• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hedef 63.9 artik yarin sabaha nasil olacaksa;)
Bgn protein gunu olacakti.olmadı.
Sabah.1yimirta
Oglen.kavurma.1.5dilim ekmek
Aksam.tavuk has.pul biberli kerevizli yoğurt.1dilim baklava.saat 7den önceydi tabi.
Şimdi 2yeşil cay 1papatya cayi karışık demledim.iciyorum.
Spor.6000 adim.150ziplama

akşam program sebebiyle yemek yiyemedik. 5 badem yiyebildim. program bittikten sonra çok açtım. yemesem de olacak gibiydi sonra fena bir yeme isteği geldi. programdan saat 8de eve geldik. yemicem diye uğraşırken saat 9u falan geçtikten sonra oturdum bi güzel yedim.bu hafta bu yeme atağı ilk defa oldu. yarın tartı günü o yüzden dünkü karbonhşidratları telafi için bugün protein günü yapıyorum. sabah tartılmadım. bakalım yarına kilom 63,9 olacak mı?
Sorma canım bende bugün sarma dolma yaptım, misafrimde vardı ve acaip yedim hani doyma hissimi kaybettim sanki..
Akşam 5 öncesi bitti yemek yeme işim ama çok şaşırdım bu yeme atağına..Yarın sabah ne olucak bakalım..

evet canım herşey boy değil bende ne özellikler var uuuuuuuu:KK37: Eşimle az önce konuştuk ben hala gerginim seni bir daha onlarla görüştürmeyeceğim diyor.Memnun olurum ne diyeyim:)
Huzursuzluk huzursuzluğu doğuruyor... İç huzurunu bozacak insanlarla hiç görüşme zaten..
Bir insan boyu posu kilosu ile ölçülebilirmi ayol? Ölçülüyorsa zaten gizli bir kıskançlığı vardır mutlaka ki eksik arıyor kendince..
Eşinle olan mutluluğunu başkaları için hiç bozma canım.. O seni beğenmiş ki evlisiniz boşver gitsin duyma bile negatif cümleleri..

Hedeffffffffffffffffffffffff 68,5
MEnüm:
Sabah 08:00 : 6 zeytin , çökelek, 2 lokma ballı tahin, 1 dilim beyaz ekmek

Ara:KK55:00 Türk kahvesi
Öğlen 13:00 1kaese kellogs 1 elma

Akşam :18:00 : lahan sarması yapacaklardı yapılırsa yerim yapılmazsa bilemyorum:KK62::KK62::KK62:

ve yarın büyük günnnnnnnnn umarım hayal kırıklığı olmaz, yelek almıştım 1 ay önce fermuarı kapanmıyordu 4 parmak gibi , bugün kapanıyor :KK70::KK70::KK70::KK70:
Waoooo işte bariz bir sonuç.. Yelek kapanıyor ve bunda bir ay sonra o yelek daha bol gelecek inş..

ben dün gece biraz moral bozukluğuma yenik düştüm. çok kötü oldum ve tekel acıktı bir tek. jelibonlar, çikolatalar, çizileri ve kolayı gömdüm. Bugün toparlayabileceğim mi baklım. aksine bugün de hiç iştahım yok moralim bozuk.
Naptın güzelim gece gece kötü yapmışsın kendine..
Hem sen neden böyle az giriyosun bakiim takıma?
Günde en az 5 mesaj hakkımız var. Hatırlatmak istedim:KK66:

Geçen hafta biz:

**2.TAKIM 396. ETAP** ALTINCISI

akrep33 ( 59,4 / 58.9 / 0.5 / 0.84%0)
nurceng (56,6 / 56,4 / 0,2 / 0,35%)

siyahbeyaz006( 69.4 / 69.5 / -0.1 / -0,14%)
losefar( 69 / 69 / / %0) sabit
Paleland( 92 / 88.5 / 3,5 / 3,80%)
3lcin( 78 /76.8 /1.2 /1.54% / 0.78%) ikiye bölündü

2.TAKIM ORTALAMASI: 0.95%

**2.TAKIM 397. ETAP**

akrep33 ( 58,9 / / / %0)
nurceng (56,4 / / / %)

siyahbeyaz006( 69.5 / / / %)
losefar( 69 / / / %0) sabit
Paleland( 88.5 / / / %)
3lcin( 76.8 / / / %)

2.TAKIM ORTALAMASI: %

Bu hafta ilk üçe gireriz inş.

Kızlar yarın sabah kilolarınızı listemize ekleyin tabi hesaplayarak ve lütfen listeyi bozmadan eksiksiz alıntılayın..

