bu konuda sana katılıyorum liste dışına çıkmak demek durumun iice vahimleşmesi demek....kaydirigubbakcemilelisteden çıkmanın sana kazandıracağı birşey var mı ebrucum. eminim ki daha da salacaksın kendini Çok üzgünüm çoook
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu konuda sana katılıyorum liste dışına çıkmak demek durumun iice vahimleşmesi demek....kaydirigubbakcemilelisteden çıkmanın sana kazandıracağı birşey var mı ebrucum. eminim ki daha da salacaksın kendini Çok üzgünüm çoook
samanyolu canım ben gerçekten kilolarımda kurtulmak istiyorum
daha öncede çok denedim ama olmadı
burda sizlerle çok motive oluyorum
hernekdar paylaşım az olsada bende başka topiklere bakıyorum
başaranların oykusunu okuyorum bende yapabilirim deyip kendi kendimi
motive etmeye çalışıyorum şimdi bile 1 ayda 5 kiloya yakın verince daha bi azimlendim
bakalım şu diyettende anlımın akıyla çıkabilirsem süper olucak
saol canım göğüslerimde ağrı var süt doldular bakalım nasıl çözüm bulucam
kıyamıyorum hemde nasıl öğlen gittim anne meme öğğ öğğğ dimi diyo
canım ya evet kızım dedim hiç istemedi bakalım gecemiz nasıl geçecek
İkracım diyetinin sonucunu merakla bekliyorum,bakalım ne kadar gidecek...kızını sütten kesiyormuşsun gerçekten zor bir süreç hem senin hem onun için.Kıyamam ben ona ya..2 yaşına yakın sanırım di mi...Senin göğüslerin de çok ağrır şimdi,onlara ne çözüm olacak..Benim sütüm ikisinde de kendiliğinden kesilmişti,o nedenle bıraktırma gibi sorunum olmadı...opuyorumnanaktan
Aday belİrleyİn oylamaya sunun bence... Lİder konusunda... Lİder Önemlİ bİr konum...
jujucum sen ol canım tecrübelisinde hem senide daha şevklendirir belki bilmiyorumkismile
canım diyetin sonucunu bende merakla bekliyorum memeden ayırmak gerçekten çok zor özellikle benim için o güzel duygudan mahrum kalmak ayrı göğüslerim şişmesi sancısı soğuk kompleks yapıyorum sürekli olmadı doktota gidicem 2 yaşına geliyoruz 23 günümüz kaldı bide gece uykularımız meme yüzünde yok yapışık ikiz gibiyiz çok emmek istiyo kızım biraz bocalasada dün daha az kalktı az dediysem 8 defa ağladı biraz ama yattı o alıştı sanırım :gitme::gitme::gitme:
cevap yazmadan cıkmak ne canm ya burdayım ama başka yerlere takıldım bu arada arkadaşım geldi gitti kusura bakma nolurrrrrrrr
canm benim takıma bir faydam yok kendime de yok bugünlerde biliyosunuz işte
ama sadece listeden ayrılcam ben elimden geldiğince yine burda olcam ve dikkat edecegim canm cım
Ya gerçekten bir dr a danış ikracım süt birikipte sorun yapmasın sonra...Aslında emmeyi bırakma zamanı gelmiş bizim prensesin,ama onun için de zor ya...Hemde emzirmek dünyanın en güzel duygusu....Alışır bence kısa zamanda ama sen kendini ihmal etme....kaydirigubbakcemile5
tamam ebrucum. sen diyeti bırakma da hazır yaz yaklaşırken kaydirigubbakcemile
bugün kendime çok kızıyorum arkadaşlar. iyice kendimi saldığımı düşünüyorum. hiç bakmıyorum artık kendime. saçlarımla bile uğraşmıyorum sabahları. toplayıp çıkıyorum hemen. öncelikle bunu değiştirmeyi düşünüyorum artık ve kilo işini de en kısa zamanda bitirmek istiyorum. ben de kendini seven bakımlı bir kadın olacağım. giyim konusunda da öyle. kendime birşey yakıştıramıyorum ve hiç kıyafet alasım yok mafoldumben bunları bugün gözden geçirdim ve daha da dikkat etmeye karar verdim ohaoldumsmile
asicim bi kere saldın mı kendini zaten gidiyo herşeyi koyveriyosun ben önce kendim için zayıflayacağım ya bekarken okadar bakardımki kendime fonsuz makyajsız dışarıya asla çıkmazdım kızım olana kadar yine oylydi ama doğumdan sonra herşey değişti hem bebekle uğraş çok yanlızdım sonra antalyadan buraya taşındık çalışmaya başladım bi türlü toparlanamadım ama şimdi kilolarımı verdim mi kimse beni tutamaz eski esra geri dönüyor çok kararlıyım inşallah içimdeki olan istek geçmez