- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çalışan anneler için zor ya ben bakıcı ya vermeden önce evde emziriyorum öğlen gittiğim de bi şekerleme yapıyo gece çok emiyo ama doymuyor ondan dolayı çok sık uyanıyo 1 yaşına kadar idare etsem yine şükredicemasivemai canım benim bebişin emip emmediğini sormuşsun, çalışıyorum , akşam eve gittiğimde oralı bile olmuyor zar zor emiyor , gece 1 ya da 2 kez kalkıp emiyor sadece....
ben alıntından düzenleyip yaptım ama umarım doğrudur(17.2.2015 ) - 8. Gün
2. Takım Spor Yarışması
![]()
Ellssa
cemre cemre
hepbera
L losefar
Paleland
S siyahbeyaz0066
asivemai
günaydınn ben bugün resmi olarak diyetime başlıyorumm![]()
günaydın arkadaşlar dünkü menü mü paylaşayım sizlerle
Sabah
aç karnına 2 bardak su
1 simit--kibrik kutusundan bile küçük peynir--5 adet zeytin
ara
türk kahvesi
öğlen
çeyrek ekmek tost--- çay
akşam
1 porsiyon diyet makarna--- bol yeşillikli salata
ara
neskafe(misafirim vardı mecburen içmek zorundaydım çayı sevmiyor çünkü)
1 muz
Günaydın şeker taneleri;
Sabah : 1 yum, 1 dilim ekmek , 4-5 zeytin, az peynir 1 tane kayısı (reçel)
Ara:Orta kahve
Öğlen :kellogs
Akşam:Ispanak
Öğlen arası 40 dk yürüyüş.
Slm herkese bende burdayım. Dün yediklerimi saymıyım.
3 bardak su 1 nescafe ve akşam bir dilim ekmekle muz yiyebildim sadece. Hasta olduğum için midem kaldırmıyor.
Eve gider gitmez ilacımı içtim. Birde aksine sanırım regl oluyorum. Günümede daha var.
Spor içinde akşam yapıp bildireceğim. Normale dönüyorum yavaş yavaş.
Oğluş çok şükür daha iyi atlatıyoruz sanırım.
teşekkürler canım msana daselam kızlar
hayırlı olsun canım
afiyet olsun umrancım
günaydın losefarcım.afiyet olsun
tekrar geçmiş olsun canım
Cam
Merhaba arkadaşlar zor bir hafta geçirdim. Spor yaptığım günleri oldu ama size yazamadım. Oğluşumu hastaheye yatırdık. Bende çok hastayım. Kaldığım yerden diyetime başladım. Bu hafta listeye gireceğim inşallah.
Tatlım siyahbeyaz günde 20 dk yapıyorum demişti yanlış hatırlamıyorsam ama gelince açıklasın artık..
Ellerine sağlık tatlım ve tebrikler birinci olmuşsun..
Ben üçüncü olmuşum resmen sollamışsınız beni yahuuuuu
Bakalım bu hafta nolucak kim kimi geçicek görceeezz![]()
arkadaşlar listeye dahil edeceksiniz. ben mesajlarınızı takip etmeyeceğim. Tabletten yazıyorum gibi bir şey yazmışsınız sanırım. Tabletten de copy paste yapılabiliyor telefondan da. Listeye eklenmediği sürece görmem ben. Çok sıkıntılı bi durum varsa özel mesaj atarsınız. Ben atılan her postu ve mesajı okumuyorum sonuçta.
Ellssa S siyahbeyaz0066 her gün 20 dk spor yapıyorsa zaten yapıyordur kafadan onu listeye eklemenin mantığı nedir o zaman ? en az 30 dk spor yapılsın ve herkes listeye eklesin. bana bu şekilde bildirmeyin arkadaşlar ben takip etmiyorum her bir postu. listeyi hazırlıyorum, bu yarışta olmak istiyorum diyorsanız sadece takibini yapıp yazacaksınız.
Çok zaruri bir durum varsa özel mesaj atın. olay biraz da formun canlılığınu tutup gün içerisinde rekabet sağlamak ve gaza gelmek rakamları gördükçe. o yüzden günü gününe de sporu düzenli girmeye calısalım. bu bir bildirim değil, YARIŞ. dünki sporum şuydu şeklinde yazınca da karışıklık oluyor.
Canım gün içinde hamur işine yüklenmişsin ve akşam sonrası meyve önermyorum, meyveyi kahvaltında ye..günaydın arkadaşlar dünkü menü mü paylaşayım sizlerle
Sabah
aç karnına 2 bardak su
1 simit--kibrik kutusundan bile küçük peynir--5 adet zeytin
ara
türk kahvesi
öğlen
çeyrek ekmek tost--- çay
akşam
1 porsiyon diyet makarna--- bol yeşillikli salata
ara
neskafe(misafirim vardı mecburen içmek zorundaydım çayı sevmiyor çünkü)
1 muz