Valla şekerim sadece bir kez böyle bişi söylüyorsa bunda bişey yok derim ama devamlı böyle söylüyorsa kusura bakma ama eşinde gözü var derim özellikle seni de yakıştırmıyorsa eşine tehlikeli..
Zaten bu şekilde laf sokuşturan biri ile görüşürken ne kadar huzurlu olabilirki geçirdiğin vakit..Çocuklar için diyorsun, alın çocukları parka çıkın ne bileyim ortak bişiler yapın öylede değişiklik olur mutlu olurlar..
Okurken sıkıntı geldi yaşayan nasıl olur düşünemiyorum..
Hayatında fazlalıkları atmalısın, bu bazen kilo, bazen eski eşya bazen de gereksiz insan olur.
Rahatlatırmı seni?
İllaki..
Dene de gör :KK66:
Kaptanim ya sagol içimi ferahlattin resmen.artik takmayacagim ve uzunca bir süre görüşmeyecegim bakalim artik.

Bızim işyerindeki spor salonuna oglen arkadaslarda gelmisti.12-13arasi bayanlara diye.orda bir baskul var skalali(analog) ben pek tartilmiyorum orda. Kendi baskulumde de cuma gunu tartiliyorum sadece.neyse cikip indiler fazla gosteriyor muhabbetleri.ben de bi bakayim dedim 68i gordum hem de ayakkabili ve giysili.yarini cokk merak ediyorum....

işyerinin diyet uzmanı modundayım .kaç kilo verdin diye soranlar , ne yapıyorsun diye soranlar...Adamın biri de (iş ark) az önce gelmiş yanıma diyo sana bişi danışacağım eee dedim hanımı 120 kilo imiş mide kelepçesini soruyor bana.....ne bileyim ben yaaaaaaaaa:KK12::KK12::KK12:
Kilo vermenin güzel yanlarından biri de bu şekerim...
Tüm sorular sana gelir.. Neden?
Eh bilen kişi sensindir, biliyorsunki uygulamışsındır ve en güzeli başarmışsın ve farkediliyorsun..
Darısı hedef kilonda..
Haa kızlar bu hafta hedef kilolarımızı güncelleyelim.. Yarın kilolarımızın yanına hedef kilolarımızı da yazalım, unuttuğumuz kalmasın yoksa mezuniyet karnesi alamayız..

5 ayda 36 kilo verdiren bitki çayı

timthumb.php

Şifalı bitkiler uzmanı Ayhan Ercan sağlıklı ve hızlı kilo verdiren özel formülü açıkladı. Bitkilerle zayıflama yöntemleri en sağlıklı zayıflama yöntemlerindendir. Bitkiler hayatımızın her anında yanımızda. Hastalıklarda da kesin çözümler sunan bitkiler, zayıflamada da yanımızda.

Şifalı bitkiler uzmanı Ayhan Ercan sağlıklı ve hızlı kilo verdiren özel formülü açıkladı. Bu formül ile sağlıklı zayıflamanız mümkün. Aşağıdaki karışım ile 5 ayda 36 kilo verebilirsiniz.
  • Mate çayı – iştah kesici
  • Çoban çökerten – Diyet yapanlarda görülen halsizlik ve siniri yok ediyor..
  • Kekik – Beyaz toz kekik olacak bilye kekik olacak
  • Barut ağacı kabuğu
  • Yeşil çay – ödem attırır
  • Sinirli ot – Bağırsakları rahatlatır
  • Biberiye – yağ yakıcı özelligi var
  • Funda yaprağı
  • Cinnema bitkisi– Hindistandan özel bir sarmaşık bu

Bu bitkilerden küçük tutamlar şeklinde bardağa ekleyerek üzerine sıcak su ekliyorsunuz ve 7-8 dakika demlendikten sonra yemeklerden önce tüketilmektedir. Kilosu çok olmayan kişiler için günde 3 bardak yeterli olabiliyor fakat kilo problemi çok fazla olan kişilerde günde 5 bardağa kadar tüketebilirler.

Kilo vermek için ihtiyacınız olan her şeyi bir arada sunan çay tarifimize bayılacaksınız! Tamamen bitkisel ve kolayca hazırlanan çayı, iki hafta boyunca düzenli kullandığınızda harika sonuçlar alacaksınız!

