modacım yazcam yazcam unutuyorum mideni bu kadar skaat etme benimde cok hassaassssss
sen biraz esnet canm kendine bu kadar ezxiyet etme olurmu
canim sorma,resmen midem agriyor,hatta su an yazarken midemden sesler geliyo ve agriyo,ama blktlm bu kilolardan artik.birsey giyiyorum olmuyo,ya kollarimi sikiyo,ya göbekten kapanmiyo,yada bacaklarim sisko görünüyo,valla yildim.ben önceden cok güzel giyinirdim,herkes sorardi o gun ustumdekileri,artik öylemi yok göbegimi kapatsin yok popomu kapatsin derken,siyah rengine hapsoldum.
midem agridiginda bunlari aklima getirip yememege calisiyorum.
ben öss ye hazirlanirken stresten gastrit olmustum.simdi iyiyim derken diyet yapmaktan olucam herhalde.
ama bugun dayanamadim,zaten ders calisirken midemden hem sesler geliyodu hemde basim dönmege basladi,bende yogutlu light peynirden 2 dilim yedim,peynirin kalorisi 40 bile etmez.zaten üzerinde kalorisi yaziyo,bide dilimler o kadar ince ki önden bakilinca arkasi görünüyo:roflol:
bide birkac tane zeytin yedim.ve midemin sesinibastirdim,basdönmemde gecti,oturdum derse devam ettim.
sizce diyeti cok bozmusmuyumdur,butun gunsalatalik domates ve yesillik yedim.yedigim yesillik toplamda 200 gr.
modacım sana iyi ders çalışmalar ööğğkkk kaydirigubbakcemile3
ebrucum sana da başarılar diliyorum. aslında ben de kpss ye girmek istiyorum ama hiç çalışmadan kendimi rezil etmekten başka bir işe yaramaz bayanssulusmile herşeyi de unuttum zaten
asicim banada ögk geldi,zaten almanca,ilk önce cevir,sonra anlmaya calis,sonra ezberle valla cok slklLdim.haftaya cuma sinav var.bakalim o zamana kadar hazir olabilecekmiyim,bi de proje hazirlamam gerek,daha arazi arastirmasina bile cikmadim,üffff cok zor yaaa.