- 21 Ocak 2009
- 22
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb ben geldim a.s.
arkadaşlar bana acil cevap verirseniz sevinirim.çünkü gelecek mesajları pazartesine kadar göremiycem
karmencim daha tam tanışamadan ayrıldığın için üzüldüm.ama projeni merak ettim doğrusu.eğitimle ilgili bişey mi yoksa başka bişey mi?eğer sakıncası yoksa bizlerlede paylaşırsan çok sevinirim.tabi umarı bu mesajımı görürsün. her ne ise umarım istediğin sonuçlara ulaşırsın.kolaylıklar diliyorum.sevgiyle kal a.s.
silviyacım ben arada uğrayacağım tabiki. projemi merak etmişsin. Projemden tabiki bahsedeyim.Ben el sanatları konusunda eğitim veriyorum. Bir dergi veya bir kitap çıkarmayı uzun yıllardır çok istiyordum. Şu andaki projemde bir dergi. haziran ayına kadar ürünleri halletmem gerekiyor. İnş. bir sorun çıkmazda bu projeyi kazasız belasız hallederim. benim için dua edin. tekrar görüşmek üzere.
mrb ben geldim a.s.
mrb arkadaşlar.. kusura bakmayın 2 3 gündür doğru dürüst paylaşımda bulunamadım. annem rahatsızdı onunla ilgilenmek zorunda kaldım.. eee haliyle diyeti ve sporuda boşladım. yarından itibaren diyete ve spora devam..
ben yokken baya şeyler olmuş.. aramızdan ayrılan arkadaşlar olmuş allah yolunu açık etsin..
kocaeliciğim mezun olmak üzeresin çok seviniyorumm.. inş. sıra bizede gelir.
ben bugünlük ne yediğimi yazmayayım çünkü çok düzensiz beslendim 2 gündür su içemedim.. aartık yarından itibaren ayrıntılı yazarım.. hepinize iyi hafta sonları..
Ya bu çok büyük bir sorumluluk ve ben fazla olamıyorum en iyisi katılmiyim buraya ben ..
hoş bulduk arkadaşlar :)))
iğde mevzusu geçmiş, gayet zararsız bence. hatta bağırsakları çalıştırdığını bile söylüyorlar. her yazılanı okudum kızlar, takım disiplininden uzaklaşınca perşembeyi unuttum. kilom da aynı zaten. geçen sürede 2-3 kilo alıp verdim sürekli.
bugün sabah bir simit yedim okulda, susamlı susamlı. sonra eve gelince 1 kırmızı biber, 1 yeşil biber, 3-5 mantar, 3 kabak, 1 domates, azıcık zeytinyağıyla tavada çevrildi. üzerine 2 yumurta eklenip, çakma bir sebzeli omlet yapıldı :) yanında ne alakaysa cacıkla yendi.
gün içinde 3 fincan kahve içtim ve hani o portakal kremalı form bisküvileri var ya, onlardan yedim 4 tane falan.
budur. problem şu, o bol malzemeli omletin yarısı da beni doyururdu; ama hepsini yedim. ayarım yok kızlar. "ya hep ya hiç"ciyim malesef
herkese öpücükler...
Silvişim sen dönene kadardı benim üstlendiğim sorumluluklar. Yapılacak işler artık senin ellerinden öperler. Çok deneyimli yardımcın var ama...:jeyyar::
tan ın okul hayatı bitti 1.5 ayda mezun oldu.
okulda pis yemekler varmış.
bir arada tuğba beni itti diyordu. ama okulda tuba diye biri yoktu.
ama en güzeli TAN artık bir konuşan ablaları.
Yüce Rabbim bu günleride gösterdi. ve bir bilgisayar hastası.
merhabalar malumunuz misafirlerimden dolayı maalesef paylaşmda bulunamıyorum.lütfen kızmayın bana.hele dünün perşembe olduğunu tamamiyle unutmuşum.akşmada tam girdim siteye,oğlum uyanınca yazı yazamadan çıkmamk zorunda kaldım.sanırım bazı değişiklikler oluyor ama malesef ben duruma vakıf olamıyorum.kusura bakmayın.
kiloma gelince maalesef pek bi değişiklik yok.benden bu kadar çıtırlar görüşmek üzre...
Herkese selam:)
Silviya kabul ettiğin için çok teşekkür ederim. Elimde olmayarak yeni girebildim nete ve girer girmez baktığım ilk şey herhangi bir gruba alınıp alınmadığımdı:)
Sabah kahvaltı ve öğlen yemeği yediğim için yarın aç karnına kilomu erkenden yazarım.
silviya çok üzgünüm.. 1 pogaçanın o kadar kalorili olduğunu bilmiyordum.
artık yememeye çalışacağım.
dediğim gibi öğle salata 1 dilim ekmek ve çok küçük bir tabak bezelye yemeği aldım.
akşam ise ezogelin çorbası ve 1 dilim ekmek yiyeceğim. arada 1 elmamı yedim tabiki suyumuda içtim. yarım saat de spor yaptım. elimden geldiğince hareketli olmaya gayret ettim. zaten annem rahatsızlandığından beri bütün ev işleri bana kaldı yani bol bol kalori harcıyorum kızlar.. benden bugünlük böyle hepinizi öptüm..
selamlaaar
nasıl gidiyo kızlar
benim dün gece oğluşum yine ateşlendi apar topar aldık hastaneye akşam üstü çıkdık hastaneden
ateşini düşürmek vakit aldı bide tahliller baya bi sürdü
sonra eve geldim annem babam geldi çocuğu duymuş ablam geldi ev baya bi kalabalıkdı
bu sabah uyandım şükür gece hiç uyanmamış ve rahat uyumuş ateşide yok Rabbim şükür sana dedim kendi kendime çocuk iyiye gidiyo
şimdi uyuyo mışıl mışıl bende bi duş aldım kendime bi yeşil çay yaptım geçdim pc başına
Silviyacım maşallah senin annenin on parmağında on marifettakdir ettim doğrusu
ayrıca bu kan verme olayına gelince keşke olsa ankarada tanıdıklarımız ama düşünüyorum hiç yok allah herkesin evladını anasına babasına bağışlasın benim oğlum azıcık ateşleniyo dünyam yıklıyo
allah kimseyi evladı ile imtihan etmesin kimseyi evladından ayırmasın