• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ayy ne konuşmuşsunuz konuya nerden gireceğim i bilemedim.ben olsam kış günü diyerek öğlen yururdum losefar.
Hedef sen 66 mi oldun.eyvah Eyvah. Ben sonunda tartiyi kaldırdım. Belki de kilo aldım ama haberim yok Ohh ne rahatmis :KK47::KK47::KK47:
hatta bu sabah 66,9:eek:
ama cumartesi sabah 66,0
bana yetişme umudu mu doğdu içinde:cry:öhüüüüü hak ediyorum ben bunu
neyse dün ekmek ve tatlıyı kestim. ama bu sefer de fındığı abarttım:KK72:. bu gün fındık da yemicem:KK23:. toparlıyorum inşallah

Ayy ne konuşmuşsunuz konuya nerden gireceğim i bilemedim.ben olsam kış günü diyerek öğlen yururdum losefar.
Hedef sen 66 mi oldun.eyvah Eyvah. Ben sonunda tartiyi kaldırdım. Belki de kilo aldım ama haberim yok Ohh ne rahatmis :KK47::KK47::KK47:
ne zamandn beri tartılmıyorsun?
ben geçen hafta cumartesiden cumaya tartılmadım. ama +200 gr. geldı. hani kaçamaklarım oldu ama bence dikkat de ettim. özellikle 1 hafat sonra baskülde azalmış olmanın hayalini kurdum . yürüyüş de yaptım.baktım değişen bişey yok hooop baskülüm geri geldi.

bu haftanın birincilik öyküsü, tebrikler esma...
Merhaba ben 7. Takımın yenı uyesıyım .arkadaslarıma tesekkurederım ..
bn kendıme ınandım,bunu basaracagım ve bu kılolar gıdecek ..sekerı ve ekmegı hayatımdan tamamen cıkararak ılk adımı attım.Hmn arastırmaya basladım ne yapabılırom ne edebılırım dıyerek.ve burayla tanıstım.grubumun sorumlulugunu gercekten omuzlarımda hıssttım.ıp atlamaya basladım.leslıe ıle yuruyus yaptım.yesıl cay ıctım.bıtkı cayları.gunde 2.5 lıtre su.kendımı tanıdım vucudumu tanıdım deneme yanılma yoluyla nasıl rahat kılo verecegımı cozmeye basladım..
arkadaslar herseyden önce ıstedım ..olerek yedıgım tatlılara böreklere yan gözle bıle bakmadım.
bn ıstedıgımı gıyınmelıydım ve aynada kendıme guvenmeliydım.yolun yarısı tamamlandı ,yarısı kaldı..

Hey kizlar nrdesiniz yahu.
Bugun oglen çok hafif gecti aksam üstü yurudum eve geldigimde kurtlar gibi açtim.bizim bakici poğaça yapmiş misss gibi gözüküyordu dayanamadim bir tane indirdim mideye

Hey kizlar nrdesiniz yahu.
Bugun oglen çok hafif gecti aksam üstü yurudum eve geldigimde kurtlar gibi açtim.bizim bakici poğaça yapmiş misss gibi gözüküyordu dayanamadim bir tane indirdim mideye

Omm benim de sabah canım çekmişti ama kar yağyağdı yağacak derken çıkamadım. Kolay kolay da yağmaz zatzaten. Maksat gündem değişsin.

Ben haftasonu pizza yicem film izlicez çünkü o yüzden sıkıyorum.

Ya 2 gündür düzgün giremedim kızlar...çok yoğunlaştı işler...Bugün:2 dilim ekmek,2 dilim peynir,4 zeytin,1 tatlı kaşığı bal
öğle:6 tane lahana sarması,1 kase yoğurtlu cevizli pancar
akşam yemeğini bugün erken yedim biraz saat 4 gibi:yarım tabak nohut,ve 2yk pilav

Akşam o kadar acıktım ki.kayınvalidem tatlı almış,1 dilim yedim ama saat 8di...çokgeç bir vakit değildi...ama ne olsa da tatlı...

Kizlar pek gelemiyorum.buhaftada duzgun gelemem heralde.buyuk orta kulak iltihabi oldu.kucukle benim bogazlarimiz felaket herkes antibiyotik iciyo ve ben kusmayada basladim vs. vs. hepinzi optum

ooo buralar yine bana kalmış :D

bugün kardiyo yaptım yine 1 saat kadar. yeni tartım çok hassas. kıçı başı ayrı oynuyor derler ya.. o biçim aynen. evin içerisinde sabit durabileceği köşeyi aramakla geçti bugünümün yarısı ahahahdh.

cumaya son 4 gün bayanlar. ben 90 altı görmek istiyorum artık.. zaten on gün - iki haftadır neredeyse aynı kiloda takılı kaldım..

keşke bi 89 u görsem bu hafta. ama mucize, daha doğrusu ölümüne kardiyor ve sıkı diyetle belki :D

ooo buralar yine bana kalmış :D

bugün kardiyo yaptım yine 1 saat kadar. yeni tartım çok hassas. kıçı başı ayrı oynuyor derler ya.. o biçim aynen. evin içerisinde sabit durabileceği köşeyi aramakla geçti bugünümün yarısı ahahahdh.

