Sağol cemreciğim senin geçen haftaki kilon kaçtıayy canımm sen nerdeyse 1,5 kilo vermişsin. Çok sevindim. ama o yüzdeyi nasıl hesapladın
=(68-67)/68x100%=( geçen hafta-bu hafta kg)/geçen hafta X 100
68 kiloydum canım.Sağol cemreciğim senin geçen haftaki kilon kaçtı
senin doğru 1.47 ben 100 le çarpmamışımm benimkini benimki de %2,03 oluyor=(68-67)/68x100
=1/68x100
=0,0147x100
=1,47
Canım bir bakarmısın doğrumu yapmışım. Benim anlamadım seninki 0,2 çıkarken benimki neden 1,47 çıkıyor.
geçen hafta:67.2
bu hafta:66.2
fark:1 kilo
sagolasın artık biraz daha büyüdüler aslında ama dil alışkanlığı bi de hala bebekler işte gözümde.her bişeylerini b en yaptırıyorum.biri 3.5 yasınd adiğeri 2 yasında teyzesi büyüdüler artık da ben kabullenmadım galiba.
Aksam iş yemegi tarzi bir yemege gittim.çok kötu fena nasil snlatsam.mezeler.pasturma sucuk ana yemek vsvs.eve geldigimden beri trombolinin tepesindeyim canim çikti yaaaaaa.gitmeden once de yogurt kürünü uygulsmiştim.tok falan tutmadi offff offf offff
teşekkür ederim, sen de vermişsin ne güzel.Birkaç haftadır yüzüm gülmüyordu gr gr gidiyordu, sabit oluyordu , geçen hafta da almıştım ama pes etmedim, umarım herkes hedef kilosuna ulaşır....günaydın kızlarrr...
herkes ne güzel kilo vermiş....tebrikler cemre..tebrikler losefar
tebrik ederim. Beni geçmişsin :)pardon...geçen hafta 67.1 mişim düzeltiyorum.şimdi gördüm...
geçen hafta:67.1
bu hafta:66.2
fark:900 gram
geçmiş olsun , hastalık olunca diyet falan olmaz zaten,şimdi sıkıntı yoktur umarım.Arkadaşlar ben bu hafta çok kötü bir hafta geçirdim. Çocuğum hastahanede yattı iki gün. eşim çocuk hastalıktan kurtulamadı. Ne buraya gelebildim ne spor yapabildim. Diette yapamadım malesef. Bu sabah tartıldım 66.400 gram çıktım. Ödem ve Tuvalet sorunumda var.
Arkadaşlar ben bu hafta çok kötü bir hafta geçirdim. Çocuğum hastahanede yattı iki gün. eşim çocuk hastalıktan kurtulamadı. Ne buraya gelebildim ne spor yapabildim. Diette yapamadım malesef. Bu sabah tartıldım 66.400 gram çıktım. Ödem ve Tuvalet sorunumda var.
Benim hızırım yetişmiş maaşAllah canım benim yaa***2.TAKIM 400. ETAP***
akrep33 ( 58,4 / / / %)
siyahbeyaz006( 69.2 / / / %) Bildirimde bulunmadı
losefar( 68,8 /67,4 /1,4 / 2,04 %)
Paleland(88.2 / / / %)
hepbera (67,1/66,2/0,9 /1,34% )
cemre cemre (68/67 /1,0/ 1,47% )
2.Takım Ortalaması:
losefar 100 ile çarmadığın için 0,2 çıkmış) hiç bu kadar kilo vermeye 0,2 olur mu
cemre kilo bildirimi yaptığın için bildirimini ekledim ama devamsızlık durumun nasıldı bilmiyorum,kaptan listeye alacağını söylemediyse umut vermiş olmiyim.
hepbera 13.takımda son kilon 67,1 mi ona bi bakıp gheleyim
Geçmiş olsun canım.. Kendini hayatını düzene sok biz burdayız şekercim..Arkadaşlar ben bu hafta çok kötü bir hafta geçirdim. Çocuğum hastahanede yattı iki gün. eşim çocuk hastalıktan kurtulamadı. Ne buraya gelebildim ne spor yapabildim. Diette yapamadım malesef. Bu sabah tartıldım 66.400 gram çıktım. Ödem ve Tuvalet sorunumda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?