Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunun tadını güzeldir canım ama yumurtadan ve yoğurttan başka bişey yiyemiyoruz biz ama aklımda olsun hafta sonları için
zümrüdüanka bu aralar yogun saglık problemleri yaşıyor kızlar ebru bana bir hafta daha dedi bu hafta da deneyelim eger olmazsa cıkarım takımdan dedi
bu hafta listemizde paylaşım olmazsa gidersin zümrütcüm ona göre oldumu canm
ayrıca jujum e hadi topla bakiiim kendini canm ya hadi kızalr
leyloşum un da saglık problemleri bir an önce biterde inşallah kendimize gelriiz
yok yok ben zayıflıyorum yaglarım eriyor gece yatarken bile vücut otomat,k olarak yaglarımı yakıyor :)
avutmuyorum emrediyorum :)
asicime şiddetle katışıyorum bende ev hanımı olmak istiyorum zemuszemus
ama ben ikinci bebeğime hamile kalana kadar çalışmak zorundayım
onuda kilolarımı verip bir sene sonra düşünüyorum bakalım hakkımızda hayırlısı ondan sonra 2 çocukla ev hanımımı olmak isterim yoksa kaçış yollarımı ararım zaman göstericek
ikracim sen bugun hangi meyveleri yedin?
elma benimde karnimi cok aciktiriyo,vivacimin kulaklari cinlasin demisti ki:1 elma aciktirir,2 elma doyurur:)
bende öyle yemege calisiyorum diger zamanlarda,ama yarin baska meyveler yemek istiyorum cilek,1 tane muz,armut,belki birkac tropikal meyvede alirim.aksama gidicem markete alicam.
sanirim et günü en doyurucu gün.yemek yememden 5 saat gecmesine ragmen ac degilim.garip bilmiyorumkismile
bu arada bende hergun tartilmazsam ipin ucunu kaciranlardanim,lakin haftasonu öyle oldu,hala onlari vermege calisiyorum.
bugün tartildim 67,5 ciktim.insallah yarin 66,800 gibi bisey cikarim,cok istiyorum artik su 66 ya inmeyi.
eger ben sabah giremezsem 67,5 alin kilomu,gerci bu diyetin sonucunu pazar tartildigimda alicam insallah:)
yesil cayimida ictim.
kizlar size birsey sormak istiyorum,
benim arkadasim bana demistiki,yesil caya basladigimdan beridir kilo veriyorum.o 1 yilda 40 bedende 36 beden oldu ama,1 yildirda kilosunu muhafaza ediyo.
tabi diyette yapiyo,ama yiyoda.ama ben hatirliyorum o zamanlar deli gibi fitness yapiyodu.
simdi bende yaklasik 1 aydir gunde en az 2 kere yesil cay icmege basladim.bence ben yesil caydan degilde yaptigim diyetten kilo veriyorum.
sizce yesil caydan mi kilo verdim?
yani etkisi ne kadardir?
yada siz iciyorsaniz sizde bi farklilik yarattimi?
**** 2.TAKIM 151 .ETAP ****
dora( 71.0
samanyolu( 63.9 / 63,9 / 0,00 / 0,00% 9
moda makyaj ( 67.0
EBRULUM ( 81.5
asi_bulut( 61.1
LeyL35 ( 72.9
*JUJU*( 74.2
ikraaa( 84.5
zümrütüanka ( 78.0
TonTonTonDardanelTon( 68.5
tebessüm 77 ( 89.7
2.TAKIM TOPLAM KİLO ( 812.3
canı yeşil çayı aç karnına sabahları içince daha çok kilo verdiriyor ben bir açkarnına bir de kahvaltıda içiyorum rejim yapmadığım halde bu ayda 1 kilo verebildim ben ona bağlıyorum bir de elma konusuna gelince ben de elma yiyince acıkanlardandım ama yeşil elma yiyorum hafif eksilerinden o beni tok tutuyor
dene bence