cumaya son 4 gün bayanlar. ben 90 altı görmek istiyorum artık.. zaten on gün - iki haftadır neredeyse aynı kiloda takılı kaldım..

keşke bi 89 u görsem bu hafta. ama mucize, daha doğrusu ölümüne kardiyor ve sıkı diyetle belki :D
İnş görursun 90 altini kilolar aslinda inatci degil biz ugrasinca az ya da cok trrkediyorlar vucudumuzu.tarti konusu gicik bence de cuma sabahlari sadece donla dolaşmadigim köşe kalmiyor hele verdiysem o hafta gözlerime inanamayip tekrar tekrar tartiliyorum ama atleti giyince bile 200 gr fark ediyor

günaydın kızlar. akrep, ambu, siyahbeyaz Allah şifa versin.havalar soğuyor hoop herkes hasta. boğaz ağrısı için adaçayını hatırlatırım.
ablam ve kızkardeşim ile önce haftalığık sonra da aylık kilo verme yarışına giriyoruz. aramızdaki sevgi + kardeş kıskançlığı var ya bizi güzel sonuçlara ulaştırır diye düşünüyorum:KK53: Ablam hiç lafını esirgemez pata küte konuşur, kızkardeşim de daha önce kendisine kilo verme koçluğu yapmaya çalışırken kalbimi kıran kardeşim....bu konuyu bir daha onunla konuşmuyorduk, zira 65 kiloyum diye akıl veriyormuşum da hava atıyormuşum da (:-))...sonra özür diledi ama ben tavrımdan vazgeçmemiştim. artık bende de acımak yok kırarım da kırılırım da sorun değil önemli olan zayıflamak :p

günaydın kızlar. akrep, ambu, siyahbeyaz Allah şifa versin.havalar soğuyor hoop herkes hasta. boğaz ağrısı için adaçayını hatırlatırım.
ablam ve kızkardeşim ile önce haftalığık sonra da aylık kilo verme yarışına giriyoruz. aramızdaki sevgi + kardeş kıskançlığı var ya bizi güzel sonuçlara ulaştırır diye düşünüyorum:KK53: Ablam hiç lafını esirgemez pata küte konuşur, kızkardeşim de daha önce kendisine kilo verme koçluğu yapmaya çalışırken kalbimi kıran kardeşim....bu konuyu bir daha onunla konuşmuyorduk, zira 65 kiloyum diye akıl veriyormuşum da hava atıyormuşum da :-)-))...sonra özür diledi ama ben tavrımdan vazgeçmemiştim. artık bende de acımak yok kırarım da kırılırım da sorun değil önemli olan zayıflamak :p
benim de 3 ablam var enbüyüğümüz şişman ve salmış durumda zayıflamaya niyeti yok.diğer 2 ablamla boylarımız aynı onlar şu an benim hedeflediğim kilodalar.memlekete gittiğimde önceden onların kıyafetlerini giyebiliyordum ama son zamanlarda sadece enbüyüğününki oluyordu üzerime.onnların haberi olmasa da ben de iç savaş açmış durumdayımEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

bu arada yarın memlektten kayınvalidem ve görümcem geliyor, grümcem çalıştığı için çok fazla duramazda kayınvalideyi bilmiyorum.Sizde de öylemi bilmiyorum ama benim için misafir=yemek yemek . diyet yaptığımı belli etmemeye çalışacağım dikkati üzerime çekmek istemiyorum. Şubat tatilinde de2 tur misafirim olacak sanırım büyük görümcem eşi 2 çocuğu gelmeyi planlıyorlar.Ablam, eniştem yeğenlerim de gelmek istiyor .....Neyapıcam ben yaaa

dün 10.000 küsür adım atmş bulunmaktaım.leslie yapmadım ama bugün yapacagım inşallah.küçügüm hala hasta.kar var.canım bişeyler yemek istemiyor.dün yediklerimi yzayım
sabah 1 catal yumurta ince bir dilim kaşar
ara 1 kandil siidi
öğle dısarda döner bol bol salata
aksam 1 avuç kadar balık.2 tarcınlı elma

benim canım cok tarcın çekiyor .hedef sen bilirsin kesin.

İnş görursun 90 altini kilolar aslinda inatci degil biz ugrasinca az ya da cok trrkediyorlar vucudumuzu.tarti konusu gicik bence de cuma sabahlari sadece donla dolaşmadigim köşe kalmiyor hele verdiysem o hafta gözlerime inanamayip tekrar tekrar tartiliyorum ama atleti giyince bile 200 gr fark ediyor

:KK70::KK70::KK70::KK70: ay aynı ben ya o don atlet mod bende de oluyor, totom donuyor valla ya uygun kalebodurun üzerinde tartılıcam derken. ama acayip hassas bu tartı demen gibi gramından emin olmak için en az dört defa tartılıyorum! ya herkes kar diyor ama yağmıyor burada :KK70: neyse.

menü:

kahvaltı: bir haşlanmış yumurta, beyaz peynir domates, zencefilli çay
ara: salep tarçınlı :KK53:
öğle: körili tavuk bol salata
akşam: fasulye yemeği yoğurt

su ve bir saat kardiyo.

Back