- 15 Eylül 2007
- 2.104
- 868
- 198
selam hatunlar ya takima da yazdim ama yolur ya boyle darginliklar gerginlikler olmasin aramizda sonucta hep bir amac ve sohbet icin buradayiz sende uzulme ebrulum daha fazla eminim berryninde akli karismistir ondan boyle olmustur sikma sen o guzel canini emi.. Hem bak sinir strese girip cok yemek yeme sonucta biz birinci olamazsak siz olmalisiniz neticede kardesik diil mi
tabi şekercik herşey düzene girer merak etmeyin,geçen haftanında gerginliği vara.s.
ebrucum asicim çok uğraştılar,e bi de diyette olunca ayrı bi gerginlik oluyo insanda..e bi de biz bu işi 2. kez yapmaya başladığımız için kaydirigubbakcemile3 siz bence bu işi cuma günlerine bırakmayın,hafta içinde hesaplama çalışması yapın :jeyyar::1closedeyes:
kızz ne 3-5 kilo fazlası 96 kiloyum 1,60 boy istanbuldan katılıyorum :))
1 aydır diyetteyim 4 kilo verdim.tek başına kilo vermekte zor oluyo yaa.aranıza katılırsam biraz daha hevesli olurum.
hoş geldina.s.senide eritiriz burda merak etme yerimseniben kendim eridimde kaydirigubbakcemile3
etli butlu beyaaa alın alkanı lütfen benim siklete yakın sayılırr kendi sikletimde üye istiyom bennnnnn
:roflol::roflol: