatlı yemedim .
sadece elma.
Herkese selam:)
Bana istediğiniz kadar 'di' ile hitap edebilirsiniz hepsini üstüme alınırım:)
Handemi yazılanları tamamını şimdi okudum çok geçmiş olsun.
Diyet konusuna gelince bizim gramlı ölçen bir tartımız vardı ama bozulmuştu ve bende uzun süredir yenisini almıyordum kilomu görmeyeyim diye ama dün akşam diyet grubuna girdim diye aldık bir tane bu sabah aç karnına 56 çıktım. Ama 56 olması imkansız tabi , 56 olsam daha isterim, o zaman 28 beden kota girebilmem gerek ama ben 30 giyiyorum. Neyse bu tartıdan kaç kilo verdiğimi ölçerim 50 yerine 45 olunca bırakırım artık diyeti:)
Bugün saat 10 da uyandım 1 tane armut yedim
öğle 12.00: 4 kaşık bulgur - 8 tane küçük top köfte
ara 15.30: bir dilim tam buğday ekmeği ustune çok az peynir, 1 armut
akşam 18.30: türlü- 5 kaşık bulgur
ara 20.00: 1 küçük mandalina
Akşam yemeğinden 10dk öncede soğan suyu içmiştim. Yatana kadar başka birşey yemezsem iyidir:)
merhaba cicişler
bugün berbat bi gün oldu ne yedim ne içdim bilmiyorum
sabah uyandık eşim dedi hadi şileye annenlere
iyi kalktık gittik tabi oğlum evden çıkdık diye hiç durmadı hiç susumadı dolayısıyla yine kucağımda geçdi akşama kadar
pek bişey yiyemedim karışık bi gün oldu şimdi bi elma yedim yatmadanda yeşil çayımı içicem
silvişimin yazdığı diet listesine bugün başlıyamadım malum pazar ama yarın muhakkak başlıyorum
bende haftada 5 gün spor yapabilirim sanırım
silvişçiğim beni de aranıza aldığınız için teşekkür ederim.işe yeni geldiğim için mesajları yeni okudum.sabah tartılmadım ama marankinin beden temizliğinden sonra 78 geliyordum ama bugün itibarıyle 79-80 olduğumu düşünüyorum.diyet listesini bilgisayarıma kayadettim inceleyip başlıycam bende.
kızlar bana gelince ben bugün 1. gurpla başladım.şmdi tek tek yazmayyım ama gün sonunda hepsini toptan yazarım. ayrıca listeyi editleyip aklıma gelne bikaç ara öğün öneirisi yazıcam onlara göz atarsınız.siznde aklnıza gelen ibşeyler varsa söyleyin. bide kocaeli akşam atıştırmalarına çare bulalı mdmeişti öneriniz var mı??
VAR SİLVİYACIĞIM:) bildiğiniz gibi gece atıştırmaları ya can sıkıntısından yada tv başında vakit öldürmekten dolayı oluyor. ben dün akşam bir deneme yaptım ve faydasını gördüm..
bence geceleri insan boş boş oturmamalı tamam belki işten yada okuldan yorgun geliyoruz ama yinede kendimizi oyalayacak birşeyler bulabilirz.. mesela sen el sanatları ile uğraşıyorsun işinle ilgilenirsen birşeyler atıştırmak aklına bile gelmez. böyle çok şey sıralayabiliriz mesela kitap okumak moda dergileri karıştırmak el işleriyle uğraşmak, çocuklarınızla oyunlar oynamak hem bu çocuklar için de çok faydalı.. ve bunun gibi bir sürü şey sıralanabilir.. yemek yemenin sadece acıkma ile olmadığını hepimiz biliyoruz. bence tv veya pc başında zaman öldürüp sürekli birşeyler atıştıracağımza daha faydalı faaliyetlerde bulunursak bu durumun üstesinden çok rahat bir şekilde geliriz diye düşünüyorum ben.. yinede başka önerileri de bekliyoruz..:enbuyukkk:
VAR SıLVıYACIĞIM:) bildiğiniz gibi gece atıştırmaları ya can sıkıntısından yada tv başında vakit öldürmekten dolayı oluyor. ben dün akşam bir deneme yaptım ve faydasını gördüm..
bence geceleri insan boş boş oturmamalı tamam belki işten yada okuldan yorgun geliyoruz ama yinede kendimizi oyalayacak birşeyler bulabilirz.. mesela sen el sanatları ile uğraşıyorsun işinle ilgilenirsen birşeyler atıştırmak aklına bile gelmez. böyle çok şey sıralayabiliriz mesela kitap okumak moda dergileri karıştırmak el işleriyle uğraşmak, çocuklarınızla oyunlar oynamak hem bu çocuklar için de çok faydalı.. ve bunun gibi bir sürü şey sıralanabilir.. yemek yemenin sadece acıkma ile olmadığını hepimiz biliyoruz. bence tv veya pc başında zaman öldürüp sürekli birşeyler atıştıracağımza daha faydalı faaliyetlerde bulunursak bu durumun üstesinden çok rahat bir şekilde geliriz diye düşünüyorum ben.. yinede başka önerileri de bekliyoruz..:enbuyukkk:
gelelim bana; ben dün dediklerimi aynen uyguladım ama bir küçük farkla.. 1,5 bardak kola içtim ama gece yemem gereken meyve ve sütümü içmeyerek durumu kurtarmaya çalıştım.
bugün ise güne 1 gruptan oluşan 2 dilim ekmek 5 zeytin ve 1 dilim peynir ile başladım. ama yanında domates te yedim ben domates olmadan kahvaltıya oturamam:)
öğle ise çorba ve 1 dilim ekmek yiyeceğim.
vakit olursa sporda yapmayı düşünüyorum.. bugünlük böyle ben kaçar kızlar görüşmek üzere hoşçakalınn...:1hug:
mernahab kızlar
dün gece hiç uyutmasada oğluş beni yinede haftaya ve güne acaip enerjik başladım
bende 1. grup ile başladım dietime
sabah şekersiz çay içdim bir fincan zaten şeker kullanmayı 3 sene evvel bırakmıştım ben ne çayda ne kahvede
şimdi yeşil çay iiçiyorum birazdan ara öğünümü yicem
yanlız Silvişim 1.grup ara 1 bardak süt,bir porsiyon meyve yazmışsın benim kafama takıldı hem süt hem meyvemi yoksa ikisinden birimi bir ara açıklarsan sevinirim canım ben bugün sadece bir porsiyon meyve yicem
ayrıca bu diet listelerini çok sevdim ben 3 ayrı seçenek olması süper sabah kalkıyosun canın ne istiyo meyve ok 3. grup bana göre bugün deyip başla dietine sıkılmadan yapabiliriz rahatlıkla silvişim sağolsun
değerini bilelim kızlar valla
oğluş uyusun sporumu yapıcam hemen söz verdiğim gibi
hadi kızlar bu liste işi ciddi bi motivasyon bizim içiniyi değerlendirelim bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?