hoşbulduk şeker..herbişeyi yazıcam hiç merak yapma canımcımkaydirigubbakcemile5EEE o zaman hoşgeldin Akrep diyebilirim.a.s...Bak çok azimli ol bizi de hareketlendir olur muı...Kaç kilo vermen gerekiyor....
çok sağol şekerim benim...Şenizbi monti kaçagı yakaladım ...kaydirigubbakcemilesırnaşık şeyŞeniz
nasılsın saman yolum .....
akrebim 2. takımamı giriyorsun hadi hayırlı olsun ....a.s.
hoşbulduk şekerim..inşallah hepimiz için olsun canımyerimsenibenakrep hoşgeldin çok azimli ol ki özellikle ebruyu hareketlindirmemiz lazım
hiç sorma canım epey şiştim ben
sağol akrepcim
kaç kilo oldun bakalım
hoşbulduk şekerim..oooooooooooooooooo eski kırıklar toplandık desene sende geldin demek akrebim hoş geldin....
hıııııııııııııı sorma ne utanç verici durum hem 62 ile mezun ol hem 74 le geri gel ayıp bana dimi,...
kızlar dün giremedim üzgünüm...
bütün gün hastanedeydik...doktor tekrar bi muayeneden sonra ameliyat gününü verdi...nasipse Nisanın 20 sinde ameliyat günümüz var...bugünde ameliyat öncesi yapılması gereken kan testi,akciğer filmi,ekg vardı onları yaptırdık...yarın sonuçları almaya gideceğim,Cuma günüde sonuçları doktorumuza götürücez sonra bizi anestezi polikliniğine sevk edecekmiş....dükkan işlerimden kalan vaktimle buraya bakıyordum ama şimdi bu işleri halletmem gerek...yeme düzenim çok bozuldu bu hafta...mesela bugün 1-2 ye kadar hiç bişey yemedim sonra 1 tane poğaça yedim,az öncede 2-3 patlamış mısır...fena afalladım...doktor 2. ameliyatta gerekebilir dedi,hayırlısı artık...vakit buldukça oğlumla konuşup onu ameliyata hazırlamaya çalışıyorum,korkuyla ameliyata girmesini istemiyorum.hastanede beklerken kalemi defteri vardı elinde..daha önce kan testi yaptırmamız gerekmişti,7-8 ay önce...koldan kan almanın tadına bakmıştı yani :) bugün verdiğim kalemle kolundan kan aldıkları yere çarpı işareti koymuş...neymiş buradan kan almak yasak dicekmiş :)hem gülüyorum hem üzülüyorum,endişeliyim...göz ameliyatı için basit diyolar ama bi anne için hepsi zor...
kızlar ben geldim. akrep hoş gelmişin. sefalar getirmişinŞeniz
yürü yürü bacaklarım durdu.
ordaki ikramlardan yine yemedim:teytey:
eve gelince bir çay yanında 4 köfte ve bolca acı biber közlemesi 1 dilimde k. ekmeği yedim. 1 çatalda balık kızartmasından aldım.
şimdide biraz dinleneyim akşam yemeğine kalkacağım
teşekkür ederimasi_bulut
tebessum77
sanırım aramıza yeni katıldın hoş geldin ve iyi kilo vermeler................
yok canım olurmutebessüm hg canm senlede ilgilenemedim bir türlü
sende ben nereye geldim ya kimse bişi yazmıyor diyorsundur şimdi :)
çok sağol canım inşallah dönerim eski kiloma valla sıkıldım artık bu kilodancanım dualarım seninle,iyi haberlerini bekliyoruz....
Allah bağışlasın canım,kızın çok tatlı...Yine eski kilona geri döneceğine inanıyorum,çok azimlisin...Hamilelikte çok kilo aldın herhalde di mi...kaydirigubbakcemile5
kızlar dün giremedim üzgünüm...
bütün gün hastanedeydik...doktor tekrar bi muayeneden sonra ameliyat gününü verdi...nasipse Nisanın 20 sinde ameliyat günümüz var...bugünde ameliyat öncesi yapılması gereken kan testi,akciğer filmi,ekg vardı onları yaptırdık...yarın sonuçları almaya gideceğim,Cuma günüde sonuçları doktorumuza götürücez sonra bizi anestezi polikliniğine sevk edecekmiş....dükkan işlerimden kalan vaktimle buraya bakıyordum ama şimdi bu işleri halletmem gerek...yeme düzenim çok bozuldu bu hafta...mesela bugün 1-2 ye kadar hiç bişey yemedim sonra 1 tane poğaça yedim,az öncede 2-3 patlamış mısır...fena afalladım...doktor 2. ameliyatta gerekebilir dedi,hayırlısı artık...vakit buldukça oğlumla konuşup onu ameliyata hazırlamaya çalışıyorum,korkuyla ameliyata girmesini istemiyorum.hastanede beklerken kalemi defteri vardı elinde..daha önce kan testi yaptırmamız gerekmişti,7-8 ay önce...koldan kan almanın tadına bakmıştı yani :) bugün verdiğim kalemle kolundan kan aldıkları yere çarpı işareti koymuş...neymiş buradan kan almak yasak dicekmiş :)hem gülüyorum hem üzülüyorum,endişeliyim...göz ameliyatı için basit diyolar ama bi anne için hepsi zor...
dogru söyliyorsunda doracım bizim ev 68 m2 oldugu için dibimde yiyo bütün yemekleri,bide yemeklerin kokusu bütün eve doluyo,bide balkon mutfakta oldugu için nasıl olucak.ama o yerken ben birşeyleri temizleyebilirim.o olur işte.teşekkürler doracımcanım sende kocişine yap at kendini balkona cama. o yiyinceye kadar uzaklaş oralardan düşün o nun yedikleri sadece sana kilo yapacakbaşka bir kar sağlamayacak:sm_cool:
modacım doranın dediğini uygula. eşine hazırla senin işin çıksın kaydirigubbakcemile3
ikraacım sen de azıcık gevşeme görüyorum. önceden browni yemezdin sen lülülülülülü
ben diyete yeni başladığımda eşim aldı o browniden. ama ben küçük bir ısırık dışında yemedim. gerçi sen benden iyi kilo verdin ama :roflol:
günaydın kızlar
tebessüm hoşgeldin. ama daha sık uğramaya çalış canım. daha iyi motive olursun...
kilo bildirimi yarın. saat 11 e kadar bildirimini yapmak zorundasın. buraya ve ebrulumun profiline yazarsan arada kaynayıp gitmez canım
dün ne yedim
sabah 4 fındık + 2 badem
ufak galetalardan sanırım 10 tane falan
öğlen pide + meyve suyu
ara 1 ayran
akşam 3/4 tabak çorba + yarım tabak nohut + 1 kaşık yoğurt + 1 bardak cola
çayın yanında da bir avuç kadar kuruyemiş
100 kere ip atladım
ama erkenden uyumuşum eritemeden kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?