selam hatunlar ya takima da yazdim ama yolur ya boyle darginliklar gerginlikler olmasin aramizda sonucta hep bir amac ve sohbet icin buradayiz sende uzulme ebrulum daha fazla eminim berryninde akli karismistir ondan boyle olmustur sikma sen o guzel canini emi.. Hem bak sinir strese girip cok yemek yeme sonucta biz birinci olamazsak siz olmalisiniz neticede kardesik diil mi
kızz ne 3-5 kilo fazlası 96 kiloyum 1,60 boy istanbuldan katılıyorum :))
1 aydır diyetteyim 4 kilo verdim.tek başına kilo vermekte zor oluyo yaa.aranıza katılırsam biraz daha hevesli olurum.
etli butlu beyaaaalın alkanı lütfen benim siklete yakın sayılırr kendi sikletimde üye istiyom bennnnnn
Leylişş turp otu ne kız,bizim bildiğimiz turptan farklı bişeymi bu:S Egenin otları zaten miss.Zeytinyağıyla başkada yemek arama.Burda herşey hormonlu
Off nasıl Çanakkaleyi özledim var ya kordon boyunda yürümeye çıkardık amacınız çokk temiz zayıflayacazzgüzelce yorulur gelirdik ama dondurmamızı da yerdik ne anladıysam o işten dimi..
Anılarrr simdi gözümde canlandılarr offfizinde gitsem dönmek istemeyecem sonra.Hemencecik aleste 70 kiloda 60 yapmam lazımm
71.100 Olmuşum bu arada:))))) ama sabah bildirim yapamadım maaleseftam tamına 1 kilo yaniii
:kedi::kedi::kedi:off dora alemsin yaaa :roflol: :roflol: :roflol:
valla gülmekten yazamıyorum :roflol: :roflol: :roflol:
ahanda bütün moralim düzeldi lülülülülülü
demek gestapo dediğimiz ebuş suçsuzmuş :1ninca: dora saman altından su yürütmüş kaydirigubbakcemile3 kötü kararları alan ebruymuş gibi duruyordu bu mesaja kadar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızz ne 3-5 kilo fazlası 96 kiloyum 1,60 boy istanbuldan katılıyorum :))
1 aydır diyetteyim 4 kilo verdim.tek başına kilo vermekte zor oluyo yaa.aranıza katılırsam biraz daha hevesli olurum.
kızlaaarrrr kardeş takım birinciiiiiii
biz de ikinciiiiii olmuşuuuuzzzz tebrikleeeeeerrrr:lepi:
:kedi::kedi::kedi:
ayy yok ben sadece kıl kuyruk gibi karışıyommmmmm
getapoluk ona güzel yakışıyo. bana kalsa nasrettin hoca misali sende haklısın sende haklısın der biryere varamayız:roflol::roflol:
ebruuuu sen bu etli sultanı kaçırma derim bennn.
düşünsene orbiş bizi nasıl tetikledi. oysa ona 2 hafta önce yalvarıyorduk gitme diye.. kız solladı geçti bizi. birde iki kişi olunca vallaha kimse tutamaz bizi. hemde orbişede rakip olurdu arkadaşımızzz:jeyyar:
günaydın kızlar
bugün cumartesi kimsecikler gelmez artık bilmiyorumkismile
bugün kendimi çok şiş hissediyorum yine. offf guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?