‘Diyete Başlıyorum ’ ekibi olarak kullandığımız ve tanıdığımız herkes tavsiye ettiğimizkilo verdiren çay tarifinin özellikleri şunlar: iştah kesiyor, tatlı isteğini azaltıyor, bağırsakları çalıştırıp kabızlık sorununu çözüyor, metabolizma hızlandırıp kalori yakmayı hızlandırıyor, daha dinç ve enerjik hissetmenizi sağlıyor. Siz de kilo vermek istiyorsanız, denenmiş ve memnun kalınmış çay tarifimizi her gün için!

Malzemeler,
1 adet çubuk tarçın
1 adet limon
1 adet elma
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı toz zencefil
1 tatlı kaşığı toz nane
1 tatlı kaşığı çörekotu
1 litre kaynar su

Hazırlanışı,
Çayımızı geceden hazırlıyoruz, sabaha kadar demlenmesi gerekiyor. Elma ve limonu kabuklarıyla birlikte dörde bölüp derin bir kaba alın. Tarçın, karabiber, zencefil, nane ve çörekotunu üzerlerine ilave edin. Bir litre kaynar suyu kaba ekleyip karıştırın ve kapağını kapatın. Çayımız, kaynar suyun içinde sabaha kadar demleniyor.

Kullanımı,
Sabah çayımızı süzüyoruz ve sürahiye alıyoruz. Aç karna büyük bir bardak içiyoruz. Kalan kilo verdiren çayımızı her öğünden yarım saat önce büyük bir bardak içiyoruz. Uyuyana kadar tamamını bitiriyoruz. Bitkisel çayımız haricinde günde 2,5 litre su içiyoruz. İstediğimiz kiloya gelene kadar çayımızı her gün yapıyoruz ve içiyoruz.

Naptın güzelim gece gece kötü yapmışsın kendine..
Hem sen neden böyle az giriyosun bakiim takıma?
Günde en az 5 mesaj hakkımız var. Hatırlatmak istedim:KK66:

akrepciğim ben bildirimimi şimdiden yapayım. 89.6 kiloyum. yani bu hafta eksi çıktım. bu önümüzdeki hafta kendimi toparlamaya bakacağım. nadir girerim, bir şeyler yolunda gitmedi, canım sıkkın. yemeğe vuruyorum kendimi. haftaya cuma daha iyi olurum ama nadir uğrayacağım hafta içi sorun yoksa. söyleyeyim dedim. umarım sizler güzel kilolar vermişsinizdir.:) şimdiden tebrikler.

Kızlar ben oğlani Dr a götürüyorum . Vücudunda döküntüleri oldu bu sefer de.biri bitmeden biri başlıyor. :(
Kilo 69.2 eklerseniz beni değil mi.aksama kadar gieemeywbilirim çünkü. Hadi bakalım herkesten iyi sonuçlar alalım inşallah. .

***2.TAKIM 397. ETAP**

akrep33 ( 58,9 / / / %0)
nurceng (56,4 / / / %)

siyahbeyaz006( 69.5 /69,2 /0,3 /0,43 %)
losefar( 69 / / / %0) sabit
Paleland( 88.5 /89,2 /-0,7 /-0,79 %)
3lcin( 76.8 / / / %)
hedef52 (65,4/64,2 /1,2 /0,3/0,46 % )393.etapta izne ayrılan üye döndü,kilosu 4e bölündü.

Kızlar yarın sabah kilolarınızı listemize ekleyin tabi hesaplayarak ve lütfen listeyi bozmadan eksiksiz alıntılayın..

***2.TAKIM 397. ETAP**

akrep33 ( 58,9 / / / %0)
nurceng (56,4 / / / %)

siyahbeyaz006( 69.5 /69,2 /0,3 / %)
losefar( 69 /68,6 /0,4 / %0,57)
Paleland( 88.5 /89,2 /-0,7 / %)
3lcin( 76.8 / / / %)
hedef52 (65,4/64,2 /1,2 /0,3/0,46 % )393.etapta izne ayrılan üye döndü,kilosu 4e bölündü.

***2.TAKIM 397. ETAP**

akrep33 ( 58,9 / / / %0)
nurceng (56,4 / / / %)

siyahbeyaz006( 69.5 /69,2 /0,3 /0,43 %)
losefar( 69 /68,6 /0,4 / %0,58%)
Paleland( 88.5 /89,2 /-0,7 /-0,79 %)
3lcin( 76.8 / / / %)

ben nasılım ben 63,9 olamadım ama 64,2 ile listeye girdim:KK33:1,2 kilo daha azım listeden çıkış tarihime göre:D
gitsin kilolar:KK28:

Back
X