- 9 Mart 2008
- 335
- 0
silvişmim.
çok tşk. tekrardan.
bugün 3 grubu yaptım. aman ne keyifli.
hem lahmacun yedim . hem kapuska .
ellerin dert görmesin.
ama bu cay ve 100 cal lik bisküvide burda . hemde 2 ara öğünde.
sevgiler...
didicim yediklerini paylşamışsın bence gayet iyi kilo konuna açıklık getireyim kaslar hacim olarka küçük ağırlık olarak fazladır yağlar ise tam tersi.dolayısı ile 56 kiloda olan iki farklı kişinin vücutlarındaki kas oranında göre arasında 1-2 beden fark olması muhtemel bi durmdur.demekki seninde zamanla kaslarında azalma yağ oranıda ise artış olmuş.ama illaki tartıdan şüpheliysen yinede aldığın yerden değiştir bence. bu arada boyun kaç??
pilatesimi yaptım, geldim kıslar.
sabah: 2 dilim uno light ekmek, üzerine labne sürülmüş.
ara: yarım paket bisküvi (eti form), nescafe
öğle+akşam: bulgur pilavı+salata (öğleden sonra yedim kızlar, iki tabak hem de.o yüzden akşam bir şey yemiyorum)
silviş'imin diyeti güsel; ama haftaya uygulayabilirim ancak. zira hafta sonu ankara'ya gidicem, orda düzen tutturamam malum. hihoyyyt
silvişmim.
çok tşk. tekrardan.
bugün 3 grubu yaptım. aman ne keyifli.
hem lahmacun yedim . hem kapuska .
ellerin dert görmesin.
ama bu cay ve 100 cal lik bisküvide burda . hemde 2 ara öğünde.
sevgiler...
boyum 1.60. ben 56 kilo halimide biliyorum daha zayıf olmam lazımdıo zaman seninde dediğin gibi kaslardan kaybetmişim. inş yaza kadar toparlayabilirim.
bugün yediklerime gelince
sabah 07.00: 3 dilim tam buğday ekmeği, (sabah kalktığımda şekerim düşüktü) o yüzden bi dileme reçel sürdüm meyve suyu içmek yerine ve evde peynirde kalmamış hiç dikkat etmemiştim o yüzden bir diliminede çok ince tereyağı sürdüm.
ara 10.00: 4 tane altınbaşak
öğle 13.00: (okulda yemekhanede) çorba- taze fasulye- pilav. tabldot olduğu için hepsinden normalde yiyeceğimden daha az yemiş oldum ama keşke pilavı yemeseydim.
ara 16.00: 1 armut 2 tane altınbaşak
akşam 19.00:5 kaşık bulgur- 5 tane köfte
ara 21.00: 1 armut-1 salatalık
eve dönerken de 40 dk yürüdüm.
akşam yemeklerinden önce 1 tane soğanın suyunu içiyorum her akşam sindrimimi o kadar düzeltti ki. eğer hazım sorununuz varsa mutlaka tavsiye ediyorum.
herkese iyi geceler:)
ben geldim
diet adına muhteşem bi gün oldu hiç kaçamak yapmadım kendimle gurur duyuyorum a.s
sabah şekersiz çay 1 k.k peynir 5 zeytin ve 2 dilim ekmek
ara bir portakal
öğlen yağsız salata karnıbahar 7 kaşık kadar bir kase yayla çorbası bir dilim ekmek
ara bir elma
akşam bir adet biber dolması 7 8 parça kadar kuşbaşı et 1 dilim ekmek
ara süt yerine bir nescafe ve şimdi yeşil çayımı içiyorum
suyumu ihmal etmedim içdim
bugün spor yapamadım :çok üzgünüm:
ben bugün kendimi çok iyi hissediyorum kızlar :1rolleyes:
merhaba arkadaşlar dün kendimi hiç motive edemedim valla yediklerimi bir bilseniz eminim ki kızacaksınız ama dün özel bir gündü. eşim atandıktan sonra ilk maaşını aldı bir ziyafet çekeyim dedi.
dün sabah işe geldim bir simit yedim
öğlen kurutulmuş sebze haşlaması
akşamda 1 tane kıymalı pide ve salata yani dün iyice azıttım
bu sabahta 1dilim kepek ekmek ve 2 dilim peynir 2 tane yeşil zeytin yedim
akşam eve gidince spor yapıcam inşalllah ama bana okadar zor geliyorki kızlar eşime ekliptik aleti alıcam diye tutturdum yaklaşık bir yıldır da aldırdım ve ben hiç yapamıyorum ikiz kızlarım var bırakmıyorlarda şaşırdım kaldım
bu arada sabah tartıldım gene 80 kiloyum
boyum da 165
63 kiloya kadar durmak istemiyorum kızlaar
Kemikli ekşi lahanalar vay vay vayy yani silvişim sende ağzının tadını çok iyi biliyorsun…Ağzımın suyu aktı okurkencokacimcoook neyse ben yeşil çayımı yudumlamaya devam edim..
ben geldiiim lülülülülülü
bu sabah: bir bardak süt ile hazırlanmış müsli ve nesfit
ara:1 meyveli yoğurt ve 3 adet light bizsküvi
öğlen: iki küçük adet biber dolması tavuk ızgara bir tatlı kaşığı yağ ile hazırlanmış salata
şuanda ise yeşil çay içiyorum 40 dk yürüyüş yaptım şimdilik böle durum akşama ne yerim bilmiyorum henüz bakıcaz artık pırasa pişiricem sanırım
Papatyacım tekrar hoşgeldin canım bilirim o olayı benimde pilates olayım öle oluyo oğlum tepemden hiç inmiyo ben pilates yaparken ama yinede yapmaya çalışıyorum de tabi senin iki tane birden allah bağışlasın canım kaç yaşlarındalar???
Kocaeli canım doğrumu okudum senindemi ikizlerin var bak ben bunu bilmiyodum allah yavvrularını sana bağışlasın hayatım seninkiler kaç yaşında????gamyoncuiremsu
Ya bu arada kızlar Çiçek nerelerde ben bişeymi kaçırdım izinemi ayrıldı napdı benmi kaçırdım orasını yada hatırlamıyormuyum ne uzun zamandır ses soluk yok çiçekden CADIARZU
Kocaeli canım doğrumu okudum senindemi ikizlerin var bak ben bunu bilmiyodum allah yavvrularını sana bağışlasın hayatım seninkiler kaç yaşında????gamyoncuiremsu
Ya bu arada kızlar Çiçek nerelerde ben bişeymi kaçırdım izinemi ayrıldı napdı benmi kaçırdım orasını yada hatırlamıyormuyum ne uzun zamandır ses soluk yok çiçekden CADIARZU
clementine canım sen nerdesin? her hafta mı gidiyosun ankaraya.ben geldiğim ara sen yoktun kocaeli dmeişti bi süre olmayacak diye bende merkalandım soruyorum şimdi.tabi istemezsen söylemezsin :)[/B]
sabah-öğle: 2 adet haşlanmış yumurta, üzerine labne sürülmüş bir dilim light ekmek.(11:30'da kalkınca :CüvCüv:
aralar: yarım paket eti form, nescafe(2 fincan), elma, yeşil çay.
akşam: kremalı mantar çorbası, hazır çorbaydı; tabi ben içine ne alakaysa biraz arpa şehriye ekledim. bu arada hazır çorbanın kalorisi düşük diye düşünerek epey (2 kase dolusu) içtim.
işin tuhafı kendimi çok tok hissediyor olmam, birkaç gün az yemem gerek; çünkü hafta sonu bu diyet bozulacak -tatlicadiarzu-