Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

offf offf..en hareketli zamanları..bol bol oyun isterler senden

cuma öncesi çok kötü olmuş ama bugünkü sonucun güzel...

günaydın kızlarrr...
herkes ne güzel kilo vermiş....tebrikler cemre..tebrikler losefar
teşekkür ederim, sen de vermişsin ne güzel.Birkaç haftadır yüzüm gülmüyordu gr gr gidiyordu, sabit oluyordu , geçen hafta da almıştım ama pes etmedim, umarım herkes hedef kilosuna ulaşır....

Menüm:
Sabah: 1 dilim ekmk, 5-6 zeytin, birkaç parça peynir, 2 lokma bal
Ara rta kahve bir avuç leblebi.

Öğlen:1 kase kellogs

Akşam:Mercimek çorb.1 kase ve köfte (4 adet) ve salata.

Bugün öğlen 40 dk. yürüyüp 15-20 dk da yan simitler için hareket yapacağım ,sanki bacaklarım ve üst kısmım zayıflıyor da simit duruyormuş gibi hissediyorum

***2.TAKIM 400. ETAP***

akrep33 ( 58,4 / / / %)

siyahbeyaz006( 69.2 / / / %) Bildirimde bulunmadı
losefar( 68,8 /67,4 /1,4 / 2,04 %)
Paleland(
88.2 / / / %)

hepbera (67,1/66,2/0,9 /1,34% )
cemre cemre (68/67 /1,0/ 1,47% )

2.Takım Ortalaması:

losefar 100 ile çarmadığın için 0,2 çıkmış) hiç bu kadar kilo vermeye 0,2 olur mu
cemre kilo bildirimi yaptığın için bildirimini ekledim ama devamsızlık durumun nasıldı bilmiyorum,kaptan listeye alacağını söylemediyse umut vermiş olmiyim.
hepbera 13.takımda son kilon 67,1 mi ona bi bakıp gheleyim

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben bu hafta çok kötü bir hafta geçirdim. Çocuğum hastahanede yattı iki gün. eşim çocuk hastalıktan kurtulamadı. Ne buraya gelebildim ne spor yapabildim. Diette yapamadım malesef. Bu sabah tartıldım 66.400 gram çıktım. Ödem ve Tuvalet sorunumda var.

***2.TAKIM 400. ETAP***

akrep33 ( 58,4 / / / %)

siyahbeyaz006( 69.2 / / / %) Bildirimde bulunmadı
losefar( 68,8 /67,4 /1,4 / 2,04 %)
Paleland(
88.2 / / / %)
hepbera (67,1/66,2/0,9 /1,34% )13.takımdan geçiş yaptı.
cemre cemre (68/67 /1,0/ 1,47% )yeni üye,başlangıçtarihi: ,başlangıç kilosu:, hedefi:

2.Takım Ortalaması:

geçmiş olsun , hastalık olunca diyet falan olmaz zaten,şimdi sıkıntı yoktur umarım.

ben de son dönem 64,2 ye düşüp 68,5e çıktım. gene dün 66,3ü gördüm ,bu sabah 67,1.
-67 arasında can çekişiyorum.

Daha tam düzelmediler. Birde ben işten izin alamayınca uykusuz uykusuz savaş veriyorum.

Benim hızırım yetişmiş maaşAllah canım benim yaa
Ya kızlar ben bugün listeyi unuttum inanabiliyormusunuz şoktayım şu an.. Sabah kalktım tartıldım kızı okula bırakıp geldikten sonra ev temizliğine giriştim, eşim gelmeden bitsn diye, o uyuyor diye çalıştıramıyorum süpürgeyi, sanırım içimden çıkan temizlik canavarı her bi şeyi unutturdu az önce dolma yapıcam diye malzemeleri çıkarırken tezgaha gelen cuma mesajı getirdi kendime beni ve hemen koştum geldim..
Sağolsun hedefim yetişmiş imdadıma ve vee veee losefarcım harikasın süper vermişsin ehh spor yapmanın ve dikkat etmenin sonucu kutluyorum seni bakalım paleland nasıl durumda
Hedefcim cemre cemre bu hafta da güzel gitti evet alıyoruz listeye

Geçmiş olsun canım.. Kendini hayatını düzene sok biz burdayız şekercim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…