modacım et günün güzel geçmesine sevindim benimde çok güzel geçti dünüm bakalım bugun nasıl biticek yarından yumurta ve lıght yoğurt yemeği düşünüyorum inşallah oda kolaylıkla geçer gider
canim tesekkurler,insallah senin meyve gununde güzel biter.bende yumurta gününde senin gibi yemegi planliyorum.yoksa butun yumurta yiyemem,allerjim var.her yanim kabariri.
ay iyiki söyledin,bak ben unutmustum kiwi ananas ve portakali,hem de aklimdaydi,hatirlamaya calisiordum,hemen alisveris listeme ekliyeyim.modacım sabah çilek kivi elma portakal ananas aldım hepsinden az az salata yaprım ama ananası çok sevmem yağ yakıcı özellii varmış diye yiyorum muz meyve gününde yok belki bitane küçük yiyebilirsin öğlende az çilek ve elma yedim arkadaşım dediğine katılıyorum bende 1 elma yersem inanılmaz acıkırım 2 elma tıkar beni ama bu defa meyve yemekten hiçbişey yemek istedim akşamada portakal elma çilek yiycem yine
yeşil çayın zayıflama etkisi olduğunu soylüyolar ama ben hiç düzenli kullanmadım yorum yapamıycam o yüzden
canım yenmez zaten ya ne sebzeye benzer ne meyveye bu defa mideyi bozarız valla bide çılbır diyolar bilmiyorum duydunmu kaynamış suyun içine 1 tane yumurtayı kırıyosun boyle top gibi oluyo biraz piştikten sonra üzerine yoğurt döküp yiyosun bununda doyurucu olduğunu solüyo arkadaşlar bide ben öğlen onu deniycem yarın yumurtadan yağsız omlet de yapabilirsin canım aklında olsun
ŞenizŞenizŞenizdoracım gelmiş hoşgeldin a.s.
ŞenizŞenizŞeniz
kızlar çok sağolun ama netim gelmedi. öğle beri girmeye çalışıyorum anca girdimm.
yani iyi bir format istiyor anlayacağınızzz
dna pc yi tanımıyormuşşş sorun bu hey yarabbim yaaaaohaoldumsmileohaoldumsmile
öğlene çok acıktım 3 kaşık yoğurt içine 1 kaşık haşlanmış pirinç kattım.
öğleden sonrada millete gözleme yaptım akşam için kendime kepek ekmekli tam buğday unundan yağsız kopitttt 1 tane ondan yedim.
domatest salatalık yeşillik ve 3.4 zeytinnnnnn
puna düzeltmesdine gelince ilk 10 günde dilekçe verme hakkımız varmıştı artık o olay bitti yaniii. maleseffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?