- 29 Mart 2008
- 552
- 0
didicim keşke reçel yeirne bal kullanaiblseydin veya yarım bardak meyve suyuda olabilirdi ama neyse bide peynir yoksa yumurtada yiyeiblirdin tere yağ sürmen çok iyi olmamış doğrusu
kocaeli benim midemin ve göbeğimin inmesinde baya işe yaradı, kilo verdiriyo yağ yakıyo gibi bi iddiam yok zaten 3 gundur kullanıyorum ama sindirirmimi baya düzeltti. benimde kokusu filan hoşuma gitmiyo aslında aam katlanıyorum işteDidicim soğan suyunu midemin kaldıracağını hiç sanmıyorum. Düşünmesi bile bana kötü geliyor .
slm şekerler.. ben yokken bir çok şey yazılmış ve görüyorumki herkes iradeli bir biçimde diyetine devam ediyor. tek kelime ile SÜPER siniz kızlar..
ama ne yazıkki ben sizin kadar süper değilim:çok üzgünüm: bugün güne 1 gurptan oluşan kahvaltı ile başladım ama devamını getiremedim. okuldan arkadaşlarla buluştuk ve yemeğe gittik ama bu yemek asla diyet yemeği olamaz çünkü pizza yedik. ve ben 2 dilim pizza yedimüstüne 1 de sütlü tatlı yedim anlayacağınız çok kötü oldu
ama eve yürüyerek geldim ve akşam yemek yemeyeceğim. aslaaaa..
KOCAELİ ciğim sana uyarak bende diyet kola aldım çünkü bu gece çok ihtiyacım olacak en son saat 12 de yemek yedim. bu gece nasıl geçecek bilmiyorum:çok üzgünüm:
ama geçecek !!!sanırım bütün gece diyet kola içeceğim..
ben bugün iyi bir öğrenci olamadım kızlar çok özür dilerim ama kendi cezamı kendim vereceğim.. görüşmek üzere by:a015:
silviş lahmacunla kaçamak hakkım gitmiş.
ben sanki profitrol ve acıbadem kaçamak sanmıştım.
onlar ödül sayılacak kacamakmış.
evet sabah çok ii başlamıştım.
peynir ve 2 dilim kepekli ekmekle.
ara elma süt
öğlen
1 kase şehriye çorbası
brokoli
ara.
2 adet bisküvi
akşam
3 köfte. salata ekmek
evet ama yürüyüş yapamadım ben.
onada gelecek ninşallah sıra
Herkese selam:)
silviya evet haklısın keşke kalvaltıda bir dilime tereyağı sürmeseydim
yumurtayı hazırlıcak kadarda vaktim yoktu, baldan ise nefret ederim hiç yiyemiyorum.
bugün
07.00: 3 dilim tam buğday ekmeği, beyaz peynir, domates
10.00: 1 elma
öğlen uyudum içim geçmiş
15:00: 1 dilim buğday ekmeği uzerıne az biraz beyaz peynir
18.30: 4 kaşıkbulgur- haslanmıs tavuk
21.00: 1 armut
akşam yemeğindne önce yine soğan suyumu içtim.
kocaeli benim midemin ve göbeğimin inmesinde baya işe yaradı, kilo verdiriyo yağ yakıyo gibi bi iddiam yok zaten 3 gundur kullanıyorum ama sindirirmimi baya düzeltti. benimde kokusu filan hoşuma gitmiyo aslında aam katlanıyorum işte
yarın galiba kilomuzu bildiricez di mi? ama ben 3 gundur sızınle bırlıkte duzenlı dıyetteyım grubu geride bırakmış olmıcak mıyım?:1no2:
kocaelicim çiçek erkek arkadaşını görmeye gidicekti en son ama bukadar uzun sürecek değil.ne oldu doğruus bende merka ediyorum hatta profilinede mesaj bıraktım.eğer çıkaralım dersenin çıkaralım takımdan yapacak bişey yok..
yaaaaaaaaa selülitmiiiiiiiiiiiiiiiii gözünü seveyim kocaeliciğim birde bunu çıkarma başımasırnaşık şeyBaharcım diyet kolayı içelim, selülitlerimizi sevelim grubuna hoş geldin….:teytey::1hug:
yaaaaaaaaa selülitmiiiiiiiiiiiiiiiii gözünü seveyim kocaeliciğim birde bunu çıkarma başımasırnaşık şey
kilolara veda edeyim derken birde bununla uğraşamam kusura bakma ama ben bu gruptan ayrılacağım zaten kolayı hiç sevmezdimsırnaşık şey
canım hoş buldum gün içinde yürüyüş yapmayı o kadar özledimki anlatamam iş yerinde sandalyenin üzerinde sekiz saat oturmak doğrusu sinir bozucu.ebru şallıyı seyrediyormusun merak ettim.bu arada benim ikizler 5 yaşında senin anlıyacağın tam yaramazlık çağları.
bende katılmak ıstıyorum arkadaslar...
slm güzellerim.. bugün nedense içimde bir sevinç var. sürekli gülüyorum içim kıpr kıpır bahardan olabilirmi acaba:uhm:
gördüğüm kadarıyla herkeste bir kaynana problemi var üzülmeyin kızlar ya bende bir ana var mübarek kaynanadan betersırnaşık şey
SİLVİYA cığım görüdüğüm kadarıyla diyetini mükemmel bir şekilde yapıyorsun imrendim valla.:dance:
bana gelince bugün yine 1 grupla güne başladım umarım devamını getirebilirim.. bugün 1 gruptan gideceğim silviyacağım yazdıklarına aynen uyacağım..
ve sporda yapacağım söz veriyorumm..
buarada yeni gelen arkadaşlarda süperler.. valla bu grupta bende kötüsü yok galiba sırnaşık şey ama bende diyetime tam gaz devam edeceğim.. savulun kilolarrr ben geliyorum:lepi:
ben geldiim
bugün hiç vakdim olmadı oğlumu dra götürdüm kontrolu vardı şükür iyi artık 4 gün daha devam edicez ilaçlara sonra bırakıcaz
dün dietimi hiç bozmadım 2. grupla başladım ölede devam ettim
bugün 1 grupla başladım ve devam ettim ayrıntılı yazmak istemiyo hiç canım ama şöle diyim öğlen ve akşam arasında bir ince dilim kek yedim ve iki çay kaşığı nutella attım ağzıma oyüzden akşam sütümü ve meyvemi yemedim bide akşam yemeğinde sadece bir parça tavuk yedim okadar suyumu içdim yeşil çayımı içdim sporumu yaptım öle işte kızlar
canım geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin.ben geldiim
bugün hiç vakdim olmadı oğlumu dra götürdüm kontrolu vardı şükür iyi artık 4 gün daha devam edicez ilaçlara sonra bırakıcaz
dün dietimi hiç bozmadım 2. grupla başladım ölede devam ettim
bugün 1 grupla başladım ve devam ettim ayrıntılı yazmak istemiyo hiç canım ama şöle diyim öğlen ve akşam arasında bir ince dilim kek yedim ve iki çay kaşığı nutella attım ağzıma oyüzden akşam sütümü ve meyvemi yemedim bide akşam yemeğinde sadece bir parça tavuk yedim okadar suyumu içdim yeşil çayımı içdim sporumu yaptım öle işte kızlar