- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.814
- 248
Canım kızın kaçıncı siniftaydi? Ilkokuldaki sınavlar özel sınavlar. Okul bi yayınla anlasiyor ve yapılıyor. Normalde yasak ama yapılıyor genelde.istege bağlı kimse çocuğu girmek için zorlayamaz.deneme amaçlı girilebilir ama çocuklar çok sıkılıyor ise tehlikeli ve kıskançlık sınav stresi gibi seylere yol açıyor. Bence ilkokulda çok gerekli değil cocukluklarini yaşasın yavrularNurceng bişey sorcam, salı günü okulistik sınavı var ben kızımı sokmasam bi sakıncası var mi??
Akrepcim geçmiş olsun. Hedefcim karatay a uymani siddetle tavsiye ederim.
Canım kızın kaçıncı siniftaydi? Ilkokuldaki sınavlar özel sınavlar. Okul bi yayınla anlasiyor ve yapılıyor. Normalde yasak ama yapılıyor genelde.istege bağlı kimse çocuğu girmek için zorlayamaz.deneme amaçlı girilebilir ama çocuklar çok sıkılıyor ise tehlikeli ve kıskançlık sınav stresi gibi seylere yol açıyor. Bence ilkokulda çok gerekli değil cocukluklarini yaşasın yavrular
ayyy canm benim sağol yorumun için ama onların güzel bir annesi olsun istiyorum :)losefar ben senin yerinde olsam önce bebito derim... bir saat bir saattir.. hatta şişko kalmaya bile razı olabilirim
bakıcım var zaten 4 aydır yarım gün bakıyordu ben eve gidince onu gönderiyordum bebek ona o da bebeğe alıştı bu gün ayrı kaldığımız ilk en uzun gün oldu.yorumun için teşekkür ederim.merhaba!
kahvaltı : nesfit süt çilek
ara: yulaflı yoğurt
öğle: fasulye yemeği bulgur pilavı
akşam: brokoli ve yoğurt
L losefar , bana sorsan terli terli işyerinde oturmak rahatsızlık verici bir durum olur. yani etrafındaki insanları rahatsız edebilirsin, kişisel hijyenine önem vermediğini düşünebilirler. çalışma ortamını bilmiyorum ama senin için de rahatsız edici olur diye düşünüyorum. zaten yürüyüşü 1 saat yapmıyor musun ? dört bucukta eve gitsen bile bebeğine yine erken gidiyorsun sanırım. bu arada sen evde yokken kendisine kim bakıyor, kaynana, anne falan mı ? yanında güvendiğin birisi varsa bence bir saat sorun olmaz. anne değilim tabi ama kendine de biraz dikkat edip bakman ailene de yansır diye düşünüyorum. insanın rahatlaması ve psikolojisi de çok önemli sonuçta. tabi karar senin.
2. yemek olayında işyerinde nesfit falan olabilir ama , yemek bulamadığın zamanlar yiyeceklerin yarısını yemen kafi bence.
günaydın arkadşlar size danışmak istediğim bazı şeyler var fikriniz benden esirgemezseniz teşekkür ederim. Ben kamuda çalışıyorum ve 6 ay günde 3 saat olan süt iznim bitti şimdi 6 ay günde 1,5 saatlık süt iznim başladı. Mesai 17'de bitiyor ben 15:30'da çıkacağım.
1) Şuana kadar yürüyüşlerimi öğlen saatlerinde yapıp evime gidiyordum ve işe dönmüyordum. Yürüyüşümü öğlen yapıp işyerinde terli terli oturup akşam bebişimin yanına erkenden gitsem mi yoksa saat 15:30'da yapıp bebişime geçmi gitsem????
2) işyerinde yemek çıkıyor ana yemeğin yanında pilav , tatlı vs. kalorisi yüksek şeyler oluyor işyerindeki yemeği yesem mi yoksa hergün öğlen arası nesfit-kellogs türü birşeyler yiyerek mi geçiştirsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?