sabah 1 k. ekmek
peynir
1 zeytinle kahvaltı yaptım
tabi öncesinde
1 bardak sirkeli greyfurt suyu içtim
aara öğünde
1 elma
1 zeytin 1 lokmada ekmek attım ağzıma
şimdide yeşil çay demledim sıcak sıcak onu yudumluyorumkafamçokkarıştı
ebruşşşşşşş yorumm bekliyorumm kızlarr hepinizdenn dora ,leyla ,samanyoluu ve diğer arkadaşlarımmm
evet benim edayla buluşasım var aslında ama nasıl en yakın bana o :))))))))))
gerçekten öyle inanılacak gibi degilki edacımmm
hoşgeldin hayatım hadi bakalım daha cok gaz al sende hamiş kalana kadar ver kilolarını
kocişin erkek bebek mi istiyor canm allah gönlünüze göre verir inşallah yoksa sen 4. yüde doğrrursun gibi geldi bana :))))))))))))))))
senin çocuklarr akşama kadarmıı canım okuldaa çok zor bir sistemm canım oha ne yediğimi yazmışım her yer benim mesaj oldu ama sabah kardeşimde burda biliyorsunuz patatesli sütlü yumurtalı ve azcık yag fırında pişmiş tadı enfes tavsiye ederim ondan yaptım ondan yedim biraz yarım dilim ekmekle başka da bişi yemedim saat 10 30 du şimdi cocuklar gelcek yemege onlara hazırlık yapayım burdayım öptüm sizi
haha kestirimiyimm canımm hiçç,mersinee yolumm düşerdee amaa nezaman düşerr bilmemkii amaa çokk isterdimm tanışmayıı senleee,aslındaa hepimizz birayaa gelsekk iyii olurr maa zorr herkes ayrıı şehirdeeennnevet yaa akşama kadar şimdi yemeklerini yediler gitcekler sonra geri gelcekler uzamnlar bu sistemin dhaa verimli oldugunu düşünüyorlarmış okulda cok büyük mevcutta az olunca 20 m kişilk sınıflar hep canm
da ben bu sistemin dhaa verimsiz oldugunu düşnüüyorum çocuklara ders calışacak test cözecek vakit kalmıyor ki bizde cok yoruluyoruz onlarda işte böyle
adanaya yolun düşerseymişşşş kestiriverdi attı baştan :) senin yolun düşmezmi mersine kzuum
düşer benim ki adanayada kocişsiz olmaz ki kolay kolay yine neyse nasip diyelim
bu arada iyiki kzımışım efferin banaaaa sen kendini dhaa iyi hissediyorsan ne mutlu bana
harikaya da kızcam az kaldı o nerde napıyo niye gelmiyo insan açıklama yapmazmı karakalem ci tamam kara kalem falan istemiyom yeterki gel sne ne oldu sne de mi çıktın diyet modundan ha artı yarın bildirim günü eger burda olmaaa sonun kötü :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?