Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın Kızlar. Evet yarın tartı günü bakalım ne kadar kilo gitmiş çok merak ediyorum. Hafta içi tartılmamak için kendimi zor tuttum ama yarın tartılacağımmmm. Geçen Hafta 1 kilo vereceğim demiştim veeee gerçekten o bir kilo gitmiş mi merak ediyorum. Ayrıcaaaa bu hafta listeye giriyorummmmmm.
 

olacakk olacakkk...rekor kıracaz bu hafta

kesin gitmiştir cemrecim...
 
Yeni gelen arkadaşlardan cemre cemre ve hepbera güzel gitti bu hafta diğer 2 arkadaşmıydı birmiydi, unutturdular bile adlarını..
 
Kaçgündür hiç durmayan bir yağmur var burda, Akdeniz iklimi Karadeniz iklimiyle yer değiştirdi sanırım..
Sabah Kızımı okula bıraktıktan sonra yağmurda olsa yürüyorum diye düz botlarımı giymiştim altı çıktı birinin attım yürüyüş parkında aksayarak eve geldim, dün yağmurda iyice ıslanmıştı bugün isyan etti botlar
Olsun botumda gitse yağmuru seviyorum işte harika bir gri kaç gündür hava çoookk romantiikk
 
***2.TAKIM 399. ETAP*** ETAP DOKUZUNCUSU

akrep33 ( 58,4 / 58,4 / 0 / 0,0%) Sabit

siyahbeyaz006( 69.2 / / / %) Bildirimde bulunmadı
losefar( 68,4 /68,8 /-0,4 / -%0,58)
Paleland(
88,8 /88.2 / 0.6 / 0.68 %)
hedef52 (65,8 / / / % )İzne ayrıldı

2.Takım Ortalaması: -0,02%



Geçen hafta listemiz hiç iç açıcı değil, bu hafta ilk üçe girmeliyiz mutlaka ki bu aldığımız notalar silinsin cezaya düşmeyelim...
 
geleliim diyetime gayet iyi gidiyor pazartesi gün ki şoktan sonra bugün eski kiloma döndüm sayılır.bugün dikkat ettik mi tamam dır.yarın + da degilim inşallah..pazartesi yüzüm gözüm nasıl şişip 73.5 cıktıysam bugun beni görenler yüzün incelmiş dedi.
 
poleleandım özür dilerim ben hergün kendimi ekleyemedim.önemsemediğimi falan düşünme sakın.eger kabul edersen ben hergün 20 dk yürüdüm baska bişey de yapamadım malesef

Spor yapmışsın sen zaten benden önce de takımdaydın muhakkak özen göstermişsindir. Umarım yarın bir kaç gr bile olsa fark etmiştir.

Yalnız takıma gelip hiç uğramayan arkadaşları listeden sileceğim söylüyorum. Cuma listesi akrep'e kalmış ama ben kaptan olsam almazdım listeye özen göstermeyen arkadaşları :)
 
ayyy canımmm beni merak etmiş.iyiyim canım çok sukurçyalnız yogunluk vardı.hem işde hem evde.malum evin hem erkeği hem hanımıyım ve iki küçük bebek olunca giremedim dün.

Allah kolaylık versin canım, işin zormuş çocuklar hele durmadan ilgi istiyor..


Bazen insan uygun ortam bulamıyor girmek için ama arada kendimizi hatırlatmamızda fayda var, mesela hafta sonları buralar çokkk sessiz oluyor, hem cuma tartısının rehaveti hem de hafta sonu yoğunluğu.
 
L losefar cığım ben takip ediyorum. Takıma girdikten sonra foruma girip buraya uğramayan iki tane arkadaş var. etkin oldukları tarihten bile anlaşılıyor sonuçta. :) haftasonu için bir şey demiyorum ki, pazartesi başladık sonuçta :)

her neyse ben yarım saat spor yaptım. bugün cok yapamam akrepten korktum biraz

menü ise

sabah: ezogelin çorba bol limonlu
öğlen: tavuk şiş ve bulgur pilavı bi tabak
akşam: bişi yok.
 
biliyorum canım biliyorum ..... geriye dönüp dönüp baktım ama Akrep'i dün yaptığı sporu bulamadım ne kadar yapmıştı dün????
Akşam ye canım tartı için mi kasıyorsun kendini, şekerin tansiyonun falan düşer dikkat et!!!!!!!!
 

akrep 130 dk yapmıştı ya bi ya yok midem bulanıyor gibi biraz zaten öğle yemeğimi geç yedim ve yemekten iki saat sonra spor yapıyorum canım. geç yemek yemek istemiyorum , yani altıdan sonra zaten o yüzden yemek düşünmüyorum. zaten dünki keklerin acısı daha çıkmamış . yemeseydim iyidi valla tartıda gitmemiş hala çünkü.
 

hahhaaaa...alışveriş zamanı gelmiş akrepcim.

ayyy canımmm beni merak etmiş.iyiyim canım çok sukurçyalnız yogunluk vardı.hem işde hem evde.malum evin hem erkeği hem hanımıyım ve iki küçük bebek olunca giremedim dün.

kolay gelsin canım.iki bebek zor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…