ikracım o dönem sıkıntılar mutlaka olur yavaş yavaş sagmayı falan denesen ılık suyla yada havlu gibi şeyler koysan ılık olsa iyi geliyordu snaırım
yaşlandım ben bir hayli zman gecti
yav benim birinde 6 birinde 3 kist var ben de onları kilodan çıkariiim bari :)))))))))))))))))))
jujucuma benden de alkisalkisalkisalkis
jujum süpersin hadi bir tanem hadi tatlım hadi canım ın içi
kendine gel
herşeyin hayırlsıını versin mevlam
mevlam neylerse güzel eyler
tamam mı tatlışım bak sne bırak olayları akışına gerisi çorap söküğü gibi gelcek güven bana önce mevlama tamam mı tatlışımmmmmmmmmmmm
sizi seviyom ben ;;;
oh oh oturup duurken gülmekten yağlarımda yanıyor :)))))))))))))))))
ikracım hesaplamalar inan sorun degil benim için kesinlikle o yüzden çıkmak istemyiorum motivem eksik sizide etkiliyorum diye cansıım
jujum bende bilmiyom ben vcıkıyomuyum kalıyomuyum allak bullak oldum yav :)))))))))))))))))
hehehhe
ne güzel değilmi böyle olması valla ben kendi adıma cok özledim laf yetiştirememeyi :))))))))
ikracım o dönem sıkıntılar mutlaka olur yavaş yavaş sagmayı falan denesen ılık suyla yada havlu gibi şeyler koysan ılık olsa iyi geliyordu snaırım
yaşlandım ben bir hayli zman gecti
yav benim birinde 6 birinde 3 kist var ben de onları kilodan çıkariiim bari :)))))))))))))))))))
KALIYORUM KALIYORUM KALIYORUM KALIYORUM
EGER MOTİVASYON EKSİKLİĞİ GÖRÜRSEM
BENİDE DÜRTÜKLEMEZSENİZ
KURALLARA UYMAZSANIZ
ANINDA CEKER GİDERİM :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
GÜLE GÜLEEEEE :))))))))))))))))))))))))))))))))))) der gibi :) çok ta tın yani:))))))))
yok yok şaka biliyorum öyle dmeeyeceginizide
tamam hadi kalıyorum
inşallah herşey güzel olur
canım tartılmadım cumartesi asıl tarılmam gereken gün ama cuma sabahı buraya yazmak için mecbur tartılıcam
ama sütetn dolayı göğüslerim inanılmaz 1er kilo onları düşmeyi düşünüyorum :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?