doktora gittim geldim sayfayı ilerlemiş gördüm pek bi mutlu oldum aman maşallah diyeyeimde nazar değimesinbikaç gün daha beklememi soyledi doktor kendi kendine geçer dedi beklemedeyim sahlepci vardı dayanamadım bi bardak içtim bende çok güzeldi ama pişman değilm sempatiksalakcinni
ikraacım atlatırsın inşallah. sabret bakalım o zaman (kolaysa dimi kaydirigubbakcemile3 )
zor bir süreçmiş gerçekten. allahtan benim oğlum da kendi bıraktı. biraz erken bıraktı ama olsun sempatiksalakcinni
canim sorma,resmen midem agriyor,hatta su an yazarken midemden sesler geliyo ve agriyo,ama blktlm bu kilolardan artik.birsey giyiyorum olmuyo,ya kollarimi sikiyo,ya göbekten kapanmiyo,yada bacaklarim sisko görünüyo,valla yildim.ben önceden cok güzel giyinirdim,herkes sorardi o gun ustumdekileri,artik öylemi yok göbegimi kapatsin yok popomu kapatsin derken,siyah rengine hapsoldum.modacım yazcam yazcam unutuyorum mideni bu kadar skaat etme benimde cok hassaassssss
sen biraz esnet canm kendine bu kadar ezxiyet etme olurmu
modacım sana iyi ders çalışmalar ööğğkkk kaydirigubbakcemile3
ebrucum sana da başarılar diliyorum. aslında ben de kpss ye girmek istiyorum ama hiç çalışmadan kendimi rezil etmekten başka bir işe yaramaz bayanssulusmile herşeyi de unuttum zaten
işte geldim burdayımmmmmmŞenizŞenizinşallah onlarda gecer güzelim
dora nerdesin sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bağlantımda değilde sorun asiciğim modemdeymiş galiba. format eklendi ama ara ara yine girilmiyor.. bahaneye gelince dün sabah ilk işim buraya gelip yazmaktı ama çok uğraştımmm. hatta pc alışakalsın diye açık bıraktım. sonra bir tel misafir daha sonrada kapatıp kalktım. akşamda bir baktım giriliyor ama evde bişey kalmamıştı market gördükkkkeyvahedigeldismiledora bağlantısında sorun olduğunu söylemişti. bir geliyor bir gidiyor demişti. ama bahane de olabilir tabii kii kaydirigubbakcemile3
valla vardır kesin baglantıda ama bana az da bahane imiş gibi geliyor ya neyse :) aman aramızda kalsın :))))))))))
jujum bne yusuf kalkavanda gircem orası daha içtemiymiş neymiş bilmiyoeum ki:)
asicim valla bende özledim canm ya laf yetiştirememyi
hadi bakalım artık verekte bitsin şu kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?