kızlarr benn geldimm amaa nasıl geldimm bakınn 2 canlıı olarakk geldimmmm
günaydın kızlar. sabah beri nete girmeye çalışıyorum ama bir türlü olmadı sorun oluşuyor.
dün akşam yazmıştım. ben 71 e inmişim hatta biraz dagha inmişim ama o kalanda haftaya kalsın:roflol::roflol:
şu anki kilom 71 yaniiiiiiiiii:dance:
asiciğim senide tebrik ederim canım.
bu gün 2 dilim etimek üzerine lor sürdüm ve onu yedim.
birazdan ara öğün yapacağım.
görümüm aruyoyor yenge çok sağol senin kekik çayı sayesinde 1 kilo vermişim diyeboshayallersmile
bende artık düzenli içiyorum hiç bozmadan:teytey:
Ayy canım çok sevindim,Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin.İnşallah oğlun olur...opuyorumnanaktankızlarr benn geldimm amaa nasıl geldimm bakınn 2 canlıı olarakk geldimmmm
Ay kıyamam ben ona yavrum, ne kadar huzursuzdur kimbilir...canım inşaallah ameliyatı çok iyi geçerde,bu sıkıntılı günleri unutursunuz....opuyorumnanaktankızlar dün giremedim üzgünüm...
bütün gün hastanedeydik...doktor tekrar bi muayeneden sonra ameliyat gününü verdi...nasipse Nisanın 20 sinde ameliyat günümüz var...verdiğim kalemle kolundan kan aldıkları yere çarpı işareti koymuş...neymiş buradan kan almak yasak dicekmiş :)hem gülüyorum hem üzülüyorum,endişeliyim...göz ameliyatı için basit diyolar ama bi anne için hepsi zor...
ebrulum bugun tarıldım kilom dunkunden dha düşüktü
çok sevindim sabah sabah ama soylemiyeceğim doracım gibi oda haftaya kalsın zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?