soylemeden geçemiyeceğim dün kumaş pantolumu giydim beli büyük geliyo öyle sevindim ki
sonra ablama gittik herkes ablam abim yengem bayağı zayıfladığımı soylediler
daha bi motive olup geldim inşallah şu diyetten pes etmem
Ya canım valla senin ev tekke gibi...Yazık sana ya,Asicim haklı bence de,biraz dur de artık,ertele yada müsait olmadığını söyle,neden hep size geliyorlar ki,siz gitmiyorsunuz.Ne zaman yazsan hep misafir...Tabii ki ayrılmak senin vereceğin karar ama buradan ayrılmak senin sorununu çözmez ki...Yine de saygı duyuyorum kararına...:gitme:merhaba kızlar
sabah geldim ama yazamadım yazacak fırsatı bulamadım ki
artık dayanamıyorum ben anlatmak tan usandım sizde dinlemekten biliyorum
çok özür dileyerek aranızdan ayrılıyorum
sizin yanınızdayım yine ama diyet falanyapamıyorum ben kzılar boşu boşuna yer işgal etmeyecegim
bu arada zümrütüanka ile konuşltum msn den saglık problemleri nüksettmiş onuda bir sürü bişiler var ya :S oda ayrılacak bildidğim kadarı ile
ksuura bakmayın kızlar
ben her daim yanınzdayım merak etmeyin ama artık lisetede degilim
en kısa zamnda bir lider seçin siz
ben yardımcı olcm elimden geldiği kadar
cok üzgünüm çok yorgunum bitiğimmmmm
Sorma doracım bende telefon konusunda dertliyim.Oğlum birkaç ay önce telefon almıştı,bu arada benim tel sizlere ömür,bizimki anne bana yeni alalım bunu sen al dedi daha taksiti yeni bitmiş,neyse kıyamadım,ona yeni aldık ama ben hala telefonu çözemedim.Yaşlandım galiba artık...:roflol:kızlar bir cep teli aldım ama hiççç içime yatmadı. öğreniyim diye giriyorum oralarda bile kontör gidiyor yeni adıyla kuruşş. birde ben sürgülü kapaklı istemiştim nasıl olduysa açma kapama kapaklı oldu:1no2:
karman çorman bişi yaniiii.ohaoldumsmile iki gündür öğrenmiye çabalıyorum ama nafilee:roflol::roflol:
benim önceki telim normalll düz bişiydi. kullanımıda çok rahattı tabiii:çok üzgünüm:
mrb kızlara.s.
Ebrucum yazını okudm az önce valla okuyumca bile yoruldum canım,Allah kolaylık versin...kararına saygı duyuyorum,bu defa bişey demicem çünkü biliyorum ii ce strese gireceksin yerimseniben
ben de anca vakit bulabildim girmeye...
tahlil sonuçlarımızı götürdük anestezi uzmanına,o da onayladı...bu ayın 20 sinde yatışımız olucak..2-3 gün içerisinde ameliyatınız olur dediler,hayırlısı inşallah..
ameliyat gününe kadar bi göz 6-7 saat kapalı olması gerekiyor o yüzden oğlumla uğraşıyorum sürekli...çıkarmaması için oyalamaca yapıyoruz...bazen bilgisayarda oyun oynatıyorum falan...daha önceleride kapatma yapıyorduk fakat 1 saatti...7 saat olunca dayanamıyor çocuk...
yeme düzenim yok...yok derken önüme geleni yiyiyorum anlamında değil..mesela bugün kahvaltımı yapmadım..öğlen 5-6 çilek,1 kase arpa şehriye çorbası,2 dilim ekmek yedim...genede dikkat ediyorum,zararlı şeyler yemiyorum...
ikracim ben bugun baslayamadim,evde balik vardi,onu yaptim yoksa bozulocakti.ama yarin basliyorum insallah,yani Allah kismet ederse.
yarin kutuphanede olacagim,yanimada patates haslayip alicam,hadi bakalim hayirli,
bu kilolar yüzünden depresyona giricem,cok canim sIkILlyo bu konuya.2 hafta esimin akrabasinin nisani var.en az 2 kilo verip gitmek istiyorum,inanin kiyafetler olmuyo,resmen kollarim tombik tombik,gömleklere sigamiyorum.
ikracim sen nasil yedin tum gun,en son kacta yedin,bide aciktin mi?
öptüm hepnizi sekerler,
belki yarin okuldan baglanirim
ebrucum üzüldüm cikma karari aldigina ama,sende cok yogunsun,umarim bu yogunluk en kisa zamanda biterde,hep beraber kilo veririz
günaydın kızlar
ben kendime çok kızıyorum. çok gevşettim son günlerde. ipin ucu kaçtı desem yeri var kaydirigubbakcemile
ama halimden memnun değilim tabii ki. hala kilo vermeye çok istekliyim. ikraacım senin sonuçlarını bekliyorum. eğer iyi bir sonuç alırsan mutlaka yapmaya kararlıyım. 2 kilo bile olsa yeter 5 te gözüm yok delikafadulden tek düşündüğüm geri alırsam diye :1ninca:
leylacım rabbim şifalar versin. hayırlısıyla atlatın ameliyatı inşallah :1hug:
asicim benimde 5 te gözüm yok canım bende 3 versem yeter diyorum yada şöyle 70li sayıları görsem hiç fena olmaz aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?