Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canım mecburen bildrimde bulunmadı dedim, haftaya pilini elan ayarla önceden canım..İnsanlık hali olablir şekerim..

Harikasın canım
Seni ikinci kaptan yardımcım yapmaya aday gösteriyorum..
Hadi bakalım spor listenle takımı coşturmaya devammm

Yeni gelen arkadaşlar, hepinize toplu olarak cevap vereyim..
Bu hafta ilk haftanızı doldurdunuz, ve güzel gidiyorsunuz.. Bu şekilde devam edin haftaya cuma listedesiniz inş..

Yeni gelen arkadaşlar, hepinize toplu olarak cevap vereyim..
Bu hafta ilk haftanızı doldurdunuz, ve güzel gidiyorsunuz.. Bu şekilde devam edin haftaya cuma listedesiniz inş..
Yuppi İlk defa bir takıma girebileceğim. Bundan böyle daha sıkı diyet yapacağım ve sporlarımı artıracağım.

Kızlar daha önce herhangi bir takımda yer aldınızmı peki?

Haftaya bizim işi sıkı tutmamız lazım.. İyi bir yüzde yapıp dereceye girmeliyiz ve tüm notaları sildirmeliyiz güzeller..
Ha gayret sıvayın midelerinizi ve kaslarınızı

Kızlar daha önce herhangi bir takımda yer aldınızmı peki?
Ben 1. Takıma girmek için 2 hafta uğraştım. Ama beni takıma almadılar. 2. Hafta sonunda hedefime çok yakın olduğum için listeye almayacaklarını ama istersem onlarla birlikte devam edebileceğimi söylediler. Böyle olunca benim de motivasyonum bozuldu ve oradan ayrıldım.

Evet kap
Haftaya bizim işi sıkı tutmamız lazım.. İyi bir yüzde yapıp dereceye girmeliyiz ve tüm notaları sildirmeliyiz güzeller..
tanım ben zaten yarıştayım spor listesindeyim ayrıca. Yaşasın :)

haftaya hepimiz bir kendimizi sirkelemeliyiz gerçekten. benim her zaman hedefim haftada en az yarım kilo vererek girmek. ben bu hafta kendimi 86,5 kilo gibi düşünüp sanki 85 e iniyormuşum gibi yapacağım. benim baş düşmanm 84 kilonun kapısına dayanmışım gibisine ahaha. hastalık vesaire olmazsa , takım motivasyonu iyi olursa güzel olur ki yeni arkadaşlarımızın gidişatı güzel görünüyor şu an bence :)

Spor yarışmasına pazartesi başlayacağız biz. siyahbeyazı da listede olduğu için yazdım şimdilik. Bildirimde yapmazsa listeyi düzenleriz.

liste düzenleyeyim.

Yeni gelen arkadaşların ilk haftası bitmiş. Ben de spor listesine sizi ekleyeyim o zaman. Şimdilik cemre cemre ve aydinays 'ı gördüm. Pazartesi yarış başlıyor. İlk haftası biten, haftaya listeye girecek olan arkadaşlar ekletsin kendisini , gözümden kaçmış olabilir.

Senin boy, su anki kolon ve hedef kilon kacti canim.

Evet

süper. Kilolarımız yakın. Bende 66.6 olsam bu hafta. Benim boyum 1.60 desek yarışşş çok güzzel. Bu arada ardık telefondan da girebileciğim. Yani bol bol online olabileceğim.

harika..hem konuşur hem zayıflarız
haftasonu bozmak yok ama

Dünkü menümü yazayım
Sahur:
1 haşlanmış yumurta
Kk peynir
1 biber
Çeyrek ekmek
1 elma
İftar:
1 tabak pırasa yemeği
Az yoğurt

Iyi geceler kizlar.misafirlerden çok bunaldik biraz da biz misafir olalim dedik.3 gunlugune adana'ya bir dostumuza geldik.bugun aksami lahana sarmasiyla atlattim,bol salata yedim...iki gun de abartmasam iyidir 4 sene bu şehirde yaşadik özledigim yemeklerden biri cıger .... çok dikkat etmeye calisacagim.ptesi aksamindan itibaren de aksamlari yogurt kurune başlayacagim.herkese iyi hafta sonlari.....

Ayy adana deyince nasil da cok ozledigimi fark ettim canım bende adanaliyim oraları nasıl da çok ozledim

Ayy adana deyince nasil da cok ozledigimi fark ettim canım bende adanaliyim oraları nasıl da çok ozledim
Biz 4 yil kaldik adana'da ama kopamadik ara ara geliyoruz.dostlarimiz sagolsun.bugun arksdasima gittim 2 yildir gorusemiyorduk annesi de oradaydi.bana kilom hakkinda yorum yapti. Kendimi iğrenç hissettim hsmam bocegi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…