canım oğleymiş ama ben bugun sabah domates salatalık yedim
öğlende türlü yaptım yağsız tuzsuz sadece baharatlı sadece domates salatalıkla geçmiyo ya
akşamada aynısı yapıcam
sonuçta nettenn de araştırdım istediğiniz sebzeyi yiyebilirsiniz diyo
o şekilde bi bilgi göremedim hiç
bende bu şekilde yapmış oldum bakalım sonuçlarını görücez
canım oğleymiş ama ben bugun sabah domates salatalık yedim
öğlende türlü yaptım yağsız tuzsuz sadece baharatlı sadece domates salatalıkla geçmiyo ya
akşamada aynısı yapıcam
sonuçta nettenn de araştırdım istediğiniz sebzeyi yiyebilirsiniz diyo
o şekilde bi bilgi göremedim hiç
bende bu şekilde yapmış oldum bakalım sonuçlarını görücez
ikracim.ben bugun basladim patates yemege,fakat benim patatesler cok kücük.nasil anlatayayim,hemince kabuklu hem kücük.2 tane sabah yedim doymadim.kendimi yesilcay icerek bastirdim.saonra saat 15.00 gibi 1 tane yedim ama,nasiiil acim anlatamam,midemden sesler falan geliyo,o kadar kücükmüs benim patates.u arada kütüphanedeyim ders calisiyorum,yanimda getirmistim patatesi.
sonra doymadigim icin gittim 1 tane activia sivi icecegini aldim,yogurt gibi ama daha sivisi ve daha light olani.aksam eve gidince daha fazla patates haslayacagim.
bide yarin benimde sebze gunum.
bende sabah salatalik domates yiyip,daha sonra salata yemegi planliyorum.yoksa butun gun salatalik yiyemem ben.
slm kızlar.
ikracığım sana kolay gelsin canım. yavrucağı memeden kesiyormuşun.
bende oğlumu 2 yaşında ucuna baharat sürekten kesmiştim. çocuk o gün bu gün sucuk baharatını sevmezza.s
modacığım patatest mideyi çabuk kıyan bir besindir canım. o an doyurur ama sonrasında açlıktan ölüyormuş gibi olursun.
belki yanında yoğurt yada ayran içersen daha tok tutabilir.
benim bu akşamki menüm balık
öğleye çoka bir höşmerim ve yarım dilim üzerine lor peynir yedim. bayağ birde eğzerszi yaptım. ebru takımı bıraktığına göre resmi olarak bir başka lidere ihtiyacımız var demektir.
bu işi yapabilecek bir babayiğit aranıyorrrropuyorumnanaktan asiiiiiiii asiiiiiiiiiii:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ikracım canm benim sagolasın ama
inan diyet yapamıyorum iki gün tamam diyorum üçüncü gün allak bullak olyuroum nevrim dönüyor ben benden geciveriyorum bir türlü adapte olmaadım bazen elimdeolan sebeplerden bazen elimde olmyanlardan canm
ama ben buralardayım merak etme sne yeni birilerini alırız dahada şenlendirmeye calışrıız burayı ben sadece listede olmam uygun zmanda da giretrim listey yenidne ben yine dikkat etmeye devam ederim ama salarsam gidiyorum çünki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?