• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hahhaaaa...alışveriş zamanı gelmiş akrepcim.

kolay gelsin canım.iki bebek zor.
sagolasın artık biraz daha büyüdüler aslında ama dil alışkanlığı bi de hala bebekler işte gözümde.her bişeylerini b en yaptırıyorum.biri 3.5 yasınd adiğeri 2 yasında teyzesi büyüdüler artık da ben kabullenmadım galiba.

dün yedikklerim
sabah omlet 2 zeytin
ara 2 küçük köfte
öğle tavuk şinitsel salata 4-5 patates kızartması,2 çatal tatlı(arkadas hatrına karbonhidrat alımı oldu)
aksam yarım somon

boll su.2 fincan bitki çayı.
20 dk yürüyüş. 14 sayfa nar ağacı

2. Takım Spor Yarışması
(12.2.2015) - 4. Gün.

lta_rel__quotnofollow_quot_target__quot_blank_quot_-6.jpg

@akrep33
aydinays aydinays
cemre cemre cemre cemre
hepbera hepbera
L losefar L losefar [/B][/B][/I]
S siyahbeyaz0066 [/user]

Kizzzzzz bu ustteki sarisin kizin fotosu ne boyle acinca soka girdim.tamda iki isirik canga 4 adet hosbes yemisken kalkip ziplayasim geldi.keske yemeden gorseydim.rejimim bu hafta iyi gitti cok sukur yarin en az 500 gr. eksi cikicam İnsaallah ama malesef bendeki tek hareket ev isleri.ona bile zor halim kaliyo.ama az yiyorum cok sukur.
Gelelim menuye
sabah peynir 7 zeytin bir dilim ekmek yarim portakal iki catal yumurta
oglen bulgur pilavi bir kase yogurt
Ara nescafe
aksam bir kase corba bir kase ispanak yogurt
4 hosbes gofret biraz eti canga
birazdan hibiskus cayimi icicem

Kizzzzzz bu ustteki sarisin kizin fotosu ne boyle acinca soka girdim.tamda iki isirik canga 4 adet hosbes yemisken kalkip ziplayasim geldi.keske yemeden gorseydim.rejimim bu hafta iyi gitti cok sukur yarin en az 500 gr. eksi cikicam İnsaallah ama malesef bendeki tek hareket ev isleri.ona bile zor halim kaliyo.ama az yiyorum cok sukur.
Gelelim menuye
sabah peynir 7 zeytin bir dilim ekmek yarim portakal iki catal yumurta
oglen bulgur pilavi bir kase yogurt
Ara nescafe
aksam bir kase corba bir kase ispanak yogurt
4 hosbes gofret biraz eti canga
birazdan hibiskus cayimi icicem

:D kadın taş olmuş yani yapacak bir şey yok. ben de iştahımı kaçırıyorum kendisine bakarak :D iyi iyi 500 gr cok güzel. umarım güzel çıkar yarın.

Aksam iş yemegi tarzi bir yemege gittim.çok kötu fena nasil snlatsam.mezeler.pasturma sucuk ana yemek vsvs.eve geldigimden beri trombolinin tepesindeyim canim çikti yaaaaaa.gitmeden once de yogurt kürünü uygulsmiştim.tok falan tutmadi offff offf offff

Nasil yapacagiz??? Kopyala yapistir mi,bunu cepten yapamiyorum ben tarif et canim.yaptigimiz sporu direk mi yazalim.yönlendirmeye ihtiyacim var kendi adima canim.

Güzelim copy paste et fotoğrafı bile kopyalıyor içerisinde. Alıntı olunca senin listeni tekrar alıp yazamıyorum üzerine bir şey canım. Ya da alıntılayınca orada quate mi ne yazıyor kod falan var onları sileceksin. İkisinden birisi :)

Aksam iş yemegi tarzi bir yemege gittim.çok kötu fena nasil snlatsam.mezeler.pasturma sucuk ana yemek vsvs.eve geldigimden beri trombolinin tepesindeyim canim çikti yaaaaaa.gitmeden once de yogurt kürünü uygulsmiştim.tok falan tutmadi offff offf offff

Tam tartıdan önce.. Bana da geçtiğimiz haftalarda olmuştu . Umarım cok çıkmaz yarın ya:/ nazarı olur umarım yarın artı ya da sabit çıkmasın da kimse :D

Back
X