Canım mecburen bildrimde bulunmadı dedim, haftaya pilini elan ayarla önceden canım..İnsanlık hali olablir şekerim..kaptanım ben tartılamaddım yaaa.bu hafta hiç tartılmamıştım yogunluktan.sabah da tartıının pili bitmiş açılmadı allah açılmadı.önceki günler tartılmış olsam yaklaşık bişey soyliyim dicem ama hiç tartılmadım da.evde fazladan bir pil buldum taktım o da olmadı. napcaz simdi.
Harikasın canımArkadaşlar merhaba, demin listeleri incelerken, spor yapan üyelerden bildiklerimi inceledim - bunların coğunluğu 7. takımdan çıktı bu arada - Ama diğer takım üyelerini incelediğimde, kendi takımları içerisinde en cok kilo vermiş olanları çeşitli sporları yapan arkadaşlar olduğunu çok rahatlıkla gördüm.
Herkes en az günde yarım saat spor yapacak. Kendi aramızda yarışacağız. Spor ve diyet yaparak hem birbirmizi motive edeceğiz, hem de takım olarak diğer takımlara acayip fark atacağız. Atmamız lazım çünkü! Sporunu yapan üye bildirimini buraya yapacak. Haftada altı gün spor yapılacak. Pazar günü dinlenme günü, diğer bir gün sporunu yapamayan kişi bildirimde bulunup, pazar günü telafisini yapabilir. Herkes kaç dakika spor yaptığını isminin karşısına yazacak. Bu sporlar, yürüyüş, aerobik, vucut çalışması, mekik, step, dans, bisiklet vesaire olabilir. Youtube da çeşitli egzersiz programları var. Ne çalıştığınızı da günlük liste bildirimlerinde bulunurken yazabilirsiniz. Yeni gelen arkadaşlar da listeye girdikleri an sporumuza dahil olacaklar. Her hafta birincimizi seçeceğiz.
Kızlar şubata girdik, şubat kısa sürer. Bir hafta sonra ayın ortasına geldik. Derken mart çıkacak. Derken bahar ayları geldi bile. Yaza bu şekilde giremeyiz. Haftalar çok çabuk geçiyor. Sağlık problemi olan arkadaşlar varsa yazsınlar listeden çıkarırız.
2. Takım Spor Günlüğü
Ellssa
L losefar
@siyahbeyaz0066
Paleland
YuppiYeni gelen arkadaşlar, hepinize toplu olarak cevap vereyim..
Bu hafta ilk haftanızı doldurdunuz, ve güzel gidiyorsunuz.. Bu şekilde devam edin haftaya cuma listedesiniz inş..
Ben 1. Takıma girmek için 2 hafta uğraştım. Ama beni takıma almadılar. 2. Hafta sonunda hedefime çok yakın olduğum için listeye almayacaklarını ama istersem onlarla birlikte devam edebileceğimi söylediler. Böyle olunca benim de motivasyonum bozuldu ve oradan ayrıldım.Kızlar daha önce herhangi bir takımda yer aldınızmı peki?
tanım ben zaten yarıştayım spor listesindeyim ayrıca. Yaşasın :)Haftaya bizim işi sıkı tutmamız lazım.. İyi bir yüzde yapıp dereceye girmeliyiz ve tüm notaları sildirmeliyiz güzeller..
Ha gayret sıvayın midelerinizi ve kaslarınızı
Haftaya bizim işi sıkı tutmamız lazım.. İyi bir yüzde yapıp dereceye girmeliyiz ve tüm notaları sildirmeliyiz güzeller..
Ha gayret sıvayın midelerinizi ve kaslarınızı
Senin boy, su anki kolon ve hedef kilon kacti canim.Ben 1. Takıma girmek için 2 hafta uğraştım. Ama beni takıma almadılar. 2. Hafta sonunda hedefime çok yakın olduğum için listeye almayacaklarını ama istersem onlarla birlikte devam edebileceğimi söylediler. Böyle olunca benim de motivasyonum bozuldu ve oradan ayrıldım.
Evet
süper. Kilolarımız yakın. Bende 66.6 olsam bu hafta. Benim boyum 1.60 desek yarışşş çok güzzel. Bu arada ardık telefondan da girebileciğim. Yani bol bol online olabileceğim.
Yok canım. Canım birşey isterse azıcık alıyorum ama kendine ceza hareket veriyorum bu şekilde oto kontrol yapmış oluyorum.harika..hem konuşur hem zayıflarız
haftasonu bozmak yok ama
Boyum 170 suan 68 hedef 57Senin boy, su anki kolon ve hedef kilon kacti canim.
Ayy adana deyince nasil da cok ozledigimi fark ettim canım bende adanaliyim oraları nasıl da çok ozledimIyi geceler kizlar.misafirlerden çok bunaldik biraz da biz misafir olalim dedik.3 gunlugune adana'ya bir dostumuza geldik.bugun aksami lahana sarmasiyla atlattim,bol salata yedim...iki gun de abartmasam iyidir 4 sene bu şehirde yaşadik özledigim yemeklerden biri cıger .... çok dikkat etmeye calisacagim.ptesi aksamindan itibaren de aksamlari yogurt kurune başlayacagim.herkese iyi hafta sonlari.....
Biz 4 yil kaldik adana'da ama kopamadik ara ara geliyoruz.dostlarimiz sagolsun.bugun arksdasima gittim 2 yildir gorusemiyorduk annesi de oradaydi.bana kilom hakkinda yorum yapti. Kendimi iğrenç hissettim hsmam bocegi gibiAyy adana deyince nasil da cok ozledigimi fark ettim canım bende adanaliyim oraları nasıl da çok ozledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?