- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 133
- 37
Günaydin herkese.
Sabah:1 yum .omlt.9tane zeytin.birkaç parça peynir ve 2 lokma recel.1 dilim ekmk
Ara: 2orta turk kahvesi
Oglen: 1kase kellogs .1 portkl.
Akşam: yogurt kuru,mercimek ve 1 zeytinyagli dolma.
Son gun yine merakla bekliyirum cumayi
Günaydın Kızlar.Evet yarın tartı günü bakalım ne kadar kilo gitmiş çok merak ediyorum. Hafta içi tartılmamak için kendimi zor tuttum ama yarın tartılacağımmmm . Geçen Hafta 1 kilo vereceğim demiştim veeee gerçekten o bir kilo gitmiş mi merak ediyorum. Ayrıcaaaa bu hafta listeye giriyorummmmmm.
Günaydın canım..günaydınlarrrrr
2. resme hayran kaldım beyaaa, gacı nasıl eritmiş göbeğini pöffff2. Takım Spor Yarışması
(12.2.2015) - 4. Gün.
Ellssa
@aydinays
cemre cemre
hepbera
L losefar
Paleland
S siyahbeyaz0066
S siyahbeyaz0066 da yok onu damerak ettim ben
poleleandım özür dilerim ben hergün kendimi ekleyemedim.önemsemediğimi falan düşünme sakın.eger kabul edersen ben hergün 20 dk yürüdüm baska bişey de yapamadım malesef
ayyy canımmm beni merak etmiş.iyiyim canım çok sukurçyalnız yogunluk vardı.hem işde hem evde.malum evin hem erkeği hem hanımıyım ve iki küçük bebek olunca giremedim dün.
Spor yapmışsın sen zaten benden önce de takımdaydın muhakkak özen göstermişsindir. Umarım yarın bir kaç gr bile olsa fark etmiştir.
Yalnız takıma gelip hiç uğramayan arkadaşları listeden sileceğim söylüyorum. Cuma listesi akrep'e kalmış ama ben kaptan olsam almazdım listeye özen göstermeyen arkadaşları :)
biliyorum canım biliyorum ..... geriye dönüp dönüp baktım ama Akrep'i dün yaptığı sporu bulamadım ne kadar yapmıştı dün????L losefar cığım ben takip ediyorum. Takıma girdikten sonra foruma girip buraya uğramayan iki tane arkadaş var. etkin oldukları tarihten bile anlaşılıyor sonuçta. :) haftasonu için bir şey demiyorum ki, pazartesi başladık sonuçta :)
her neyse ben yarım saat spor yaptım. bugün cok yapamam akrepten korktum biraz
menü ise
sabah: ezogelin çorba bol limonlu
öğlen: tavuk şiş ve bulgur pilavı bi tabak
akşam: bişi yok.
biliyorum canım biliyorum ..... geriye dönüp dönüp baktım ama Akrep'i dün yaptığı sporu bulamadım ne kadar yapmıştı dün????
Akşam ye canım tartı için mi kasıyorsun kendini, şekerin tansiyonun falan düşer dikkat et!!!!!!!!
Kaçgündür hiç durmayan bir yağmur var burda, Akdeniz iklimi Karadeniz iklimiyle yer değiştirdi sanırım..
Sabah Kızımı okula bıraktıktan sonra yağmurda olsa yürüyorum diye düz botlarımı giymiştim altı çıktı birininattım yürüyüş parkında aksayarak eve geldim, dün yağmurda iyice ıslanmıştı bugün isyan etti botlar
Olsun botumda gitse yağmuru seviyorum işte harika bir gri kaç gündür hava çoookk romantiikk
ayyy canımmm beni merak etmiş.iyiyim canım çok sukurçyalnız yogunluk vardı.hem işde hem evde.malum evin hem erkeği hem hanımıyım ve iki küçük bebek olunca giremedim dün.
Sabah mesaj yazarken altta görmüştüm ve şu anda altta görünüyor zamanımı yok acaba yazmaya..S siyahbeyaz0066 da yok onu damerak ettim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?