• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Yoğurt suyu faydaları

Vücutta B2 vitamin eksikliğinin bulunması başta göz ve ağız kenarlarında çatlamalara ve yaralara sebep olur . Uzmanlar yoğurdun suyunun atılmamasını, yemeklerde ve keklerde kullanılmasını aynı zamanda da yoğurt suyundan ayran yapılıp içilmesini önermekteler.

vücut tarafından protein, karbonhidrat ve yağların daha fazla faydalanmasına olanak sağlayan B2 vitamini, yoğurt suyunun yanı sıra tarhana da bol ölçüde bulunmaktadır. Vücutta B2 vitamini eksikliği olmaması açısından tarhana ve yoğurt suyu aşırıya kaçılmadan tüketilmelidir.

Harika bir post gerçekten! gün be gün sonuçlar ne olacak heyecanlıyım. En büyük motivem de daha yaza çok olması. Ve evde oturuyorum mecbur, stresimi bu şekilde atmaya çalışıyorum. Hayata küsüp oturmakla olmuyor, hayat gülene kadar oturmayalım en azından :)
Sen içinde bulunduğun durumu en güzel şekilde değerlendir ve olumlu düşün tüm güzellikler seni bulacaktır canım..

Bölgesel yağ yakımı diye bir şey yoktur.Bir yerinizin yağlanmasından şikayetçiyseniz cardio yapın+o bölgeye ağırlık egzersizleri uygulayın.
Ayrıca yağlar kaslara kaslar yağlara dönüşmezler.İkisi ayrı dokulardır ve sporu bıraktığınız kaslarınız sarkmazlar atrofi olurlar yani küçülürler!

Kuruyemişte; lif, sağlıklı yağlar(testosteron artırır),E vitamini, omega-3 (kalp dostu) ve en önemlisi magnezyum(Kas kramplarının önüne geçen mineral ) bol bulunur.

Kuruyemişte; lif, sağlıklı yağlar(testosteron artırır),E vitamini, omega-3 (kalp dostu) ve en önemlisi magnezyum(Kas kramplarının önüne geçen mineral ) bol bulunur.

Kuruyemişlerin fazla tüketilmesi iyi değil yalnız. Ben karaciğere çok yüklenmiştim ve kanımda bilburin miydi neydi öyle bir şey çok çıkmıştı.. Bende karaciğer yağlanması var arkadaşlar bu arada. Ben acayip fındıkcı ve antepçiyim. Bir cuval koy yerim yani :D

Spor ayakkabılarını giydiğinde, yeni bir sen oluyor musun? Ya da antrenman sırasında ilk ter damlanı tişörtünün üstünde gördüğünde içinden enerji fışkırıyor mu? Kaskını takıp, pedala ilk bastığında kilometrelerin sonsuza dek altından akıp gitmesini istiyor musun?
Bunları içinde bir yerde hissediyorsan bil ki;
Hangi sporu yapıyor olursan ol ve seviyen ne olursa olsun sen bir sporcusun demektir!
Zorlansan da sakın geri adım atma! Çünkü, emin ol, ancak seni zorlayan şey seni daha iyi olman için geliştirebilir...

796129323788290
1480620_796129323788290_3854342089644584048_n.jpg

Kuruyemişlerin fazla tüketilmesi iyi değil yalnız. Ben karaciğere çok yüklenmiştim ve kanımda bilburin miydi neydi öyle bir şey çok çıkmıştı.. Bende karaciğer yağlanması var arkadaşlar bu arada. Ben acayip fındıkcı ve antepçiyim. Bir cuval koy yerim yani :KK70:
Canım bir çuval değil elbet 1 çay bardağı o da kahvaltıda :KK56:

dünkü menüm...........
sahur:
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1\3 yufka
kk peynir
çay
1 portakal
İftar:
3 tatlı kaşığı yulaf kepeği
4 kuru kayısı
1 çay kaşığı kadar tarçın
Yarım çay bardağı süt
15 dakika sonra:
yarım tabak tavuklu bezelye yemeği
1 kase yoğurt
3-4 yaprak marul

1.5 litre su
1 fincan 5 li çay

spor birinciliğini kendime veriyorum..sondan birincilik:KK53::KK70::KK70::KK70:
:KK53::KK11:

ya çok fena bi yoğunluk vardı kaç gündür. geçen hafta izinli oluncu iş yoğunluğu arttı. bu sabah iyi hava soğuk olunca insanlar evden çıkmak istemiyor:KK53:
neeyyyseee...kilom 68,5e kadar çıkmıştı bu sabah 66,3üm. ablam ve kız kardeşim ile iddiam devam ediyor. hep beraber bi saldık kendimizi tekrar kilo vermeye başlicas. bu sefer iddiamızı en düşük kilomuz üzerinden yapıyoruz. yani ben en son 64,2ye düşmüştüm ya 68e çıkıp 66ya düşsem 2 kilo vermiş olmuyorum. kilo alıp vererek birinci olmayı engellemek için böyle bir ayar yaptık kendimize. henüz bi hayrını görmedik ama ilerde göreceğimizi düşünüyoruz:KK48:

dünkü menüm...........
sahur:
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1\3 yufka
kk peynir
çay
1 portakal
İftar:
3 tatlı kaşığı yulaf kepeği
4 kuru kayısı
1 çay kaşığı kadar tarçın
Yarım çay bardağı süt
15 dakika sonra:
yarım tabak tavuklu bezelye yemeği
1 kase yoğurt
3-4 yaprak marul

1.5 litre su
1 fincan 5 li çay

listeyi görünce annam dedim padişah fermanı gibi:KK53: çeşit bol azar azar yemişssin:KK19:

Günaydin herkese.

Sabah:1 yum .omlt.9tane zeytin.birkaç parça peynir ve 2 lokma recel.1 dilim ekmk

Ara: 2orta turk kahvesi

Oglen: 1kase kellogs .1 portkl.

Akşam: yogurt kuru,mercimek ve 1 zeytinyagli dolma.
Son gun yine merakla bekliyirum cumayi

Back
X