Canimmmm menunu çok begendim.ben hiccc bahsetmeyeyim kotu ornek olmasinmerhaba herkese.
menümü yazmaya geldim
sabah: kepekli kaşarlı tost ve meyvesuyu
öğlen: kuskus salatası
akşam: kabak yemeği
Gunaydin hatunlar, kafam dagilsin diye 1 saat yurudum geldim ama hala sinirliyim arkadasin annesinin kilomla ilgili yorumlarina.ev kuşu varya evrim akin sunuyor, bana diyorki senin o kizin kilosunda olman lazim.ya millete ne sanki
Evet canım pazartesi başlıyoruz spora ve her pazartesi derecelendirme yaparsın, bakalım ilk hafta kim birinci olacak?günaydın kızlar, günaydın losefarsen ne bakıyorsun ona..bazı insanlar hadszlklerinden terbiyesizleşiyorlar. sen de olursun evrim akın gibi olmasan kaç yazar hoş sen altmışlardasın ya bi on kilo vereceksin.
kızlar menüm bugün sadece simit valla. sabah cıktım iki simit aldım cıtır cıtır. sonra dedim ikisini birden yemeyeyim birini öğlen yerm. zaten kalorisi de bol ayran yaptım yanına domatesli falan yedim. akşam bir şey yemeyeceğim cünkü hamur aldım baya .
Bu arada tartıda yüzüm gülecek bu hafta herhalde. bilmiyorum ya bakalım kaç kilo çıkacağım. şu an 200 gr vermişim sanırım. spor da başlayacak pazartesi arkadaşlar unutmayalım!
60 lar derken 68 70''e daha yakin offff offf.sen bu hafta çok istikrarlisin masaallah.günaydın kızlar, günaydın losefarsen ne bakıyorsun ona..bazı insanlar hadszlklerinden terbiyesizleşiyorlar. sen de olursun evrim akın gibi olmasan kaç yazar hoş sen altmışlardasın ya bi on kilo vereceksin.
kızlar menüm bugün sadece simit valla. sabah cıktım iki simit aldım cıtır cıtır. sonra dedim ikisini birden yemeyeyim birini öğlen yerm. zaten kalorisi de bol ayran yaptım yanına domatesli falan yedim. akşam bir şey yemeyeceğim cünkü hamur aldım baya .
Bu arada tartıda yüzüm gülecek bu hafta herhalde. bilmiyorum ya bakalım kaç kilo çıkacağım. şu an 200 gr vermişim sanırım. spor da başlayacak pazartesi arkadaşlar unutmayalım!
Dogumgunun bu gun mu haxiranda miEllssa evet aynen, ama yeni arkadaşları göremedim bugün hiç nedense. bakalım onlar da listeye girmeye hevesllerdi. cumaya ne gibi bir sonuc cıkacak. kilo almamaya çalışalım ve pazartesi günü aynen bunu yapacağız. sporun cuma gününe etkisi mutlaka olmalı, menü bildirimi ve spor bildirimi ile cuma günki performansta eksikleri ya da fazlaları rahatlıkla anlayacağız gibime de geliyor yani :) sıkı denetim geliyor arkadaşlar. takım 2 diktotaryası Yeni takım 2 neyseee.
L losefar gayette 6 sın! ineceksin yapma allah aşkına ya. evet istikrarlı olmalıyız cünkü baksana yaz geliyor gümbür gümbür. aha kış iki aya cıkacak. birden bahar gelmiş. hay huy derken haziran 1 kapıda. Benim doğumgünüm bu ararada
Evet şappi şappi losefarcığım, yarıştayız unuttun mu hatta yarışımızacemre cemre da katılmıştı hatırlıyorsam ve 68 den 67 ye ineceğimi iddia ediyorum dedi bir bucuk kilo dedim, losefar senden 800 gr bekliyorum , sen de kendinden bekliyorsun daha doğrusu .
Canim boylarimiz nerdeyse ayni kilon tam benim istedigim kiloBoyum 170 suan 68 hedef 57
S.a. bacilarimbugun keyfim sifir.bir hata yapip alisverise ciktim ve cok guzel indirimde sifon bir elbise begendim ama 44 beden olmadi malesef.cok uzuldum.baska bir yerdencokda begenmedigim iki elbise aldim.ama mutlu olamadim
canım sen kaç kilosun.Canim boylarimiz nerdeyse ayni kilon tam benim istedigim kilo
Cemre cemre, aydinays, nananay ve hepbera canım.Ellssa , yeni gelen arkadaşlardan başka kim vardı. cemre cemre ve aydinyas diye bir arkadaş vardı benim bildiğim.
Hayrdır canım o gıcıklık nereden geldiBugun yurudum 1 saat.uarin evimize donecegiz umarim yurumenin bir yolunu bulurum.eşime gicigim 2 gundur.yarin eve erken gidersek cocuklslari üstüne atip yürürüm.
Canim bende alip kenara koymayi dusundum ama onu alsaydim diger iki elbiseyi alamazdim.butce meselesi.ama istedigim kilo olan 68 oldugumda kendime sifon elbise alcam İnsaallah.ama bana iyi oldu bir senenin emegini cope atip hala yemeye devam ediyodum.iyi oldu bana iyiki gordum o elbiseyievet, ben de gecen yıl bir elbise alacaktım 200 liraydı bir şey sayılmazdı o elbise için yazlıktı. large bedendi mango'da. ama ben 46 beden olduğum için alamadım... cok üzüldüm bir daha da cıkmaz o ürün belki... aklımda cok kaldı ama. alıp kenara atıcaktım ama o kadar kendime güvenemedim ki.. şimdi keşke alsaydım diyorum. bu haftada listede olacak mısın @anbuyabu , nedir durumun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?